pytania

(3 wyniki)
  • niedlugo moi znajomi chca pojechac do rpa. i KONIECZNIE DO KRUGERA... za diabla nie daja soebie wytlumaczysz ze kurger to park taki sam jak kilk ainnych, tyle ze nieco wiekszy i bardzo drogi. Uparli sie na lwy...i wydaje im sie, ze one biegaja tam jak owce..stadami i wszedzie:) Myslisz ze warto zwiedzac krugera? czy zobaczyc np Pilanesberg-Nationalpark? Mnie bardziej zachwycil... mniejszy tlok:)
  • Chcę skorzystać z Rainbow tours i wybrać się do Kenii. Nigdy tam nie byłam, więc mam mnóstwo pytań i wątpliwości! 1.Czy hotel 3 *** jest wystarczający (Giriama Beach)dl przeciętnego obywatela? 2.Czym zabezpieczyć się(i czy się zabezpieczać) przed malarią? 3.Czy insekty są bardzo uciążliwe? 4.Czy znacie jakieś sprawdzone biura które oferowałyby plażowanie +safarii 5.Co jeszcze muszę wiedzieć-napiszcie proszę!!! 6.Czy jst możliwość nurkowania z rurką? Pozdrawiam!
  • ponownie gvalcah z innej (troche) beczki: czy w wawie jest lekarz od medycny tropikalnej zajmujacy sie, przynajmniej miedzy innymi, gwinea? wyczytalam, ze nalezy zazywac srodki dopasowane na ile sie da do rodzaju malarycznego zagrozenia w regionie, do ktorego sie jedzie, totez chcialabym wniknac w temat. bede wdzieczna za sugestie pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się