samotny

(16 wyników)
  • Jestem matką dwóch córek rocznej i 7letniej.Chcę nawiązać znajomość z panem który sam wychowuje swoje dziecko.Mieszkamy w Zabrzu,mam 35 lat.
  • Hej.jeśli doskwiera ci samotność ,jesteś sam.Nie masz nikogo do kogo mógłbyś się przytulić,chcesz pogadać-napisz.Mam 37 lat i poznałabym fajnego wesołego faceta
  • pierwszy raz. Jeszcze "tego" nie robiłam, jeśli jest tu mężczyzna w wieku min. 26 lat, którego brak doświadczenia i moja sytuacja nie przeraża, proszę napisz: samotna__39@wp.pl
  • Nie masz c robic w czasie wolnym chcialabys sie z kims spotkac pogadac wypic drinka potanczyc zagrac w kregle nie masz z kim bo jak wiadomo o mezczyzne trudno, daj znac mozemy spedzac czas razem bo ja akurat tez samotna, prosze o wiadomosci na emaila gazetowego
  • Przystojny mężczyzna po 40-ce, z zawodu lekarz, niezależny finansowo pozna samotną, znudzoną i zaniedbywaną przez męża kobietę najchętniej z okolic Poznania, Piły i Gorzowa Wielkopolskiego (nie jest to warunek). Odpowiedzi proszę kierować drogą mailową: [b]traveler@marzyciel.pl[/b]
  • Jestem samotna w małżeństwie. Szukam fajnego faceta Warszawy do pogawędki.
  • I nie znaczy to, że od razu szukam kochanki. Szukam tego, co w moim, mocno toksycznym i pogmatwanym związku, umarło chyba nieodwołalnie. Szukam ciepła, rozmowy, wspólnego spędzenia czasu, wypadu do kina, może czegoś więcej... Jestem 38 letnim wysokim mężczyzną, podobno miłym i dowcipnym, na pewno ciepłym i wyrozumiałym. Mieszkam w Warszawie, którą bardzo lubię. Bardzo chciałbym znów móc cieszyć się towarzystwem kobiety, nawet na chwilę. Zobaczyć uśmiech na jej twarzy, radość ze spotkania.
  • Jestem sama i tęsknie za męskimi ramionami do przytulania.
  • zapraszam
  • Hej witajcie jestem atrakcyjną 38 latką bardzo zapracowaną chętnie poznam ludzi z wielkopolski i nie tylko miło będzie popisać z facetami jak i z kobietami
  • Szukam dojrzałego mężczyzny.....
  • jestem samotną młodą dziewczyną szukająca jakkikolwiek oznak miłości z strony kobiet. Chce poczuc miłość od niej na calym moim ciele, jesli wiesz o co mi chodzi. Faceci mnie zranili i nie chce sie z nimi zadawac. Badz moja dziewczyna! napisz cos do mnie.
  • Przecinek dokładnie w tym miejscu. Ja 40 lat,chyba fajna.Chętnie poesemesuję,porozmawiam,wypiję kawę z kimś kto ma podobnie. Na początku może na gazetowym.
  • bo w zobowiazaniu obopolnym i dobrowolnym do wychodzenia na przeciw swoim marzeniom,tesknotom i samotnosci. Szukam dreszczy na duszy i skorze,ktore beda dzielem kogos kto jednak potrafi i chce sie zaangazowac,cos przezyc,co zostawi po sobie slad. Nie zalezy mi na emocjonalnych karzelkach i kalekach,ktore potrafia jedynie wykroic kilka godzin miedzy zone a prace realizujac swoje fizjologiczno-biologiczne potrzeby. Nie liczy sie dla mnie stan cywilny,wiek...ale to,ze chcesz dawac i umiesz p...
  • Niedawno przeprowadziłam sie z Pomorza w okolice Grodziska Mazowieckiego. Mam 42 lata. Jestem tu bardzo samotna. Bardzo ucieszyłaby mnie znajomosć nawet meilowa z kimś z kim mogłabym sie pośmiać, pożalić i pogadać "o wsystkim". Serdecznie zapraszam do kontaktu ze mną :)
  • Hymm, nie wiem czy taka forma zawierania przyjaźni, czy choćby tylko znajomości jest dobra, ale zawsze byłam optymistką...:) Coraz mniej znajomych, a ci co pozostali coraz mniej chcą od siebie i od życia. A mnie czasem rozsadza energia jakbym miała 20 lat, chcę zadzwonić, ale nie mam do kogo, chcę pogadać ale nie mam z kim. Nie jestem sama, lecz czuę się samotna. Jestem młoda duchem, wierzę w ludzi (i ludziom), różnie na tym wychodzę, ale nie narzekam :) Napisz proszę. Pogadamy, spotkam...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się