Forum Ukryte emagiel
ZMIEŃ
      samotny

samotny

(14 wyniki)
    • i mam zamiar się napić, możne nawet upić i jutro tego żałować! O! Ex ma next, mi jest smutno ale tez się ciesze. Będę opijać smutek z powodu rozstania, radość, że nowe przede mną i jedną z tak rzadkich, całoprzespanych nocy (dziecko u exa do jutra). Więc - częstuję!! [img]https://kupsobiewino.pl/wp-content/uploads/2011/10/wino-i-ser-piekne.jpg[/img] [img]https://webtrunki.pl/pics/trunki_photo/7/trunek_7941_org.jpg[/img] Dancing! [video]https://www.youtube.com/watch?v=mrywTp...
    • Po tym jak zostalam takowa od ponad tygodnia i na jeszcze dwa kolejne chcialam wyrazic uznanie dla tych prawdziwie samotnie wychowujacych dzieci. Szczerze to mam juz dosc robienia wszystkiego sama: zaprowadzic dziecia do szkoly, isc do roboty na caly dzien po czym odebrac dziecia od opiekunki, nakarmic, wykapac, polozyc spac, a w tz. miedzyczasie: zakupy, rachunki, listy do skrzynki, pranie, gotowanie, sprzatanie (na prasowanie jeszcze sie nie zdobylam). Mam dosc. Nie chce mi ...
    • odpowiedź jest prosta - z hugh'em laurie:D po wymoczeniu się w wannie z pięknie pachnącą kulą do kąpieli, pożarciu tabliczki czekolady deserowej oddaję się błogiemu lenistwu słuchając utworów z płyty "let them talk". powiem wam, że jest genialna i polecam nawet tym, które nie są samotne:D
    • kalendarz męża mojego: 3-9 - zagramanica 11-12 - gdzies w Polsce 13-15 - gdzieś indziej w Polsce 17-21 - jeszcze gdzieś indziej w Polsce 22-24 - zagramanica Kurfa!!!!!!!!!! Zamiast siedzieć siedzieć na dupie, żeby żona mogła na babski wieczór wyjść to wozi tyłek nie wiadomo gdzie. Proszę mnie przytulić i napisać, że nie mam najgorzej ;)
    • siedzę sobie sama i zastanawiam się czy Wasi mężowie/partnerzy często słuzbowo wyjeżdzają, bo mojemu zdarza się, częściej są to jednodniowe wyjazdy i wraca na noc do domu, ale i tak nie bardzo to lubię teraz kurna imprezuje sobie w Cannes, nie dość, że wystawna kolacja i imprezka mu się kroi to jeszcze tam 15 st. na plusie :P, a ja siedzę w necie, co za niesprawiedliwość -- Kubuś (05.01.2008) :-) --
    • A więc tak, mój maż pracuje w pewnym przedszkolu prywatnym. I dziś pani dyrektor organizuje imprezkę dla personelu. Taka tradycja już. Mąż pojechał samochodem, to spory kawałek poza wawą i zostanie tam na noc. Potem rano jedzie na paintballa (kurna tak się to pisze???) i wróci późnym popołudniem. Dzieci położę spać i mogę poszaleć w sieci ;-)
    • no właśnie. Mąż zapowiedział, że w sobotę musi jechać do Korytnu ( 100km od nas) bo trafiła się "fucha" za niezłą kaskę..Nie wróci na noc. OK spoko. Ale chwilę później powiedział, że ta "fucha" to chyba na dłużej jest i że będzie przyjeżdżał tylko na weekendy, czyli pewnie będzie tam dłużej niż miesiąc. NO, a mnie już trzęsie w środku z nerwów i stresu-tak samo jak przed lotem samol. O ile w ciąży mogłam sama zostać na wiele miesięcy w nieznanym mi zupełnie miejscu, bez języka gr i właściwie ...
