dieta

(131 wyników)
  • czy taka istnieje? jesli udalo wam sie zrzucic kilka kg w zdrowy sposob, dajcie cynk ;) Nie mam nadwagi, ale po dwoch ciazach zostal mi brzuch i boczki. Co gorsza wyglada na to ze sie powiekszaja, czuje jak wszystko mi sie trzesie gdy chodze. No i nigdy nie mialam problemow z cellilitem, a teraz nagle pojawil sie. Probowalam diety montignac przez dwa miesiace, zrzucilam okolo 3-4 kg, a potem waga stanela w miejscu, wczesniej chodzilam na zumbe, ale ciezko mi bylo chodzic na cwiczenia systema...
  • Moja przyjaciółka ma cukier w mocno górnej granicy i w 27 tc 26 kg na plusie. Lekarz powiedział jej że dobrze by było żeby przeszła na dietę cukrzycową dla ciężarnych. A kiedy spytała o konkrety kazał wykluczyć ziemniaki i pszenne bułki. No chyba jednak nie do końca tylko tyle... Miała któraś z was w ciąży cukrzycę? Jadłyście według wymienników?
  • Kurna już sama nie wiem, czy stosować jakąś dietę czy po prostu starać się jeść rozsądnie i niewzdymająco? Przy Szymku trzymałam dietę a i tak miał kolkę i teraz zgłupiałam. Mam ochotę na różne warzywka i owoce ale nie wiem, czy nie zaszkodzę Malitkowi. Poradźcie bo sama nie wiem...
  • znajoma ją stosowała i schudła 4kg w te 13 dni, ja jak przeczytałam dzienne posiłki jakie tam są to się lewą nogą przeżegnałam;O masakra jakaś;O była któraś z Was na tej diecie? ciężko było?
  • wiem że był kiedyś taki wątek, ale mam pytanie czy ktoś stosował tą dietę i jakie były po niej efekty???
  • aa jakos tak stwierdzilam ,ze sie zawezme. nadal karmie ale akurat SB nie jest z tych diet wyliczajacych kalorie. jako karmiaca jem za duzo pieczywa i zapychaczy- postanowilam ( mam 2 tygodnie do wakacji w Turcji)ze sie wezme w garsc i zrzuce 5 kg . po ciazy nie mam nadwagi juz dawno,ale moze uda mi sie zrzucic zapuszczone 5 kg z dawien dawna;) a wiec zaczynam... trzymajcie kciuki
  • slyszalyscie? moja kumpela w 2 mce z 44 w 38 wskoczyla moze ktoras stosuje?
  • Sluchajcie meczy mnie to od dluzszego czasu, powiedzcie mi czy jak sie zastosuje diete np takiego Ducana czy kazda inna i schudnie sie przykladowo 5-6 kg to pozniej jak sie jest w ciazy to ma sie efelt jojo? DLaczego pytam...ja waze okolo 64 kg, oczywiscie chcialabym schudnac z 5 kg, ale planuje rowniez ciaze na najwczesnij na jesien /zime 2010 wiec to jeszcze z 10 miesiecy ...i teraz gryze sie z tym...czy nie bede miala wiekszego problemu niz teraz z waga...bo przeciez w ciazy nie bede...
  • Moje dzieci bardzo często chorują. Klara to już jakaś rekordzistka. Teraz od miesiąca nie możemy jej doleczyć. 3 razy zapalenie ucha (od kataru), zmiany w oskrzelach ciągle jak już lepiej to znowu gorzej, antybiotyki, sterydy i już wszystko (pisałam na ukrytym). Czytam teraz, że jak dzieci często maja katar (moje ciągle) i kaszel i skłonności do zap. ucha to są zaśluzowane. No i tu wchodzą diety. Najczęściej słyszę, że głównymi winowajcami są mleko krowie, cukier, jajka, pszenica. No al...
  • zaczynam od jutra.ponoc skuteczna choc drastyczna.moze ktoras zWas probowala?a moze ktos chce sie przyłaczyc?
  • stosował ktoś? jakie efekty? tak czytam że do przeżycia
  • 1. dobra dla kogoś z nieco za wysokim poziomem glukozy 2. skuteczna . Ktoś mnie przekona że warto się katować? Chudnę sobie bardzo powoli na MŻ ale strasznie mnei meczy to uczucie ciągłego niedojedzenia. KToś tu fanem jest tej diety ? Chwalcie się efektami powalającymi. :-)
  • Balansuje na granicy- moj gin wlasciwie jest wyluzowany- kaze przestrzegac diety;-) wiec bede prosze podajcie jesli macie gdzie jadlospisy wytyczne znam ale nie bardzo wiem jak to przeliczac
  • nooooo , przeszlam sama siebie. cholera obroslam. nie mieszcze sie w ciuchy. kupuje coraz wieksze. strach sie bac mam mocne postanowienie. ktosik moze tez ?
  • po 2 latach dziety dziwnie sie czuje. nagle moge jesc wszystko. tak z dnia na dzien. misiek ciagle nie. ciagle na mleku sojowym i wiecie, ja sie nawet boje zwyklego krowiego mleka, ta dieta dala mi swiadomosc, ze mleko krowie jest wszedzie... w chlebie, w puszce rybnej, w wedlinie, w cukierkach...wszedzie. wiec po co dodatkowo w siebie ladowac czyste mleko? no wlasnie...:)
  • Hej KOchana, ja w sprawie diety;)moze ulozymy konkretny jadlospi diety SB? BO MASA JEST PRZEPISOW ale ja chcialabym jadlospis na konkretne dni...co Ty na to? i wtedy moze startowac z dietą, a moze inne kolezanki sie do nas przylacza? Pozdrawiam
  • ja staram sie jak moge, nie uleglam pokusom, jem tylko to co dozwolone. A jak u Was? Kto dietuje?
  • Hej dziewczyny! Chciałabym założyć grupę wsparcia dla tych, które chciałyby schudnac z dietą SB. Moim celem jest zrzucić maks 10 kilo. Teraz ważę 62 przy wzroscie 162 cm. Zanim zaszłam w ciazę, byłam na tej diecie i udało mi sie schudnac 4 kilo w ciagu dwóch tygodni. Ta dieta to tak naprawdę nauka zdrowego żywienia. Nie jest to żadna drastyczna metoda, jest bardzo zdrowa, uczy nowych nawyków. Myślę, ze nawet mamy karmiace piersią mogą sie na nia skusić, jesli wasze dzieci nie rea...
  • Dziewczyny - zachecona szybkimi odpowiedziami na moje poprzednie pytanie - pisze jeszcze raz w innej kwestii. Moj maly synek jest niezlym lobuzem i od urodzenia dostarcza mi powodow do zmartwien. Najpierw nie wyszlo nam przesiewowe badanie sluchu - snujac najczarniejsze scenariusze czekalam na badanie kontrolne - 6 tygodni strachu ale okazalo sie ze wszystko jest ok (najprawdopodobniej mial jedno ucho przytkane wodami plodowymi). Kiedy to zmartwienie juz odpadlo, buziak maluszka pokr...
  • Dieta (6)

Dziewczyny, czy trzymacie jeszcze dietę przy karmieniu? Ja zaczęłam normalnie jeść jakiś czas temu, wydawało mi się, że jest już ok, mała nie ma kolek, ale od dwóch dni nie może zrobić kupki i bardzo się przy tym męczy. Czy wiecie jak mogę jej pomóc, oprócz, rzecz jasna, lekkostrawnej diety? Czy coś mogę jej podać, żeby jej ulzyć? Podałam espumisan w kroplach i viburcol w pupę i bez rezultatu.Help!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się