Forum Kobieta Związki Szukam męża!
ZMIEŃ
      samotny

samotny

(20 wyników)
    • Szczupla 29 latka o niebieskich oczach z Warszawy nie chce byc juz samotna. wawilka@interia.pl
    • Mam 29 lat i jestem bardzo samotny. Mam wykształcenie wyższe, i jestem dość fajnym zaradnym wysportowanym i zadbanym facetem mogącym zaopiekować się i ofiarować miłość samotnej mamie , los sprawił, że najprawdopodobniej nigdy nie będę mógł być ojcem tudzież móc kochać się fizycznie z kobietą. W moim sercu tkwi jednak pragnienie bycia chociaż "zastępczym" tatą, nie chcę by moja miłość usechła gdzieś ze mną i odeszła w zapomnienie Chciałbym być też choć trochę kochany, mimo mojej "specyfi...
    • jestem w 11tygodniu ciazy "planowanej" dlaczego tak to ujelam? Poniewaz moj mezczyzna zawsze bardzo chcial mniec dziecko,ale od kiedy wie,ze jestem w ciazy to wiele sie zmienilo.. Czesto sie klocimy,zrobil sie wybuchowy,nerwowy. Czuje sie strasznie samotnam,mam mieszane mysli.. Jestem mloda kobieta,ale silna i potrafiaca wiele,ale teraz jak jestem w ciazy i widze jak zwiazek upada czuje sie tak bezsilnna.. Pragne aby moje dziecko mialo normalny dom w ktorym bedzie wszystko c...
    • Samotna:((13)

