samotny

(31 wyników)
  • Był taki moment, że rodzice będący małżeństwem niemal oskarżali mnie, że to przeze mnie ich dziecko nie dostanie się do przedszkola. Jakby chcieli mnie zjeść. Ja rozumiem, że ta sytuacja ich denerwuje. Ale kiedy patrzą na mnie wilkiem, to nie czuję się dobrze. warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,13650360,Matki_udaja_samotne___Trzeba_znalezc_na_nie_sposob_.html#TRLokWarsTxt
  • wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=7198 "- Od czterech lat mam romans z moją asystentką, o 20 lat młodszą ode mnie - opowiada pan Wojciech, 54-letni biznesmen z Warszawy. - Nie zamierzam się rozwodzić, zresztą po co, skoro w domu spędzam tylko niedziele, a w inne dni widzę żonę przez góra dwie godziny. Mam dzieci i wnuki, rozwód byłby rewolucją w moim ustatkowanym życiu. To, że romans jest moją słodką tajemnicą, dodaje mu czaru." Przeraża mnie to...
  • Obejrzałam ostatnie "Rozmowy w toku" o kobietach samotnych, realizujących intynkt macierzyński. Czy uważacie, że kobieta dojrzała (przyjmijmy wiek 36- 41), której mija już "ostatni dzwonek" na spełnienie się w roli mamy (a bardzo chce nią być) powinna zajść w ciążę przez in vitro (zapłodnienie pozaustrojowe), inseminację (wstrzyknięcie plemników)? Popieracie, czy jesteście przeciw? Lepsze to, czy dość patologiczna sytuacja: szukanie ojca z przypadku (czyli on, przypadkowy, nieświad...
  • nie wszyscy są piękni, zdrowi i bogaci, panie doktorze :(((
  • Nic nie napisze wszystko w tytule
  • Niezależna singielka...czy jest zagrożeniem dla obocznych małżeństw, tudzież mężów koleżanek ?
  • Ludziom którym doskwiera samotność, chłód dokucza częściej, niż tym, którzy czują się akceptowani - wynika z badań zespołu naukowców z Uniwersytetu w Toronto. Badacze przeprowadzili dwa eksperymenty, szczegółowo opisane w periodyku „Psychological Science”. www.kurier.szczecin.pl/Art.aspx?a=10583
  • Z obserwacji moich i moich znajomych wynika, że problem braku miejsc związany jest z wysypem samotnych matek, a raczej tych pseudosamotnych. Mam na myśli takie matki, które od lat żyją w konkubinacie z jednym mężczyzną, mają z nim dwoje, czasami nawet troje dzieci. warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34862,9481482,Skad_tyle_samotnych_matek_w_Warszawie_.html
  • Czeski film ( jak dla mnie dosłownie i w przenośni), podobno niezły, historia kilkorga ludzi w Pradze, która ma (chyba) pokazać bezsens naszego życia, trudne decyzje itd..Jak dla mnie nic ciekawego, trochę nudno, czasami śmieszne... Ktoś widział??
  • Czujesz się samotna, chcesz potańczyć, zjeść kolację, pójść do kina, kawiarni, na imprezę albo zwyczajnie pogadać, nie masz z kim? To teraz żaden problem. Oferujemy miłe, kulturalne i niezobowiązujące towarzystwo kogoś kto Cię zabawi i odprowadzi do domu. Zadzwoń: 512 691 374 (24h) lub napisz: pogotowie.towarzyskie@vp.pl Działamy na terenie Warszawy i Łodzi. Przystępne ceny!
