yulia1984 25.02.12, 08:06 Szukam dobrego specjalisty albo szpitala ktory dobrze wykona operacje na zaćme. Czy wszedzie trzeba czekac tak dlugo na wykonanie operacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewka_33 Re: Zaćma 29.02.12, 23:39 Witam! Moja teściowa miała operację na zaćmę w Samodzielnym Publicznym Klinicznym Szpitalu Okulistycznym na Sierakowskiego 13 w Warszawie. Nie pamiętam ile dokładnie czekała na termin na pierwsze oko, ale drugie zoperowano jej po 4 m-cach od pierwszego zabiegu. Według jej opinii jest to najlepszy szpital okulistyczny. Pewnie wie co mówi, bo leczy się w nim już wiele lat na jaskrę i pomimo podeszłego wieku choroba nie postępuje. Nie wiem jak jest gdzie indziej. Pozdrawiam Życzę zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
sportif Re: Zaćma 01.03.12, 00:12 no bo drugie oko przy zaćmie robi się nie wcześniej niż po 4-5 miesiącach Odpowiedz Link Zgłoś
hania_1976 Re: Zaćma 02.03.12, 18:25 kilka lat temu dobrzy okuliści od zaćmy byli w klinice na Kaczej w Warszawie, szpital Ibis. Robili na kasę chorych i wiem, że czekało się od kilku tyg do kilku miesięcy. Nie mam pojęcia jak jest teraz, ale wtedy przykładali się do zabiegów. Odpowiedz Link Zgłoś
bighit Re: Zaćma 02.03.12, 22:19 Moja mama też miała późną jesienią zabieg na Sierakowskiego, teraz jest w trakcie badań przed drugim okiem. Placówka godna polecenia, choć pamiętam, że trudno było się umówić na pierwsze wizyty u tamtejszych specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
gruby.andro Re: Zaćma 03.03.12, 17:26 Sprawdź jeszcze Mediq w Legionowie. Bardzo dobre opinie. Co do terminów to nie wiem. No i dojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
yulia1984 Re: Zaćma 03.03.12, 22:05 dzieki wszystkim za odpowiedzi...napewno podowiaduje sie i tam i tu Odpowiedz Link Zgłoś
magda800 Re: Zaćma 04.03.12, 15:03 szpital przy Lindleya-bardzo krotkie terminy. Odpowiedz Link Zgłoś