Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      dieta

dieta

(47 wyników)
    • Bardzo dobra dieta, bo nie jest glodowka, no i dostarcza rozne wazne zwiazki. Reguluje metabolizm. Wystarczy 13 dni i ma sie wymierne efekty, organizm oczyszczony z toksyn, lepsze samopoczucie. I mniej kilogramow. Mam natomiast zastrzezenie do tych przypraw. Sok z cytryny jest do ryby i salaty, do miesa zawsze uzywalam roznych przypraw (oczywiscie oprocz soli) i bylo ok.
    • ta dieta jest zbyt łatwo dostępna w Polsce , zaczełam ją stosować, nie miałam żadnego problemu z cukrzycą, po tygodniu miałam drgawki , cukier spadł mi do 50, a w takiej hipoglikemi można zapaść w śpiączkę i już się nie obudzić. Nie polecam nawet okazom zdrowia, to nie jest dieta, uwierzcie mi to jest jedynie najbardziej parszywy cud na odchudzanie, wiem co mówie!
    • Stosuję dietę Montignaca od pażdziernika 2008. Od tej pory bez żadnych specjalnych wyrzeczeń schudłam 18 kg !!! Jem do syta ale ściśle przestrzegam jej zaleceń. Nie chodzę głodna, jak przy innych dietach i nie myślę przez cały dzień o jedzeniu. Polecam tą dietę z czystym sumieniem.
    • Niedawno czytalam, że twórca tej diety umarł, jak na dietetyka, młodo. Miał 74 lata i otłuszczone serce.
    • Niestety ktoś nie ma pojęcia o czym pisze, bo pomylił dwie diety, optymalną i kapuścianą. Nawet na zdrowy rozum, skoro "Warzywa i owoce stanowią minimalny dodatek w diecie" to czemu cały tydzień trzeba jeść zupę z kapusty? No i gdzie ten tłuszcz z mięsa? Dyletanci!
    • Hej dziewczynki! Planuję rozpocząć dietę, opartą na jedzeniu TYLKO I WYŁĄCZNIE zupy cebulowej! Lecz jednak, wczoraj koleżanki mama powiedziała mi, że ona z córkami stosowała tą "kuracje" i nie poleca mi jej, ponieważ miały wzdęcia itd. :( Jak w końcu jest z tą zupą cebulową??? Macie jakieś doświadczenia z nią związane?
    • Czy taka dieta jest dobra dla faceta po 40 z wrzodami(z dużą nadwagą)?? (Mój tata ;-)) Czy może macie jakieś inne lepsze propozycje (wystarczy nazwa diety) Pozdrawiam :O)
    • z jakiej diety korzystacie ?? prześlijcie jakieś fajne linki jak macie z góry dzięki buźka !
    • Mam zamiar ja rozpoczac na poczatku wakacji przed wyjazdem do Hiszpani. Czy ktos przeprowadzal te diete? Czy jest skuteczna? Co to jest duzy befsztyk? Jak to sie robi, z czego i z jakiej ilosci?
    • Czy ktoś ją stosował, ile schudliście?? J azamierzam zaćząc, ale ubolewam nad tym , że nie można żuć nawet gumy:(( Dlaczego???? Podzielcie sie swoimi doświadczeniami!! :)) Może i ten temat już kiedyś był, ale nie wiem o tym a nie bede szukać w archiwum - interesuje mnie tu i teraz :))
    • dieta(15)

mam 167 cm wzrostu i ważę 56 kg, jest to odpowiednia waga ale na brzuszku mam wałeczki tłuszczu no i trochę wielką pupcię . Nie mam żadnego doświadczenia jeśli chodzi o diety, od dziś robię serię ćwiczeń rano i wieczorem, ale czy to wystarczy ? czy musiałabym wprowadzić też jakąś dietę żeby ten tłuszczyk na brzuszku zniknął, czy same ćwiczenia wystarczą ? jedyna dieta jaka mi przychodzi do głowy to zrezygnować z słodyczy i fast foodów, kolacja o godz. 19, najgorsze jest to, że ja tak b...
    • Witam wszystkich cieplutko ;-)! Czy ktos z was robił dietę 13 dniową ? Chcę ja spróbować słyszałam ze niby pomaga, ktoś was ja stosował? Bardzo chce schudnąć dlatego chętnie posłucham waszych rad. Pozdrawiam www.poradnia2.ids.bielsko.pl/dieta.html
    • w ostatniej Claudii jest dieta kapuściana(tzn z zupą kapuścianą). Zastanawiam się czy ją zacząć od przyszłego tygodnia ale muszę mieś od was jakieś potwierdzenie że działa. Nie chcę męczyc się kolejny raz jeśli mam nie zgubić tych 4kg...proszę napiszcie czy ta dieta żeczywiście działa i jak się po nie czułyście!
    • Dietka trwa 3 dni w ciągu,których chudniemy 3 kg. Oto dietka: godz 8.00 - 10 dag białego sera godz 10.00 - 2 jajka godz 12.00 - 2 parówki (lub chuda wędlina) godz 14.00 - sok pomidorowy godz 16.00 - 2 jabłka godz 18.00 kefir lub jogurt Jemy w co 2 godzinki i tylko to i w takich ilościach jak w diecie. Mam zamiar ją zastosować.
    • Wiem , że ten temat był poruszany wielokrotnie < ale chciałabym spytać o dietę Kopenhaską .Czy warto ją zastosować ? Co z efektem jojo ? Jak dużo można schudnąć stosując ją ? Ostatnio przeczytałam , że można ją zastosować ponownie dopiero po upływie 1 roku . Czy to znaczy , że może ona być niebezpieczna dla zdrowia ? Proszę o odpowiedzi .
    • nio i nadeszła wiosna.. az chcialoby sie wkoczyc ukochaną mini... ale tu zaczyna sie problem :( zimą przybyło parę kilogramków... jak je zrzucic? macie jakies sprawdzone sposoby? z gory dziekuje i pozdrawiam
    • moze macie cos w zanadrzu
    • napiszcie , jaką trzeba miec diete aby sperma byla w sam raz
    • Dieta.(17)

Zaczęłam się odchudzać,bo mam trochęnadwagi.Nie jem tłusto,mięso tylko na parze,nie jem ziemniakow,bialego pieczywa,durzo warzyw,nabiału owoców,soków wody mineralnej...comogę jeszczezrobić by stracic na wadze?macie jakies sprawdzone pomysły?
    • Słuchajcie, takie ma postanowienie od poniedziałku. Natchnęło mnie tak po tym co zobaczyłam wczoraj na bilbordach. Nie wiem czy zwróciłyście uwage na kobiety na bilbordach Dove? Ta korpulętna brunetka czyż nie wygląda fajnie ? Jak patrze na takie obrazki to naprawde zaczynam, wierzyć ,że te wszystkie wyrzeczenia, diety są poprostu niepotrzebne. To naprawde fajne ,że modelki to teraz normalne, fajne dziewczyny , takie naturalne, i dzięki właśnie nim nie popadamy w paranoję stosowan...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się