samotny

(58 wyników)
  • Witajcie, może ktoś ma jakieś propozycje, gdzie można fajnie spędzić samotnie weekend, a konkretniej 3-4 dni... bo jakoś nie widzę opcji na samotne wyjazdy - smutno tak samej...jakie są Wasze doświadczenia singielki? Czy jeśli akurat znajomi nie mogą, to czy jeździcie gdzieś same, jak takie wyjazdy wyglądają?
  • ....kiedyś było fajnie bo z ważną dla mnie osobą u boku, potem mniej fajnie bo się oboje popsuliśmy, potem było fajnie bo sama dla siebie i zero stresów, a teraz już mniej fajnie bo sama nie samotna, a jednak....
  • Ludzie! przeglądam to forum i zastanawiam się czy jak ktoś nie ma partnera to już ma się położyć w grobie z tej rozpaczy? Jest tyle rzeczy, które można robić w pojedynkę albo z przyjaciółmi! Też miewam takie dni kiedy wszystko mnie dobija i czuję się samotna, ale paradoksalnie jak to wszystko zobaczyłam w takiej ilości poszukując jakiejś optymistycznej myśli to doznałam olśnienia, że ja chyba podchodzę do mojej samotności jak do normalnego stanu rzeczy - punktu wyjścia do związku z kimś ...
  • duzo tu watkow o samotnosci, a ja za kilka miesiecy bede mama , no i kolezanka moja powiedzialami "nigdy juz nie bedziesz sama" usmiechnelo mi sie serce, no cosz ojca kochalam bardzo, mialam kilka nawet fajnych zwiazkow w moim zyciu, a teraz juz nie bede nigdy sama, pozdrawiam Singli i Singielki
  • Czy jest jakas definicja singla? Do momentu az nie przeczytałam kilku wypowiedzi w poście dotyczącym "co robi singiel jak wraca z pracy" myślałam, ze nim jestem a tu klops. Nie mam tyle czasu dla siebie co formumowi single. Po nieudanym małżeństwie została mi cudowna córeczka. I chociaz może juz czuje się w jakiś sposób gotowa, żeby sobie kogos poszukac to nie mam na to zupełnie czasu. Nie mam tez czasu na czytanie, oglądanie seriali, spotkania z przyjaciólmi, których widuję tak r...
  • Witam brać :) Jestem nowa na tym forum, przejrzałam kilka wątków i jako że bardzo mi sie tu spodobało, a moja egzystencja toczy się bez życiowego partnera od jakiegoś czasu, postanowiłam tu wymościć sobie miły kącik i osiąść na czas jakiś. Podczas czytania kilku wątków (lekturę pozostałych będę sukcesywnie uzupełniała i nadrabiała ;) ) zauważyłam, że większość z Was nie rozgranicza definicji dwóch pojęć, mianowicie bycia singlem i bycia samotnym. Wg mnie używanie tych dwóch pojęć za...
  • Szukam odpowiedzi jak w temacie, a raczej argumentów na to, że jednak nie ma nas - samotnych gdzieś. Kiedyś bardzo, bardzo dawno temu Bóg nie mógł ofiarować ludziom PlayStation, dlatego jeśli ktoś mu się podobał, albo zasłużył to ofiarował mu mnóstwo potomstwa. Była to oznaka błogosławieństwa, czyli logicznie rozumując - człowiek taki na pewno nie był i nie czuł się samotny ;-) A co z nami?!?! Co zawiniliśmy Szefowi, że skazuje na nas cierpienie jakim jest samotność?? Dlaczego nie możem...
  • Tak sobie czasem tu poczytuję .... Więc czuję się niejako uprawniona do wstępu ;) No i na starcie wyjeżdżam z pytaniem - Czy naprawdę fakt, że mam zamiar sama wyjechać nad morze oznacza, że nagle pozbawiono mnie całej inteligencji (jak twierdzi moja rodzina i znajomi)? Czy jak człowiek nie ma kogoś do pary, to ma siedzieć w domu? Albo zanudzać innych poszukiwaniem osoby chętnej do spędzenia tygodnia nad morzem? Jakoś niewiele osób podziela mój entuzjazm do Bałtyku we wrześniu ...
  • szukam prawdziwej milosci,ja wysoki,przystojny szatyn nieb oczy,romantyk,wrazliwy,spokojn y domator gotuje,sprzatam, piore,podrozuje po europie,mieszkam sam w centrum miasta szukam fajnej milej dziewczyny w dowolnym wieku,pozdrawiam
  • wiecie co denerwuje mnie to nazywanie samotnych osob "singlami" i gadanie ze to z wyboru. nie ma samotnych z wyboru po co sie oszukiwac i tracic energie zamiast szukac partnera albo do spa i na diete zeby to on nas znalazl 99% osob, ktore twierdza ze sa singlami, tak naprawde sa starymi pannami i starymi kawalerami, tylko znalezli uzasadnienie w postaci modnego slowka i sie dowartosciowuja. jest ktos kto naprawde chce byc sam i sie z tego cieszy?