Cześć, Może to zabrzmi dziwnie, bo pomimo moich 20 lat, rozpoczętych studiach boję się, że będę sama, a to z tego powodu, że wychowuję samodzielnie córeczkę. Czy Wy myślicie tak samo jak ja, że jest duże prawdopodobieństwo, że żaden miły i dobry facet nie zdecyduje się na pokochanie już istniejącej rodziny??? Nigdy wcześniej nie narzekałam na brak powodzenia, a teraz mam pewne wątpliwości czy kiedykolwiek znajdę faceta, który pokocha mnie jak i moją córkę??? Pozdrawiam, Aneta.
    • Witam serdecznie, jestem mamą 2-letniej dziewczynki jak w moim temacie nie z wyboru, ale z żądzenia losu. Byłam szczęśliwą matką,żoną , aż do momentu kiedy w jednej chwili przewróciło się moje(nasze) życie. Mój mąż zmarł nagle na poczatku tego roku, przyszedł jak zwykle szczęśliwy, uśmiechnięty(był bardzo pogodnym człowiekiem) z pracy zjedliśmy wspólnie kolacje pobawił się z córeczką, położyliśmy ją wspólnie spać, rozpalił w kominku, położyliśmy się obok siebie(-czekaliśmy na to...
    • ... czy mam szansę na związek? czy ktoś mógłby pokochać mnie a jednocześnie zaakceptować moje dzieci? kiedyś trafiłam na cudownego mężczyznę, ale z głupoty i strachu go odrzuciłam, on był gotów być ze mną w ciąży z synkiem i roczną córką. czy teraz jeszcze ktoś mnie zechce?? :-(
    • Jestem samotną mamą niespełna dwuletniego synka. Samotna jestem odkąd zaszłam w ciążę. Bardzo mi źle z tą samotnością. Chciałabym być z mężczyzną, który byłby dla mnie partnerem na dobre i złe chwile, choć nie chodzi od razu o małżeństwo, czego nie wykluczam. Cóż, mieszkam w małym mieście i choć staram się udzielać towarzysko, to jednak mam wrażenie, że tu nie ma wolnych facetów po 30-tce. A może ja już nie mam szans na znalezienie faceta? A może nie wiem, gdzie szukać? Szukałam...
    • nic mi sie niechce choć mam wszystko przyjaciuł kochającą rodzine kochanego psa a jednak czegoś brakuje::((
    • Jestem w 4 miesiacu ciazy. Noszę w sobie malutką istotkę, malutkiego brzdąca, którego niedługo wydam na świat... sama... nie mam mężczyzny, który potrzymałby mnie za rękę i powiedział, że wszystko będzie dobrze. Ojciec dziecka... to ktoś bardzo nieodpowiedzialny, co niestety okazało się już jak byłam w ciąży... Zostawilam go.. Wiedziałam, że nie będzie to łatwe, ale to lepsze niż życie z kimś dla kogo nie istnieje inny napój niż piwo... i tak nie miałam wsparcia z jego strony, g...
    • Czy 32 lentia samotna matka ma jeszcze jakieś szanse na znalezienie fajnego faceta i założenie z Nim rodziny??? Zaczynam w to wątpić...
    • Witam, może tą drogą znajde meża :) bywalam juz na portalach na czatach ale tam nie poznalam jak do tej pory fajnego faceta normalnego szczerego. chcialabym pokochac i byc kochana szczerze na dobre i zle.do tej pory to faceci ranili moje uczucia ale wierze ze znajda ta moja druga polowke z ktora stworze rodzine. Mozemy sie ponac blizej jesli jestes zainteresowany napisz meila normalna.szuka.meza@wp.pl Pozdrawiam wszystkich.
    • Jestem po rozodzie i kilku nieudanych związkach. Czy mam jeszcze szansę na normalną rodzinę.
    • Witajcie... Za niecałe dwa miesiące zostanę mamą. Może nawet wcześniej... Jestem już w 8 miesiącu ciąży, a nawet w połowie 8ego miesiąca ciąży. Noszę w sobie malutką istotkę, malutkiego brzdąca, którego niedługo wydam na świat... sama... nie mam mężczyzny, który potrzymałby mnie za rękę i powiedział, że wszystko będzie dobrze. Ojciec dziecka... to ktoś bardzo nieodpowiedzialny, co niestety okazało się już jak byłam w ciąży... nie martwiło go to, że stracił pracę i wcale jej nie szukał. Zup...
    • Moze znajdzie sie tutaj jakas naprawde normalna Kobieta ktora zyje w realiach tego swiata a nie marzy o ksieci na bialym koniu. Milo by bylo gdyby sie Taka odezwala...Pozdrawiam
    • .
    • Witajcie Panie. Jestem samotnym ojcem. Nie chce się teraz rozpisywać dlaczego, napiszę tylko, że matka dziecka gdzies wyjechała sostawiając nas. Na szczęście mam już wszystkie sprawy prawnie uregulowane. Nie szukam "szybkich " znajomości. Chciałbym poznać kobietę w wieku 30-36 lat,z województwa kuj.-pom., odpowiedzialną, czuła... zresztą pozostałych cech mozna się domyśleć. Czy brzmi to jak ogłoszenie matrymonialne ? Tak.Wiem. Czy jestem normalnym facetem ? Tak. Więc drogie Panie ? Może czas ...
    • mam 26 lat i jestem bardzo samotna ;-( Chlopak mnie rzucil a okazalo sie ze jestem w cizy i pragne tego dziecka ale boje sie ze sobie nie poradze a on nie chce tego dziecka Szukam kogos kto mi da troche ciepla a pozniej mojemu dziecku
    • Szukam poważnego związku. Nie interesuje mnie przelotna znajomość. Zamieszczam to ogloszenie bo nie mam za bardzo czasu na tradycyjne spotkanie drugiej polowki :(( Mieszkam i pracuje w Londynie. Niestety spośród 7 milionów ludzi można być samotnym ! Troche o mnie: 26 lat, 193cm wzr, oczy niebieskie. Jesli masz ochote napisac to bardzo prosze dolaczyc zdjecie, odwdziecze sie tym samym. pozdrawiam Tomek
    • witam Od niewadna dołączyłem do forum, właściwie przez przypadek. Więc co ja tu robię?Oczywsiście szukam swojej drugiej połówki, niestety dotąd jej nie znalazłem, wiec może tutaj znajde kogoś ciekawego. Niestety dotychczas wpadałem na niewłaściwe kobiety, takie które na drugiej randce chciały do łóżka iść, albo strasznie skomplikowane, które same nie wiedziały czego chcą w życiu.Co do mnie, to nie zależy na przygodach ani na flircie, szukam kobiety do stałego związku/potem małżeństwa. Jaki ...
    • mniej uciążliwa niż w pojedynkę? Ilu z Was jest gotowych na takie "bycie razem"? Macie dość odwagi aby podjąć ten temat?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się