baba06 21.01.08, 14:27 zachciało mi się gotowca, więc kupiłam, a teraz się zastanawiam jak je podgrzać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
momas Re: jak odgrzać pampuchy? 21.01.08, 14:34 1 odgrzac na parze 2. odsmażyć 3 skropiś wodą i do mikrofali. Odpowiedz Link Zgłoś
em_es na parze 21.01.08, 14:35 jak masz garnek do gotowania na parze, to użyj jego, jeśli nie, to wystarczy sitko zawieszone nad gotującą się wodą - po 10 minutach kluchy będą gorące Odpowiedz Link Zgłoś
baba06 Re: na parze 21.01.08, 14:50 garnka do gotowania nie ma:( mikrofali nie ma:( sitko plastikowe jest:), może być? Odpowiedz Link Zgłoś
momas Re: na parze 21.01.08, 14:54 no plastikowe to nie za bardzo.... moze masz taką metalową siatke -przykrywkę na patelnie> wtedy na garnek z gotującą wodą, na to pyzy 9ja uzywam wielkopolskiej nazwy) przykryc miska. a jak nie masz takiego sitka-przykrywki to owiń gaza garnek i dalej podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira Re: jak odgrzać pampuchy? IP: *.btk.net.pl 21.01.08, 15:07 Ja odgrzewam na patelni. Wlewam 3 łyżki mleka dodaję 2 łyżki cukru i podgrzewam do rozpuszczenia. Jak się rozpuści wkładam do tego pampuchy przykrywam i podgrzewam na małym gazie. Po chwili odwracam pampuchy i jeszcze chwile podgrzewam. Wychodzą z tego smaczne i od razu z ,,sosem,, lekko karmelowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: jak odgrzać pampuchy? IP: *.play-internet.pl 14.01.23, 19:25 Moczyć woda każde kluskę o do mikrofali na niedługo :) będą świeże i cieplutkie :) Odpowiedz Link Zgłoś