Forum eDziecko eRodzice etata
ZMIEŃ
      samotny

samotny

(14 wyniki)
    • Witam od niedawna jestem samotnym ojcem mojego kochanego rocznego synka. Dużo nad tym myślę co dalej wiem że ja dam rade ale mój synek też potrzebuje kobiecej ręki. Czy warto szukać, wchodzić na takie forum?? czy kobiety potrafią nas zrozumieć ??? Czy jest szansa że będzie jakaś kobieta do której mój syn będzie mógł mówić mamo ??? Proszę o wypowiedź bo im więcej o tym myślę tym więcej mam i pytań i wątpliwości.
    • Tyle samotnych mam....a gdzie znajdę do pogawędem fajnego samotnego tatuśka?
    • .....znaleźć nową partnerke niż samotnej mamie ???
    • przeklejam z e-mamy, moze ktorys pomoze?moze ktoryś jest w takiej sytaucji, był? Zostałem samotnym tatą krzysztofhorn 06.01.08, 17:38 Odpowiedz Witam, być może ktoś znalazł się w podobnej sytuacji i będzie mógł się podzielić ze mną swoimi doświadczeniami i radami. Moja żona Kasia odeszła po ciężkiej chorobie nowotworowej. Zostałem sam z dwójką dzieci. Córeczka ma 4.5 roku, a synek półtora. To zdarzyło się dwa dni temu. Razem z rodziną planujemy przygotowanie spotkania z ...
    • witam i prosze o rade... powiedzcie mi co zrobic w takiej sytuacji... jestem ze wsoim partnerem i spodziewamy sie dzidizusia. Poniewaz nie mamy slubu to wedle prawa bede samotna mama. A co zrobic by to tata bym samotnym tata w takim przypadku? znacie takie sprawy moze? chodzi o to glownie by z podatku moj partner mogl sie rozliczac jako samotny ojciec...
    • jestem studentko 3 roku socjologii pisze prace licencjacką na temat ROLA OJCA W RODZINACH NIEPEŁNYCH POTRZEBNA MI JEST POMOC W WYPELNIENIE ANKIETY PRZEZ SAMOTNYCH OJCOW. JEZELI KTORYS Z SAMOTNYCH OJCOW BYLBY SKLONNY WYPELNIC ANKIETE PROSZE NAPISAC NA MOJA POCZTE NASTEPNIE JA PODESLE TA ANKIETE. jesssi@wp.pl ankieta jest anonimowa w celu badań naukowych Z GORY DZIEKUJE
    • Czy jest wogóle ktoś taki jak samotny tata.? Czy jest facet ktory sam musi podołać samotnemu macierzyństwu?? BASIA
    • Witam.Mam nieslubne dziecko i utrzymuje z nim bardzo bliski kontakt,codziennie sie z nim widze,zabieram do siebie,na spacer etc.Córka ma 4 latka.Niestety z mama dziecka nie wyszlo nam,nie pobralismy sie, widzimy sie codziennie gdy zabieram małą , ale nie jestesmy razem i nie bedziemy.Nie robimy sobie na złosc i panuja pomiedzy nami poprawne stosunki, ale nic ponad to.Co do alimentów, dogadalismy sie od samego poczatku, co do sumy i przez pierszy rok, placiłem umówioną kwotę do rak matki...
    • Czy facetom jest latwiej wychowywac dziecko? ja jestem sama od kilku tygodni. Maz zmarl. Czy bedzie mi latwo? Moze mezczyznom jest prosciej - sa silni i bardziej zaradni. Ja powoli sie zalamuje. Moze natura sie pomylila - moze to moj maz mial zyc i wychowywac naszego synka. To faceci byli zawsze tymi dbajacymi o byt. Nie mam juz sil. Umysl swoje a cialo swoje. dzieje sie cos zlego
    • Witam, być może ktoś znalazł się w podobnej sytuacji i będzie mógł się podzielić ze mną swoimi doświadczeniami i radami. Moja żona Kasia odeszła po ciężkiej chorobie nowotworowej. Zostałem sam z dwójką dzieci. Córeczka ma 4.5 roku, a synek półtora. To zdarzyło się dwa dni temu. Razem z rodziną planujemy przygotowanie spotkania z psychologiem dziecięcym na którym poruszymy śmierć mamy. Zastanawiam się jak dalej z tym żyć. Jak być dzielnym, radosnym i kochanym tatą, który będzie wspierał d...
    • Jak zaspokajacie swoje potrzeby seksualne? Dlaczego nie znajdziecie sobie partnerow, tylko sami wychowujecie te swoje biedne dzieci? A jezeli nie macie partnera seksualnego/zyciowego, to dlaczego czesci odpowiedzialnosci za wychowanie dziecka nie chcecie przekazac drugiemu z biologicznych rodzicow? Dzieci kiedys beda mialy do was o to pretensje!!! .
    • Witam wszystkich! Czy są na tej grupie ojcowie muszący spełniać się w roli matki jednocześnie? Niesety moja szanowna Małżonka trzy miesiące temu wyjechała do USA podobno na kontrakt zostawiając mnie z trzyletnim synkiem (na szczęście odrobinę pomaga mi siostra). Nie miałem nic przeciw, bo kasy ciągle mało, kredyt mieszkaniowy dobijał itd. Aż tu miesiąc temu odbieram od listonosza pozew rozwodowy!! Do dziś go obracam w rękach z niedowierzania... Aż nie wiem co o tym sądzić, czy to Ona ...
    • Jestem studentka 3 roku pedagogiki i pisze prace licencjacka na temat samotnego ojcostwa. Mam wielka prośbę do ojców samotnie wychowujących dzieci będących po rozwodzie o wypełnienie ankiety. mój adres e-mail [u]kamuska87@o2.pl [/u] Z góry dziękuje
    • Witam, chciałbym wymienić się doświadczeniami, przeżyciami, poradami innych facetów, ktorzy samotnie wychowują dziecko. Wiem, że pewnie nie ma ich zbyt wielu, ale net jest chyba jednym z najlepszych miejsc, gdzie można znaleźć, stworzyć coś na rodzaj "kącik samotnego (samodzielnego, singlowego) taty". Ja mam 3,5 letniego syna, ktory właśnie zaczął uczeszczać do przedszkola, ktory jest bardzo radsonym, zabawnym (czasami też upartym i nieznośnym nerwusem) i pelnym energii smykiem i ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się