Forum Turystyka Polska ROZTOCZE
ZMIEŃ
      pytania

pytania

(13 wyniki)
    • Witam Proszę o rozpropagowanie informacji na temat konkursu wiedzy o Zamojszczyźnie - Czy znam swój region. Jednocześnie zapraszam do udziału w nim. *** Czy znam swój region? Zapraszamy do udziału w pierwszej edycji konkursu wiedzy o regionie pt. Czy znam swój region? Dla uczestników konkursu przygotowaliśmy 15 pytań. Z pośród osób, które prześlą na adres Katolickiego Radia Zamość (do 14 września 2010 r.) prawidłowe odpowiedzi rozlosujemy nagrody. Konkurs jest organiz...
    • czy mozna go poczytac w internet????
    • ..... są za granicą naszej Polski. Jakie potrawy sporzadzaliście za granica Polski co smakowały Waszym znajomym, gospodarzom ?
    • Pozdrawiam wszystkich uczestników tego forum. Mam coraz większą chętkę na odwiedzenie tego pięknego i ciekawego zakątka naszego kraju. Na razie w wolnych chwilach podróżuję po nim wirtualnie. Szczególnie przypadło mi do gustu Roztocze Południowe w wydaniu p. Pawła Rydzewskiego: www.roztocze.stalwol.pl/ Jak tylko moje plany zaczną się urealniać wrócę z konkretnymi pytaniami. Bywajcie P
    • Może wam, miłośnikom tego regionu i znawcom, może wydać sie śmieszne, ale... Poszukuję czegoś na wakacje, koniecznie nad wodą i najlepiej w jakimś drewnianym domku właśnie na Roztoczu. Szukałem różnych ofert w necie, ogólnie informacji o regionie, ale potrzebuję jeszcze opinii kogoś, kto zna teren i potwafi doradzić. Dziękuję i pozdrawiam
    • witma wszystkich Roztoczan(?)! wybieram sie w tym roku na kilka dni poświatecznych do Zamościa. Mam pytanie: czy na rynku cos jest organizowane w sylwka? jak w ogole klimaty wygladaja w Zamościu jesli chodzi o sylwestra na rynku?
    • W Krasnobrodzie byłem setki razy. Jest to jedno z moich ulubionych , czarownych miejsc Roztocza. A teraz postawię pytanie - kto pamięta jak Krasnobród wyglądał np. 15 lat temu? Ja pamietam doskonale. Dojechać można było jedynie od "strony miasta" a droga to jakieś kocie łby lub coś w tym rodzaju. Teraz mamy przepiękną kostkę brukową - o wyskiej klasie! W kilku miejscach powstały prywatne parkingi dla samochodów, niedrogie a jak głosza szyldy - nawet strzeżone!. O ludzie...
    • Przepraszam Usersie, ale chyba przeoczyles pytanie Tomalaba1 zadane Ci na forum Zamosc. Bylo ono na watku o Niemenie (?), a dotyczylo users.blox.pl/html/1310721,262146,21.html;jsessionid=C3D4BFD9824231D6EF747E39132283E2.tomcat1?30081 Wybaczcie Panowie wtracanie sie osoby trzeciej, ale wiem, ze Users nie ma zwyczaju ignorowac pytan, widocznie nie wracal juz do watku o Niemenie :)) tomalab1 napisał: > Dzień dobry > Obejrzałem zdjęcia które można znalźć pod podanym przez C...
    • Mili moi. Zwierzę się z problemu. Dom w którym terez mieszkam umajony był ośmioma gniazdami jaskółek-oknówek. Piękna to oprawa - ale kiedy widzimy te gniazda i te urocze ptaszku w oknach sąsiadow. Mam malować (tynkować0 elewacje. Pozrzucałem te gniazda ubiegłoroczne. Wiem że to niemądre, ale niestety racjonalne działanie. Martwię sie teraz z dwóch wzgledów: co pomyślą sobie o nowym gospodarzu jaskółki jak w maju wrócą, ale bardziej tym jak działać aby nie chcialy (nie mogły) zakł...
    • Pytanie, kupił czy nie kupił wreszcie tego dwukołowego rumaka na Roztoczańskie wertepy?
    • Zaproponowalem na fotoforum utworzenie watku dotyczacego spraw organizacyjnych, ale zamiast odpowiedzi post zostal skasowany, uwazam, to za lekcewazenie moich wypowiedzi i mnie, czyli rozumie, ze jestem tam nie mile widziany. Pozdrawiam.
    • Mokrelipie gmina Radecznica (Roztocze) Dom Drewniany, budynek gospodarczy murowany. Działka 54 ary + 30 ary w odległości 1 km. Prąd, woda, cisza i spokoj - 150 metrów od drogi. 200 metrów od kościoła. Dużo drzew owocowych. 1 km do rzeki Por, 70 km od Lublina 35 km od Zamościa Cena: 30000zł (możliwość negocjacji) Kontakt: tel. 0 504 235 662 mail: piotrbroker(at)gmail.com Jakieś pytania? Proszę pisać tutaj. Pozdrawiam
    • Wybieram sie na któtki pobyt w Zwierzyńcu (5dni). Może polecicie coś na nocleg (20-35zł)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się