  • Poszukiwana: Średniego wzrostu i wdzięcznej postury kobieta, bardziej przystojna, niżeli piękność.:) Miękkie usta, słodki oddech, z oczyma nieważne jakiego koloru, lecz aby były wyraziste.:) Z piersią pełną, jędrną, pulchną i białą. :)Z dobrym zrozumieniem, niebędąca dowcipną, lecz pogodną i żywą w konwersacji, grzecznej i delikatnej mowy, z charakterem ludzkim i czułym :) O mnie Jestem Irek mam 33 jestem z Warszawy Od roku singiel:( Mam 168 cm waga jakieś 70 kilo oczy niebie...
  • Czy sądzicie, że samotne wyjście singielki do klubu jest czymś dziwnym, czymś nie na miejscu? Nigdy nie wychodzę sama do takich miejsc, ale ostatnio 'tak wyszło'. Wybrałam się na zlot fanów zespołu muzycznego do jednego z klubów. Tak się składa, że nikt z moich znajomych nie słucha tekiej muzyki, a że bardzo chciałam sie pobawić, postanowiłam pójść sama (nawet tak chciałam, żeby sprawdzić jak to jest). Było OK. Jak można się było spodziewać, przyczepiło sie kilku podchmielonych ...
  • Czuliście się kiedyś zupełnie sami uczuciowo? Tabula rasa. I kompletnie żadnej nadziei. Mówią: życie nie cierpi próżni, a ja nie jestem pewna. Być może warto pogodzić się ze stanem istnienia w pustce i słyszenia "lubię Cię" (czyt. ale nie kocham, jesteś u mnie na piętnastym miejscu, persona non grata). Kurrczę, dawno nie płakałam.
  • Dzis jest dzien przewrotu spolecznego chyba ;) Ja ,wieczna balangowiczka siedze sobie spokojnie przez monitorem i sie nudze ...w czasie iedy moje dwie urocze wspollokatorki zajete sa z uroczymi panami :) Jaki ten swiat okrutny,moj ksiaze jest daleko....ech.......Choc takie samotnespokojne wieczory tez maja swoj urok
  • czy jest jakaś impreza w kraku w walentynki gdzie bedzie można poznać samotnych,szukających drugiej połowy???
  • Witam, Poszukuję miłego mężczyzny z Warszawy któremu również brakuje bliskiej osoby i bratniej duszy. Mam 30 lat, wykształcenie humanistyczne, pracuję i wychowuję dziecko (2.5 latek). Mam krótkie, ciemne włosy i niebieskie oczy. Kocham życie i jestem optymistką pełną marzeń. Pozdrawiam ;)
  • Nowa na forum :) Witam wszystkich :) Mam kilka spostrzeżeń, które wkurzają mnie naprawdę: - sąsiedzi a zwłaszcza sąsiadki patrzą na mnie z politowaniem; bo sama mieszka, bo "stara panna" z kotem - pracuję w dużej firmie, większość kobiet - nie rozumieją że wartości kobiety nie musi wyznaczać mężczyzna u boku (zazwyczaj byle jaki byle by był) i patrzą na mnie z politowaniem - rodzina w miarę ok tyle że mama martwi się strrrasznie; nie mówi tego ale czuję że tak jest I boję się - ...
  • Ja juz sama nie wiem dlaczego jestem sama. Przez lata myslałam, że to przez to jaka jestem, jak wygladam, jak się zachowuje, że to płci przeciwnej nie pasuje, ale teraz dochodzę do wniosku że to ja jestem źródłem moich sercowych problemów. Nie potrafie już nikogo dopuścić do siebie, boje się że znowu ktoś mnie skrzywdzi, oszuka i zostawi. Nie potrafie się już otworzyć na nową znajomość więc chyba jestem samotna z wyboru :(
  • mam faceta, ale będąc z nim czuję się bardziej samotna niż jak byłam singlem....to jest chore, ale musi z czegoś wynikać. I wynika chyba z tego, że mi za bardzo na nim zależy, a on, podchodzi jak facet...jest facetem po przejściach, zdradzonym i rzuconym przez żonę, bardzo zapobiegawczy i ostrożny... nie chce rozmawiać, woli milczeć o pewnych sprawach.. myślałam, że jest idealny dla mnie, ale to jego zachowanie mnie dobija, ciągle jest nie tak, jak ja bym chciała... co mam robić?...
  • Witam, Jak spędzacie wieczory,kiedy jesteście sami? Ja czasem chodzę po ścianach... trudno mi sobie z nimi poradzić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się