Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      pytania

pytania

(28 wyników)
    • Witam wszystkich, mam kilka pytań za 4 dni wybieram się z żoną i dzieciakiem do rowów wszyscy piszą gdzie można smacznie zjeść itd wszystko super ale ja jestem szefem kuchni i z racji wykonywanego zawodu niechętnie jadam w lokalach nie pytajcie dlaczego ;-) i tu moje 1 pytanie czy ktoś się może orientuje czy w tym małym porciku w rowach funkcjonuje jeszcze jakieś ryboustwo czy można tak jak to było 15 lat temu iść o 5 rano do rybaka który właśnie wrucił z połowu i kupić sobie św...
    • Jutro wybieram się do Rowów na urlop z dzieciakami. Noclegi już mam :) Mam kilka pytań - proszę o podpowiedzi. 1. Czy w Rowach jest zasięg Play (chcę korzystać z play online) 2. Gdzie można smacznie zjeść a czego unikać. 3. Czy gdzieś można sobie kupić obiady na cały pobyt ( nie za drogie). 4. Co polecacie pokazać dzieciom w okolicy (3 i 7 lat). No i generalne rady od tych co byli będą mile widziane :)
    • Witam - po raz pierwszy wybieram się do Świnoujścia i Międzyzdrojów. Mam pytanie o opinie na temat samych miejscowości - co warto zobaczyć, na czym się skupić tu i tu (po tygodniu w obu miastach), a także czy jtoś wie cokolwiek nt hotelu Meduza w Świnoujściu i ośrodka Trygław w Międzyzdrojach.
    • Mam małe pytanie do wszystkich wynajmujących kwatery. Na jakich stronach niemieckich najlepiej sie ogłosić aby ściągnąć naszych zachodnich sąsiadów na sezon letni na pomorze zachodnie. Pozdrawiam i dziękuję za szczerą odpowiedź Mario
    • Drodzy forumowicze. Mam do Was pytanie,czy jest sens jechac nad nasz bałtyk pod koniec sierpnia? Czy wtedy mozna liczyc na pogode? Co o tym sadzicie?Prosze o rade osoby mieszkajace nad morzem oraz tych którzy bywali pod koniec sierpnia nad morzem Z góry dziekuje
    • Witam! Wybieramy sie z chlopakiem w poniedzialek nad morze, mamy niestety tylko jeden tydzien urlopu i od roku marzy nam sie taka wycieczka. Ale patrzac na prognozy pogody troche sie obawiamy (szczegolnie ze rok temu bylismy w jeleniej górze i lało równy tydzien non stop)Wiec powtórka z rozrywki nie bylaby wskazana. I teraz moje pytanie - jaką miejscowość polecacie, zeby nie było bardzo duzo ludzi, było malowniczo i jeszcze byla mozliwosc jakiejs zabawy/rozrywki ;) Czekam na jakieś...
    • Witam, jako że planuję wyjazd do Darłówka, mam kilka konkretnych pytań i bardzo ucieszę się z odpowiedzi; 1. czy są tam wypożyczalnie rowerów obsługujące osoby z zewnątrz? jakie sa ceny za wypożyczenie? 2. czy w czercu kursuje stamtąd prom na Bornholm (wiem, że kiedyś kursował)? 3. czy można z Darłowa dojechać busem do Słowińskiego Parku Narodowego? 4. czy w rejonie Darłówka są gdzieś bliżej wydmy, któe można pozwiedzać? 5. ile kosztuje bilet na tramwaj wodny Darłowo-Darłówek...
    • Czy ktoś był w Karwi w Willi Muszelka lub w Pensjonacie Nemo? Jak wrażenia, który bardziej polecacie bo muszę się zdecydować :)
    • z przyczyn niezależnych odemnie mam urlop pod koniec września (17.09 - 28.09) i zamierzam wyjechać do Łeby do ośrodka WDW Iskra (domek). moje pytanie kieruję do osób które mogą mi udzielic inforamcji na temat pobytu w tym terminie - koniec września - czy nie jest już "za późno" jak na taki pobyt nad polskim morzem i czy miasto samo w sobie nie będzie już opustoszone z turystów. pomijam pogodę gdyż to głównie od niej zależy więc zakłądam że będzie "nadzieja" ;) pogoda - upałów ...
    • w sobotę bedziemy na 1 dniowej wycieczce i mam kilka pytan :) poczytałam co warto zobaczyc , itp interesuje mnie park dinozaurów - mniej wiecej gdzie on jest wydmy rejs statkiem no i jakiś w miare dobry i sprawdzony bar na obiad no i nie koniecznie drogi :P
    • Jak to w końcu jest? Chodzi konkretnie o Kołobrzeg, Bo jedni piszą, że w wakacje jest zakaz połowów i kutry nie łowią świeżych ryb, toteż w smażalniach nie można zjeść rybki świeżo złowionej z morza, a inni z kolei piszą, że w porcie rybackim można z rana kupić złowione ryby. Może mi ktoś to wyjaśnić? :) Dzięki ^_^
    • witam jak jest nad morzem we wrześniu chodzi mi czy dużo ludzi [jak w sezonie] jakie ceny noclegów proszę o informacje bo chcemy jechać na tydzień pierwszy raz po sezonie pozdrawiam
    • nie chce sie zalamywac prognozami jak wiekszosc - ciesze sie ze bede mogl zmienic otoczenie chociaz na tydzien. Mam tylko pytanie do znawcow Łeby - co tam mozna porobic zeby sie nie nudzic w taka pogode?
    • Witam.Czy ktoś może byl w pensjonacie "Jennifer" w Darlówku zachodnim przy ul.poludniowej.Chcialbym wiedzieć czy warto się tam wybrać na urlop,jak wyglądają pokoje,jak zachowują się wlaściciele, itp.Za informację z góry dziękuje.
    • Witam. Mam mało czasu bo trzeba wpłacić zaliczkę. Do rzeczy... Z lekka napaliliśmy się na ośrodek Sandra Spa. Chcemy jechać w środku czerwca z 21-miesięcznym bardzo ruchliwym i wymagającym bąblem. Ze wzgl na wielkość pokoi 2 osobowych wybraliśmy nowszą część czyli Spa. Jednak dzisiaj poczytałam trochę starych opinii i nie wszystko wygląda różowo. Mam więc pytanie do osób, które były niedawno szczególnie w części Spa - jak jest naprawdę. Czy warto bo kasa niemała. Czy jedzenie nadaje się dla m...
    • Czy ktos był w Łebie w tym ośrodku ? jakie są warunki ? jakie wyżywienie ? Prosze o opinię, namienię że jadę do domków
    • Czy w lato mozna przenocować w Mielnie za małe pieniądze ??? Polećcie prosze miejsca które juz znacie z własnych wspomnien z Mielna
    • Pytanie jak wyżej. Proszę o opinie na temat Wisełki i wczasów z 4 latkiem. Dzięki
    • pytanie moze wczesne ,a moze i pozne,ale ja nprwde sie zastanawiam jak jest w debkach bo poza wojewodztwem zachodnipomorksim nad morzem nie bylam,jaka plaza ,czy ktos moze polecic dobre kwatery?i wszystko inne/
    • A może ktoś był w Ośrodku Wypoczynnkowym RELAKS w Łebie? mam pytanie , czy jest ośrodek , do którego przyjeżdzżaja rodzice z dziećmi, czy może typowy ośrodek rehabilitacyjny , do którego głównie przyjeżdżają samotne osoby na turnusy rehabilitacyjne?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się