    • Czy ktos zna odpowiedz na tekie pytanie?? (poza gruba koperta, byciem familiantem/znajomkiem kierownika placowki )???? szlag mnie wczoraj trafil i musze znac odpowiedz. -- "Moja noga nie postanie tam, gdzie nie ma tego o co chodzi" Witkacy
    • w kwestii tego co napisałaś w dołującym wątku doral Doral-od razu zacznaczę że wcale nie chcę konkurencji ci robic-ale nie chcę by moja wypowiedź do grave umknęła bo do powiedzenia mam jej coś ważnego. Babo. Rozwiodlaś się. Ale dzieci nie. Jesteś mądra babka, osiągniesz to co chcesz. Wydaje mi się, że znalazlaś sposób na rozmowy z ex a to daje szanse na normalne kontakty ojca z dziećmi.a jeśli tak to nie jestes samotną matką -chociaż cześciej będziesz sama. Jasne, cięzko będzie ...
    • matki żony i kochanki, zamierzam młodą w tym roku wysłać do przedszkola (tak ambitne mam plany :) ) jako PRAWDZIWA samotna matka do tego pracująca zawodowo na pelny etat powinnam niby miec pierszeństwo, tylko oczywiście trzeba do udokumentować. Na stronie przedszkola gdzie chce młodą zapisać jest coś takiego [i][i]samotne wychowywanie dziecka - jeden z dokumentów: - zaświadczenie z Urzędu Stanu Cywilnego potwierdzającego aktualny stan cywilny (np. zupełny odpis aktu urodzenia ...
    • tak się zastanawiam, nie ukrywam że pod wpływem pewnego wątku... czy kobieta która zostaje sama z dwójką dzieci ma zasrany obowiązek być dzielną, zaradną, wypruć sobie flaki, spać po 4 h na dobę i radzić sobie sama? bo ni ciula nie rozumiem. facet, współsprawca owych dzieci raz na miesiąc rzuci , powiedzmy 800 zł i ma święty spokój. no, może czasem jeszcze te dzieci odwiedzi. a kobieta ma obowiązek je nakarmić, ubrać, opiekować się nimi 24h/24h i jeszcze w między czasie pracować bo 800 zł n...
    • magielki z Warszawy, proszę Was o pomoc... jako że moja mama sprezentowała nam nową lodówkę chcemy oddać tę którą teraz mamy... chcę aby trafiła do rodziny naprawdę potrzebującej, a jak wiadomo magielki są najlepiej poinformowane... lodówka firmy Electorolux - wys 80 cm szer 55, ma ok 5-6 lat, nie mam papierów więc dokładnie nie powiem... fakt że widać ślady używania, najbardziej w środku na tych półeczkach na drzwiach, są pęknięte w paru miejscach ale podklejone i wszystko jest do uży...
    • słuchajta babki istnieje opcja podjecia przeze mnie pracy w wawie - tak w miesiącu lipcu (ale mozna to przesunąć nawet na wrześnień) no i mam pytanie: - złobek dla młodej, ja samotna mama - jakie mam szanse?? - mieszkanie - niedrogie ale w stanie do użytku - jaki koszt?? zaczynam o tym mysleć bo muszę to dokładnie zaplanować i przemysleć, a dla mnie samotnej matki (rzeczywiscie samotnej a nie tylko na papierze :> )łatwe to nie będzie, więc proszę o rady, wskazówki itp. z...
    • W tym roku powinnam zapisac Młodą do przedszkola. Czytam na str. int.: "od 23 marca od godz. 13 do 12 kwietnia do godz. 13 wydrukowany z systemu lub wypełniony ręcznie formularz składają w przedszkolu wskazanym jako pierwsze na liście wybranych placówek czyli w tzw. przedszkolu pierwszego wyboru ([b]w przypadku braku możliwości samodzielnego skorzystania z elektronicznego systemu, dane dziecka wprowadza do systemu dyrektor przedszkola pierwszego wyboru[/b])" No i moje pytani...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się