samotny

(253 wyniki)
  • Ostatnio usłyszałam, iż samotna kobieta przed 40-tką to wariatka, którą dla jej własnego dobra należy zamknąć w zakładzie. Może bym na to nie zwróciła większej uwagi gdyby nie to, że słowa te wypowiedział mężczyzna. Starszy mężczyzna. Co o tym sądzicie?
  • Witam...zastanawiam się ilu jest samotnych ? W okolicy,w mieście,w regionie...Zapewne mnóstwo..Skoro tak to dlaczego wcale łatwo nie jest trafić na drugiego samotnego??Co powoduje ,że być może mijamy się na ulicy a niedziele spędzamy w necie a nie na ciekawych rozmowach w realu? Pozdrawiam wszystkich Samotnych:))
  • Panowie, nie rozumiem - wytłumaczcie proszę. Zostawiłam post, o tym, że jestem samotna mamą z dolnego ślaska, mam 33 lata i szukam partnera. Dostałam wiele odpowiedzi, ktore mnie wręcz przygnębiły. Na wstepie dostałam oferę pracy w Niemczech, potem kilka maili pt, dobra, dam Ci kąt u mnie w domu, byle byś gospodarna była, większość maili zaczyna się słowami, mogę się Wami zająć, w zamian wymagam..A! I było kilka propozycji niezobowiazującego seksu. .Panowie, mam mieszkanie we Wrocławiu, pracę...
  • Witam! Postanowiłam tutaj napisać, ponieważ czasami trzeba się komuś wygadać, wyżalić, wylać swoje smutki. Ja nigdy tego nie robię, ale może będzie łatwiej. Skończyłam studia, pracuję. Niedługo zostanę samotną mamą. Zakochałam się, zaufałam, postanowiliśmy, że będziemy starać się o dziecko. Kiedy okazało się, że jestem w ciąży cieszyłam się. Jak każda kobieta kiedy chce zostać matką. Kiedy powiedziałam ojcu dziecka, kazał mi usunąć moje Maleństwo. Nie zgodziłam się. Usłyszałam od Niego, ż...
  • Samotny 41/190/87 szukam samotnej kobiety, która ma już dosyć samotności tak jak ja... Czy tutaj jest kobieta samotna :) Czekam na poważne oferty!!! Warszawa
  • tak mi się nasunęło po prześledzieniu kilku wątków w przeciągu kilku miesięcy
  • samotny chłopak pozna fajna dziewczynę bez nałogów spokojna wrażliwą romantyczkę która ceni ciepło domowego ogniska - w celu za kumplowania się - żeby zapomnieć znaczenie słowa samotność - być może powstanie tajemnicza wież między nami.
  • jak zechcę wyjść, to nie mam z kim. Kiedy dzieci spędzają weekend u swego taty to ja jestem już całkowicie samotna. Chciałabym mieć przyjaciół, partnera, wyjechać wspólnie na wkacje, wyjść wspólnie na imprezę, tudzież zrobić prywatkę u siebie, wyjść na spacer z przyjaciołmi. Niby nie wiele. Ale ja tego nie mam, a bardzo chciałabym. Przepraszam, że tak długo, ale mam nadzieję, że widząć całą sytuację będzie Wam łatwiej mi doradzić. Tej historii w całosci nie opowiedziałam nikomu, bo się wst...
  • Witam:)czy bedac singlem trzeba sie czuc samotnie?jakie macie zdanie?
  • Mam męża dziecko, ładny dom niby super. Tylko mąż już chyba mnie nie kocha po 10 latach małżeństwa 13 znajomości. Czuje się samotna tym bardziej, że tkwię w zawieszeniu. Przeraża mnie życie z nim takie chłodne, bez uczuć, śmiechu przeraża mnie samotne wychowanie dziecka. Chciałabym spróbować sobie ułożyć życie jeszcze raz no ale niby nie jestem sam na raze. Czy jest szansa spotkać kogoś, kto pokocha i mnie jeszcze ale i moje dziecko?
  • Czy wdowy takie jak ja beda sie jeszcze kiedys usmiechac? Czy mam szanse zapomniec? Czy juz zawsze dzien bedzie sie zaczynal placzem? jestem za mloda zeby Bog tak mnie urzadzil i moje dziecko
  • Mam parę dni urlopu i chciałabym gdzieś uciec od szarej rzeczywistości . Może ktoś poleciłby jakiś pensjonat , w którym nie liczą nie wiadomo ile za jedynki a jest miło mi przyjemnie :) ? Najbardziej interesowałaby mnie Wisła , Ustroń , Żywiec ....
  • Chetnie popisze z kims kto sie czuje tak bardzo samotny jak ja. A z czasem moze wyjdziemy razem na kawe?????
  • oto pytanie na dziś ? wyjasnie pózniej , bo teraz pije......wino.....
  • samotny(9)

hejka jestem z Rybnika , szukam jakiejś ciekawej kobiety :)
  • pierwszy raz jestem na tym forum, wogóle na jakimkolwiek forum, a tym bardzej dla samotnych...na swoją samotność zasłużyłam sobie sama, bo nie potrafiłam zdecydować się na związek, a kiedy już byłam pewna swych uczuć było już za późno...i co dalej? wszystko straciło dla mnie sens. to WSZYSTKO, co wcześniej było ważniejsze niż ON. teraz nie ma już nic...mnie też jest coraz mniej...jak mam teraz żyć?
  • Czekam na wiadomości
  • Szukam samotnego taty z niedużym dzieckiem, które mogłoby być rodzeństwem dla mojej 5-letniej córeczki, z którym oboje, wspólnie i razem moglibyśmy podjąć trud wychowania naszych dzieci, który również czuje się czasem samotny i bezskutecznie poszukuje swojej drugiej szansy w życiu. Mieszkam w Poznaniu. Wszystkich zainteresowanych proszę o mail-a na adres: jagoda2@gazeta.pl. Jagoda
  • Jest weekend, a ja siedzę sama w domu :-( przed kompem i tą drogą próbuję poznać ciekawych ludzi i nawiązać nowe znajomości. A konkretnie: szukam osób wolnych, obojga płci, w wieku zbliżonym do mojego (mam 42 lata), które tak jak ja czują się samotne i chciałyby czasem z kimś normalnie, szczerze porozmawiać, pośmiać się, pójść na spacer, do pubu, kina czy teatru. Czy są na tym forum takie osoby?
  • cześć może zrobimy nowy uaktualniony spis samotnych:-) proponuję wpisywać ilość lat i miejsce lub region zamieszkania może w ten sposób choć dwóm samotnym osobom uda się sparować:-) Jak sama nazwa forum wskazuje SAMOTNI ŁĄCZMY SIĘ!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się