  • Pragniemy z mężem dziecka jednakże naturalny sposób jest wykluczony,podałam się już dwa razy in-vitro i niestety nic;-( chcę spróbować kolejny raz ale nie mamy pieniędzy.Szukam samotnego małżeństwa lub samotnej Pani która nam pomoże a dla Naszego dziecka w zamian zostanie babcią/dziadkiem,ciocią i stałym członkiem rodziny.Poproszę tylko o poważne oferty na głupotę nie mam czasu ani ochoty. Zainteresowane Panie proszę, piszcie na adres gazetowy. atke@gazeta.pl
  • Poruszyła mnie kiedys dyskusja na temat samotnych kobiet z dzieckiem. Niektóre głosy - opinie sprawiły, że czuję się jak "gorszy gatunek". Samotność" wynika w życiu człowieka ze zbiegu róznych okoliczności nie zawsze od nas zależnych. Nie wyszło mi w życiu tak jak wieu innym ludziom z innymi problemami. Dlaczego traktuje nas się tak nisko?... Jest mi smutno...
  • Hej przyjaciele:) Podajcie jakiś tytuł filmu do ściagnięcia dla porzuconych kobiet, które wciąż mają nadzieję na szczęśliwe życie...Ale niech to będzie komedia a nie łzawy filmik...Dość już łez!!! Dzięki
  • jest i forum dla nas: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24864 silne ramiona i słoneczna plaża, bombowe wakacje gwarantowane:)
  • Jestem zmęczona urlopem. Chciałabym odpocząć jeden dzień od dzieci , od Mojego Kochanie. Być sama w domu,wstać o której chce,zjeść kanapkę z pomidorem,posiedzieć przy kompie i nie martwić sie ,że "coś muszę". Mam takie marzenie.Czy to egoizm?
  • dobrze trafiłam do salonu odrzuconych bo tak sie własnie czuje dzisiaj. Osamotniona odrzucona i nie chciana nie wiem moze to wstęp do derpesji moze sama sobie wymyslam grunt ze nastroj mam fatalny :( Nie powinnam narzekac ludzie maja gorzej ale co ja mam zrobic skoro taki pasudny mam nastroj:( Moze to spowodowane jest moim platonicznym uczuciem do pewnego kolegi z pracy. Bardzo mi sie podoba (nie jest typem przystojniaka o nie ) ale jest fajny, miły i kulutralny dobrze mi sie z nim ...
  • Kiedyś o singlach mówiono stara panna i stary kawaler. Dziś słowa te przechodzą do lamusa. Życie w pojedynkę już nikogo nie dziwi. To nie tylko sposób na życie, ale i znamię naszych czasów. kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107880,9425921,Samotni_z_wyboru__czy_tacy_w_ogole_istnieja_.html Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:-)
  • Są ludzie a jednak ich nie ma .Oni sie nie idzywają czy my?Ja stwierdzam otwarcie,nie ma nie na gadku np dlatego ,że nie ze wszystkimi mam ochotę gadać i sie wszystkim pokazywać.
  • Gadam sobie na ircu z jakąś tam "z widzenia" znaną panna ;-) Takie tam, zabijanie czasu przy śniadanku. Ona się pyta czy mam dziewczynę. Mówię, ze nie, jestem sam. Ona "aha, czyli jesteś singlem". Ja na to "jak zwał, tak zwał". Ona "no nie, nie możesz mówić 'jestem samotny' bo to sugeruje, ze Ci kogos brakuje. Jak nie masz nikogo, to mow, ze jestes singlem". Troszke mnie zbilo z tropu i mowie "no dobra, ale jezeli chcialbym kogos miec to co mam mowic?" Ona na to "ale tak sie nie mowi, o t...
  • Wydawać by się mogło, że czasy, kiedy ten stereotyp spędzał sen z powiek niejednej samotnej kobiecie, już dawno minęły. Współczesna "stara panna" nie ma ani bujanego fotela, ani kota. Jeździ za to dobrym samochodem, zarabia powyżej średniej krajowej i stać ją na własne M-2. W dodatku coraz mniej przejmuje się tym, co o jej stanie cywilnym sądzi babcia, sąsiadka czy ośrodek badania opinii publicznej. Jest singlem, a bycie singlem jest cool, na topie, trendy... No, chyba że mieszka ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się