-
Mam na imię Darek i tak jak w opisie jest napisane mam 23 lata od paru lat czuje się strasznie samotnie...od ponad 5 lat nie poznałem nikogo z kim mógłbym spędzać swój czas...ktoś pomyśli jak taki młody może być samotny a no niestety taka prawda...Od paru lat również straciłem kontakt z rówieśnikami nie jestem zapraszany na różne wypady na miasto czy imprezy (nie piję i nie pale) raz co tydzień gramy w piłkę i nic więcej...zrobiłem się strasznie skryty i nieufny mam poważne problemy z nawiązy...
-
Może się odezwie?
-
życzę księcia z bajki z duuużym portfelem :D
-
Poznam pomoge samotnej mamie lub w ciazy z Krakowa i okolic
puchatymis@gazeta.pl
-
Jestem samotną matką. Nie potrafię uwierzyć, że ułożę sobie życie na nowo. Gdyby nie dziecko... nie wiem czy dała bym radę żyć dalej. Jest fatalnie.
-
Słyszałam, że niedługo w Bieszczadach powstanie miejsce, gdzie będą mogli przyjeżdżać samotni ludzie z różnych stron świata, będzie się nazywało Wyspa Samotnych Serc. Nie żadne biuro matrymonialne, tylko ludzie, którzy szukają swojej drugiej połówki. Co o tym sądzicie, słyszał ktoś o tym coś więcej?
-
cześć wszystkim samotnym duszom! proponuję spotkanie w warszawie przy kawie, herbacie ciastku wszystkim którzy chcą poznać nowe osoby. podobnie jak inni brakuje mi ludzi z którymi mogłabym wyskoczyć na piwko, drinka, resto, kina , spacer itp. podobną 'internetową' działalność praktykowałam w paryzu dzieki czemu poznałam grono wspaniałych dziewczyn, z którymi do dzisiaj utrzymuję kontaka. czekam na Was samotni/samotne .....................:)
-
Witam wszystkim serdecznie, czuje się samotny i zagubiony. Chciałbym poznać jakaś fajna, sympatyczna, miła i normalna dziewczyna. Mam 23 wiek, mam na imię Tomek, jestem z Sosnowca. Jestem osoba niesłyszącą. Mój ojczysty jest język migowy. Interesuje się szachy, podroz dookoła świata, zwierzęta i technologia. Kontakt: GG:50105523 - czekam.
-
Witam Was
Wczoraj dołączyłem do "Forum dla ludzi brzydkich" . Teraz odnalazłem jeszcze to, do którego też pasuję. Pozwalam sobie zatem dołączyć i do Was (widzę tu znane mi z tamtego forum nicki) i przekleić to, co napisałem o sobie na forum brzydali, żeby już nie pisać od nowa w sumie tego samego. Oczywiście z tego co wkleję jasno wynika, że jestem samotny, zatem chyba dobrze trafiłem tutaj, do Was.
A teraz przeklejka:
"Trochę poczytałem to wasze forum i stwierdziłem, że nadaję się...
-
Panowie, nie rozumiem - wytłumaczcie proszę. Zostawiłam post, o tym, że jestem samotna mamą z dolnego ślaska, mam 33 lata i szukam partnera. Dostałam wiele odpowiedzi, ktore mnie wręcz przygnębiły. Na wstepie dostałam oferę pracy w Niemczech, potem kilka maili pt, dobra, dam Ci kąt u mnie w domu, byle byś gospodarna była, większość maili zaczyna się słowami, mogę się Wami zająć, w zamian wymagam..A! I było kilka propozycji niezobowiazującego seksu. .Panowie, mam mieszkanie we Wrocławiu, pracę...
-
Witam. Mam 29 lat. Jestem samotny właściwie przez większość życia. Wychowywałem się w domu, gdzie często dochodziło do awantur, nie było poczucia bezpieczeństwa. Byłem bardzo nieśmiały, cichy, nie umiałem bronić własnego zdania. Z czasem zmieniłem się. Nabrałem pewności siebie. Jednak przeszłość nie daje całkiem o sobie zapomnieć. Zawsze miałem problem z tworzeniem bliskich relacji. Mam znajomych, ale jest w tym pewien dystans. Ludzie nie znają mnie zbyt dobrze. W liceum jeszcze spotykałem si...
-
są takie chwile kiedy oddałabym życie za to,zeby poczuc ciepło ciała drugiego człowieka ,,a ,jestem tak samotna ,że chce mi się wyc,a obok siedzi ......mąż
-
Wykształcony Młody, delikatny i czuły chłopak pozna samotną kobietę, najfajniej jak byś była dojrzała :)
Kobietę, której brakuje czułości rozmowy czy pieszczot Kobietę, która za miłe chwile przepełnione pieszczotami i czułościami... odwdzięczy się wsparciem :) Zapewniam i oczekuje pełnej dyskrecji
Jeśli jesteś zainteresowana znajomością napisz :)
-
portal.abczdrowie.pl/jak-przestac-byc-samotnym
"To najczęściej kobiety szukają tego jedynego i doskonałego. Wyobrażają sobie, jak ma wyglądać, jak powinien się zachowywać, jaki powinien mieć status materialny itd."
-
Czy są tu jakieś samotne dziewczyny, które również nie mają szczęścia w miłości, jak ja?
Ja już chyba jestem skazany na samotność. Zakochany 7 razy i 7 razy odtrącany i traktowany jak zabawka....
Może któraś dziewczyna chce popisać? Może być tutaj albo mailowo
mój mail: mourinho469@wp.pl
-
poznam kobiete od 18 do 22 lat gg 5504235
-
...jak sobie z tym poradzić?
-
Czy niesmialy? Chyba nie. Osmielilem sie napisac. Ale samotny tak.
Czy samotnosc jest choroba i czy da to sie leczyc?
Moze tu?
-
Jestem Zmeczony. Znuzony samotnymi spacerami, samotnym ogladaniem
filmow, wieczorami w pojedynke czy rowerowymi wyprawami jedynie w
swoim wlasnym owarzystwie. Te wszystkie chwile mogly by byc
szczesliwe gdybym dzielil je z druga osoba. Szukam wiecej milej
dziewczyny ktora chciala by spedzic nieco (a moze znacznie wiecej)
czasu z 24 letnim lodzianinem. A kumpel tez w sumie moglby sie
przydac, moze lubi jezdzic na rowerze jak ja.
-
Mam piękny dom, 2 wspaniałych dzieci , 2 psy i 2 koty , męża pracoholika który
niema czasu na rodzinę i jestem bardzo bardzo samotną osobą ....