samotny

(12 wyniki)
  • choc nie lubie tego określenia..bo w koncu nie jestem sama mam 2 dzieci...to niekiedy czuje sie taka samotna i bezradna...moze są wsrod Was podobne mamy do mnie?zapewne kazda z nas ma inna historie i zycie napisalo dla niej inny scenariusz..Czasem warto sie wyżalic podzielic tym co nas boli..czasem warto sie nawet spotkac i pogadac...
  • co wam przychodzi na myśl ,gdy słyszycie hasło "samotna matka"
  • Witam. Chciałabym zapytać czy ktoś wie o jakimś centrum wspracia dla osob samotnych. Chodzi mi o psychiczną pomoc nie materialną. O jakieś spotkania w grupach, dzielenie się problemami. Czy w Wałbrzychu istniją jakieś spotkania lub organizacje tego typu? Po śmierci żony człowiek się załamał nie ma nikogo. Bardzo ją kochał. Nie wyobraza sobie życia z inną (jak na razie przynajmniej). Bardzo posze o pomoc.
  • Czy sądzicie, ze w naszym regionie można znaleźć pracę dla samotnej matki? Taką którą dało by się pogodzić z godzinami otwarcia przedszkola ( tj. do godz. 16)? Wychowuję sama syna, skończyłam studia, ale nie mam nikogo do pomocy, kto mógłby zająć się dzieckiem. W jaki sposób mam utrzymać siebie i dziecko?
  • Gdzie w WB może spędzić Sylwestra osoba samotna? Tacy ludzie są wśród nas i też chcieliby wyjść z domów i się pobawić w tę noc.
  • Też się tak czujecie , mimo, że jest ktoś z rodziny spędzenie Świąt samotnie ,bez bliskiej osoby jest przygnębiające i ciężkie. Dlatego nie lubię świąt.
  • samotne ciacho zabierze na wycieczke dziewczyne w ktorej sie zauroczy i spedzi reszte zycia razem. W gre wchodza nastepujace panstwa: Egipt, Tunezja, Turcja, Chorwacja, Bośnia, Grecja, Włochy, Hiszpania. prosze pisac marcinlovvik@wp.pl
  • czy samotna matka ma szanse na milosc
  • Gdzie Wybieracie się na Walentynki? Ja ide dziś do Terminala, ponieważ jestem teraz samotna, moze tam z koleżankami zapoznamy jakiś chłopaków. Bo w K10 sami nacpani i dresy :( A Wy samotni gdzie spędzacie Walentynki??
  • Wysluchalam w telewizji wroclawskiej jak to Świdnica radzi sobie z ludzimi zalegajacymi z czynszami.Maja tam ciekawe propozycje i program jak pomoc ludziom,ktorzy CHCA splacic swoje zadluzenia i wtedy mozna zobaczyc kto naprawde nie chce zyc na koszt spoleczenstwa.Ludzi takich kieruja np. do pomocy ludziom starszym i jest to swietny pomysl,bo wielu jest ludzi potrzebujacych pomocy.A i dla samotnych matek,ktore nie moga podjac pracy,bo zajmuja sie dziecmi!!!!,tez dobre wyjscie.Mo...
  • Zastanawiam się, jak można być tak samotnym wśród tylu osób, rodziny, znajomych...? "Muminek wyobraził sobie, że jest Buką. Zgięty wpół posuwał się wolno przez stosy martwych liści, a potem stanął, rozpościerając wokoło siebie mgłę. Wreszcie westchnął i spojrzał tęsknie w okno. Czuł się najbardziej samotnym stworzeniem na świecie." — Tove Jansson
  • Ciekaw jestem czy słyszeliście o wynikach ww. programów realizowanych przez Powiatowy Urząd Pracy w Wałbrzychu? Ile osób znalazło pracę dzięki tym programom, ilu przedsiębiorców skorzystało z kredytów i dopłat? Kiedyś prasa zapytała mnie po co my robimy rewitalizację w mieście, w którym i tak już działają podmioty, które są odpowiedzialne za likwidowanie restrukturyzacji przemysłu i pomoc bezrobotnym. Ja odpowiedziałem pytaniem - na ile te podmioty działają skutecznie i jak możn...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się