Forum Turystyka Świat Egipt - Hotele
ZMIEŃ
      pytania

pytania

(18 wyników)
    • jak wyżej
    • Jak w temacie....
    • [b]ALBATROS PALACE – HURGHADA[/b] Witamy. Właśnie wróciliśmy z ALBATROS PALACE. Chcemy się podzielić spostrzeżeniami i chętnie odpowiemy na pytania. Z góry zaznaczamy ze wyrażona opinia jest TYLKO NASZĄ SUBIEKTYWNĄ oceną. Gdzie 2 Polaków , tam 3 różne zdania. Znając naszych rodaków potrafią się przyczepić do wszystkiego, np. ze kolor fug w łazience nie taki. My w tym hotelu nie przyczepiliśmy się do niczego. Ale do rzeczy. 1. Hotel położony blisko lotniska w południowej c...
    • Wybieramy się w maju do hotelu Palm Beach, wybraliśmy taki spokojniejszy z uwagi że w naszej grupie 7 osób będą 2 roczniaki. Chętnie wybralibyśmy się do któregoś hotelu z aquaparkiem, sami nie jako wycieczka zorganizowana. Mam pytanie czy do hotelu Jungle można przyjechać np taxi i kupić jakiś bilet wstępu na sam aquapark lub najchętniej razem z opcją all w hotelu. Czytam że coś takiego daje swoim klientom TUI (tym którzy jadą do Alf Laila) Orientuje się ktoś czy jest taka możliwość dla turys...
    • Witam, Mam pytanie dotyczące wyżewienia-czytałem, że aby coś zjeść w ciagu dnia trzeba się przebierać i iść do restauracji. Czy nie możliwości zjedzenia jakiś fast fooda przy basenach ? A dt=rugie pytanie to które pokoje polecacie ? Jedziemy z 4 latkiem i Babcią
    • Dziś rano zakończyły się moje superowe wakacje w hotelu Alf Leila Wa Leila z biurem Oasis. Jeżeli ktoś ma watpliowści co do wyboru tego hotelu, to powiem tak - jest to najlepszy hotel w całej Hurgardzie a wakacje w nim spędzone będą niezapomniane. Jezeli macie jakieś pytania, to chetnie na nie odpowiem.
    • Witam serdecznie:) Mam pytanko do tych,którzy byli własnie w tym hotelu. Chodzi mi głownie o plaże- czy rzeczywiście jest ładna i piaszczysta? czy jest dużo miejsca a nie np. wszyscy leżą poupychani jak sardynki? Druga rzecz, to jakie jest wejście do morza?czy cały czasas jest płytko-do kolan? Czy można kąpać się tylko za pomostem, bo tam jest głębiej? Ostatnie pytanie dotyczy wyżywienia: Zastanawiam się nad wersją All stack- ta opcja jest 300 zł tańsza. Czy w przypadku tej formy ...
    • Wybieram się do tego hotelu od 5 maja.Bardzo bym prosił o aktualne opinie na temat tego hotelu.
    • Witam wszystkich ;) Chcialabym zaczerpnac panstwa opinii na temat tego hotelu gdyz wszystkie artykuly ze stron biur podrozy juz znam i jestem ciekawa czy odbiega to od prawdy. Z góry dzieki ;)
    • Czy ktos był w tym hotelu? Mamy kilka pytań.
    • Witam czy ktoś był albo wie jak jest obecnie w tym hotelu wybieram sie w lipcu albo po swietach wielkanocnych tylko jestem ciekawa czy jest woogóle otwarty bo teraz wiele hoteli sie remontuje .
    • Szukam opini na temet tego hotelu, ale nigdzie nie mogę znależć. Może ktoś pomoże. Zalezy mi na takich opisach jak: - rafa, czy jest blisko i jak wygląda -baseny -wyżywienie -pokoje Ewentualnie z jakim biurem warto się tam wybrać, o ile wogóle warto
    • Czy ktoś się wybiera do Sea Gull ?Ja jadę 27 maj 2+2.Jeżeli ktoś był to proszę o informację o części Resort i Club ,który jest nowszy i gdzie kwaterują polaków ?
    • Proszę o wpisy na temat hotelu tych , którzy już tam byli . Wyjeżdżamy z 12-letnim dzieckiem w lipcu .
    • Czy jest ktoś, kto ostatnio był w tym hotelu? Jadę w sierpniu z całą rodzinką i mam kilka pytań.
    • CO MYSLICIE O TYM HOTELU?
    • Witam serdecznie !!! wykupiłem wczasy w tym własnie hotelu Bardzo był bym wdzięczny za jakieś informacje. Jest to nowy hotel - otwarcie było podobno na świeta bożego narodzenia w 2004 r. i wiedze ze narazie nie ma żadnych inf. Jeśli ktos był osobiscie to fajnie jak by podał GG lub e-maila Pozdrawiam - Tomek !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się