pytania

(4 wyniki)
  • Witam, mam pytanie do znawców tematu i bywających w Szkocji ;-) Czy samochód to dobry pomysł na zwiedzanie dla dwóch osób na 7-10 dni (koszty, wygoda, itp.)? Wstępnie planujemy spędzić w Edynburgu 2-3 dni, potem wynająć samochód i ruszyć w kierunku Highlands, zainstalować się gdzieś w okolicach Eilean Donan Castle. Zobaczyć zamek ED, wybrać się nad Loch Ness, a potem na wyspę Skye. Albo może od razu z Edynburga na Skye i stamtąd wrócić na ląd do Eilean Donan i nad Loch Ness i może jakieś inn...
  • 1. czy hotel w dzielnicy Ilford jest Waszym zdaniem dobrym rozwiązaniem by zwiedzić Londyn? 2. Ta dzielnica to 4 strefa metra. W związku z tym chciałem się zapytać czy z najbliższej temu hotelowi stacji metra tj. GANTS HILL da się dojechać do każdej innej stacji metra bez przesiadki? 3. Planuję być w Londynie przez 7 dni. Słyszałem, że warto skorzystać z karty Oyster. Ile kosztuje taka karta dla osoby dorosłej na tydzień i czy obejmuje też tą 4 strefę metra? czy potrzebne jest d...
  • Pytanie głównie o to co warto obejrzeć.
  • cześć może i głupie pytanie ale czy na nowy dowód polecę do Londynu czy potrzebuje paszport jak to teraz jest na okęciu pozdrawiam misia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się