Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      samotny

samotny

(80 wyników)
    • Kochani! Już się pogodziłam z myślą, że moje życie nie ułożyło się tak, jakbym sobie życzyła no i niestety czeka mnie tak naprawdę pierwszy raz od lat nastoletnich:)Sylwester bez partnera. Mam zamiar wybrać się gdzieś z koleżanką w podobnych życiowych tarapatach. Czy możecie coś doradzić? Gdzie się wybrać? Chciałabym się dobrze bawić, tylko nie mam pojęcia, gdzie by tu iść? Na dyskotece będą same dzieciaki - tak myślę;) chociaż może się mylę - pojęcia nie mam, bo nigdy nie miała...
    • a Wy?
    • Szukam samotnej kobiety lub takiej której doskwiera samotność mimo że jest w stałym zwiazku
    • Niby nie sama,ale samotna...jak temu zaradzić?
    • samotna (17)

Szukam faceta 35-40 lat do pogadania a z czasem i do kochania ,Chciałabym poznać fajnego faceta,który nie bawi się kobieta i szuka kogoś na stałe,jeśli zostawisz kontakt to na pewno się odezwę..pozdrawiam wszystkich samotnych...
    • Witam wszystkich w tłumie samotnych. Czemu jesteśmy tak liczni, my Samotnicy? Nosimy garnitury, mamy wszystko na wyciągnięcie ręki - ale cóż z tego... jak i tak sami zasypiamy i wiemy, że jedynie dzieci nas kochają bezinteresownie... Alkoholem zabijamy te pytania, które są coraz głośniejsze. Ale, komu można zaufać? Kto może mi dać trochę rozkoszy i dążyć do tego, by było NAM dobrze? Wiem, że jestem niewolnikiem.. niewolnikiem systemu, swoich potrzeb fizycznych.. chciałbym zapomnie...
    • mimo iz zajeta, to strasznie samotna, zaplakana zrezygnowana i zla. dlaczego tak musi byc? czy jest ktos kto moze mi pomoc?
    • Witam, dzisiaj będąc na zakupach w centrum handlowym na Woli, nasunęła mi się taka myśl , ile jest takich singli , którzy mając jak ja, 38 lat, mają dość bycia w samotności, idą Święta, tak bardzo chciało by się być razem, ile jest takich osób , którym szczęście nie dopisało, by byli razem, a mimo to są optymistami i dalej szukają tej swojej brakującej połówki .
    • no wlasnie jakie sa granice samotnosci?juz sam fakt ze jestesmy przy necie wiele mowi.im wieksze miasto tym gorzej.na wsi nie maja napewnotego problemu.maja zwierzaczki.
    • Jestem samodzielnym, atrakcyjnym, zarabiającym na życie facetem i szukam kobiety. Lubię jeździć na rowerze, piec ciasta, wychodzić do miasta. W życiu miałem tylko jedną poważną dziewczynę i obecnie znów jestem sam. Jeśli napiszesz, na pewno się odezwę.
    • Moja sliczna przyjaciolka o figurze modelki, spedza wlasnie samotne wakacje we Wladyslawowie, moze jakis mily, madry i przystojny facet (najlepiej z Warszawy) 25-30 lat, ma ten sam problem?
    • Mam pytanie co sądzicie Panie i Panowie o samotnych wyjazdach małożonków na wakacje.Moja żona po 15 latach małżeństwa wymyśla sobie samotne wyjazdy z koleżankami. Czy to normalne?
    • poznam wysokiego 185 dlaczego samotna? chyba mam pecha:(:(:((((
    • cóż, znowu nie wypaliły plany na miły i sympatyczny wieczór. Już nie mam sił na to by próbowac to zmienić. Gdy już wydaje się, że jest szansa na zmiane... dostaje obuchem w głowę. I kolejny samotny wieczór i niestety bardzo dłuuuuugi wolny weekend. Ktoś z Was też jest sam? Może chciałby chociaz pogadać.
    • od wielu lat. Samotne swieta, samotne wakacje-a w zasadzie ich brak z tego powodu. Czemu moje zycie nie uklada sie od poczatku?Nikt mnie nigdy nie chce, tak od poczatku istnienia. Sorki, ze tak smutno a wy sie cieszycie swietami ale moze zrobi mi sie lepiej
    • Czujesz się samotna, chcesz potańczyć, zjeść kolację, pójść do kina, kawiarni, na imprezę albo zwyczajnie pogadać, a nie masz z kim? To żaden problem. Oferujemy miłe, kulturalne i niezobowiązujące towarzystwo kogoś kto Cię zabawi i odprowadzi do domu. Zadzwoń: 512 691 374 (24h) lub napisz: pogotowie.towarzyskie@vp.pl Działamy na terenie Warszawy i Łodzi. Przystępne ceny! ZAPRASZAMY!
    • Plynal sobie po morzach i oceanach Swiata. A sterowal nim samotny, piekny krolewicz. Pewnego pieknego dnia krolewicz wylowil z morza ZLOTA RYBKE. Zlota rybka, zgodnie z tradycja wypowiedziala te oto prorocze slowa: wypusc mnie, krolewiczu, a spelnie kazde Twoje zyczenie... eee tam - zachnal sie krolewicz - jestem impotentem. I spokojnie wrzucil rybke na patelnie.
    • Gdzie samotna 32-latka z wrocławia może iść na sylwestra.
    • Tak sobie myślę...heh mam dopiero 22 lata,ale chyba czas najwyższy zacząć szukać męża..;) Jak patrzę na moje koleżanki/kolegów z podstawówki czy liceum połowa ma już dzieci,własne rodziny itd..Na roku tez już pojawiają się małżeństwa i maluchy... Przecież jak tak dalej pójdzie za pare lat-kiedy moze dorosnę do podejmowania tak waznych decyzji,wszyscy fajni faceci będą zajęci... Co Wy o tym myślicie? Chyba wpadam w depresje... Samotna...
    • dobregoopiekunczego i takie tam jest mi zles mutno iogolnie do d.. wiecej szczegolow dlazainteresowanych

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się