Forum Turystyka Europa Hiszpania
ZMIEŃ
      pytania

pytania

(94 wyniki)
    • witam własnie wróciłam z Cala Millor chętnie odpowiem na Wasze pytania :)
    • Dla tych co jadą, koniecznie zaopatrzcie się w dużą ilość kłódek na walizki plecaki itd. Plecaki najlepiej nosić z przodu, torebki chwytając za dno bo obcinają paski. Straszne złodziejstwo- przeważnie są to dobrze ubrani Hiszpanie- UWAŻAJCIE!!!! Lepiej nawet wziąść taksówkę(ja jechałam pociągiem) jeśli jedzie więcej osób i zapłacić niż stracić całą kasę. Jak macie jakieś pytania odnośnie cen itd. pytajcie:-)
    • planujemy w tym roku Hiszpanie samochodem - przez czechy niemcy francje jechał może ktoś podobną trasą ? chodzi mi o ceny autostrad w Hiszpanii ( od północy az do cadiz) jeszcze mam jedno pytanie czy w tamtym rejonie na początku września będzie pogoda słoneczna NON STOP czy może być rożnie i lepiej jechać końcem sierpnia
    • Mam kilka pytań do tych państwa którzy byli w Hiszpanii w miejscowości Playa de Pals w ośrodku Cypsella: 1. Czy z lotniska w Geronie jest możliwośc dojazdu autobusem/busem na camping? (jedzie 8 osób w tym 2 małych dzieci) czy bardziej się opłaca wynając do tego celu samochód? 2. Jakie sią ceny w pobliżu ośrodka, czy znajduje się gdzieś w niedużej odległości hipermarket/supermarket do którego można dojśc na piechotę? (taki duży np. Auchan) 3. Ile pieniędzy (w euro) powinna wzwi...
    • Moi drodzy, pod koniec czerwca ruszam z Warszawy na Costa Brava. Jadę pierwszy raz i mam parę pytań. 1. Czy jadąc przez Niemcy, Francję, no i rzecz jasna Hiszpanię można używać CB (jedziemy na dwa auta i przydałaby się łączność)? 2. Gdzie na trasie najlepiej zrobić przystanki (przenocować)? Planuję na Polskiej granicy, a później już po francuskiej stronie, np. Mulhouse czy Montbeliard. 3. Czy znacie i polecacie jakieś tanie noclegi na trasie? Tanie to znaczy ok. 50-70 zł za osobę (będzie ...
    • Witam Własnie wróciłem z Costa Blanca, niedaleko (5 km) miasta Torrevieja z miejscowości Orihuela Costa. Mieszkałem tam willi wynajetej bezposrednio u własciciela (Polaka) Ofertę znalazłem w internecie, zarezerwowałem i pojechałem. Jestem bardzo zadowolony, okolice super, warunki mieszkaniowe jeszcze lepsze. No i cena bardzo atrakcyjna, porównując z innymi. Tutaj jest wiecej danych: www.wakacje.owo.pl Jeżeli macie jakies pytania to chetnie odpowiem, bo miejsce jest dodne polece...
    • Jezeli macie pytania na temat calelli lub barcelony chetnie odpowiem bo bylam tam wieloktotnie. Piszcie na adres grazynanagorki@wp.pl Pozdrawiam
    • Witam moje pytanie dotyczy zimowych wyprzedaży.Dokładnie od którego stycznia 2011r. zaczynają się wyprzedaże w Barcelonie i całej Katalonii? Z góry wielkie dzięki za odpowiedź.
    • Witam wszystkich. Mam do Was pilne pytanie, jadę autkiem do L'estartit - miasteczka jakich wiele na CB, otzrymałem wiadomość z Hotelu że niestety wszytskie miejsca na własnym parkingu mają zajęte, i muszę radzić sobie na ulicach i plaży. Czy takie parkowanie jest bezpieczne, czy można spać spokojnie zostawiając na ulicy autko? proszę o podpowiedzi, mam jeszcze czas żeby ewentualnie zmienić hotel...
    • Witam po powrocie, ponieważ do tej pory to ja poszukiwałem tutaj wiadomości, więc przyszła pora aby się zrewanżować. Byłem z rodziną dwa tygodnie w Roquetas koło Almerii, wynajeliśmy samochód na trzy dni, odwidziliśmy Granadę, Rondę, Gibraltar, Guadix i Almerię. Pogoda cały czas super. W Alhambrze bardzo przestrzegają czasu wejścia. Ja miałem bilet popołudniowy (od g. 14) a odebrałem go o 12, więc do 14 nigdzie nas nie wpuścili. Wczędzie stoją z czytnikami i sprawdzają bilety. ...
    • Czesc sluchajcie klepnieta juz mam wycieczke do Hiszpanii na Costa Brava a dokladniej do Calelli i w zwiazku z tym mam pare pytan, na ktore mam nadzieje znajda sie odpowiedzi:-) 1) czy sa tam jakies supermarkety? Albo tanie sklepy? czyli gdzie kupowac zywnosc, takze pieluchy i jedzonko dla malego dziecka? I a propos pieluch moze ktos testowal jakies ich rodzime, bo pewnie maja i sa tansze od Pampersow itp? Licze na Wasze opinie:-) 2)czy gdzies znajde rozklady jazdy autobuso...
    • Mam pytanie do tych, którzy byli w tym roku bądź wcześniej w San Antonio na Ibizie. Czytałam na internecie, że do dyskotek są bardzo drogie wstępy (30-60 euro). Czy to prawda? Czy wstępy do wszystkich dyskotek kosztują? Czy wszystkie są takie drogie? Wogóle jak to tam wygląda? Z góry dziękuję za wszystkie informacje. Chcemy się wybrać tam z koleżankami, ale jeżeli jest tak drogo, to chyba wybirzemy inne miejsce. W tym roku byłyśmy na Krecie w miejscowości Hersonissos (nazywane gr...
    • wrocilam z majorki Odpowiem na pytania
    • Przylatujemy na Majorke 23 kwietnia 2011. po godz. 22.00 1/jak i gdzie oraz tanio najlepiej wynająć auto dla 5 osób tak aby od razu z lotniska pojechać do hotelu samochodem.Kiedyś brałem auto w Hertzu ale nie oddawali mi depozytu przez 5 dni i powiedziałem nigdy wiecej...(tak na marginesie to ceny aut na Majorce wydają mi się dwa razy wyższe niz na Kanarach gdzie już kilka razy wypożyczałem samochód) 2/czy w Wielkanoc w Port d`Alkudia kupię gdzies rano coś na śniadanie,czy też wszyst...
    • j.w.
    • Witam! wybieraqmy sie z narzeczonym do hiszpani! juz sie nie moge doczekac! Chcialam zapytac sie tych ktorzy juz tam byli, jakie romantyczne miejsca warto tam zwiedzic? pozdrawiam kiki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się