Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      samotny

samotny

(27 wyników)
    • proszę o wpis wszystkie osoby, które pomimo tego że mają wspaniałe rodzinki, przyjaciół, znajomych, sympatie.... czują się samotne!!!!!!!!!!!!!
    • cholera, mam niejasne wrażenie że tylko ja tu jestem samotna
    • Witam!! Chciałabym prosić Forumowiczów o przykłady z życia wzięte, czy takowe zresztą w ogóle występują - wiadomo, w polskich realiach samotnej matce ciężko z jednej pensji wynająć pokój i utrzymać dziecko oraz siebie. O wynajmie mieszkania celowo nawet nie wspominam, bo na to często i dwojga pracujących ludzi nie stać. Zastanawiam się też, jak może wyglądać podejście ewentualnych gospodarzy - wiadomo, dziecko nie raz broi, hałasuje... Czy w ogóle ktoś chce wynajmować pokój ...
    • Tak sobie siedzę i myślę... czy na tym forum są samotne kobiety, dziewczyny nie mające oparcia? Ja mam 28 lat, jestem sama i nie mam z kim pogadać. Znam wiele kobiet nie mogących znaleźć sobie mężczyzny niestety nie są one moimi koleżankami. Chciałabym poznać przyjaciółkę, z którą mogłabym porozmawiać, wyżalić się, pośmiać. Kogoś, kto zrozumiałby moje problemy. Mam kilka koleżanek i siostry, ale one wszystkie są zajęte, więc nie rozumieją mnie do końca i nie mogą poświecić mi zbyt...
    • Zastanawiam się czy jestem normalna.....mam 20 lat, a jeszcze nigdy nie miałam chłopaka. Dziewczyny zmieniają facetów jak rękawiczki, a ja zawsze jestem sama, i to na własne życzenie. Nie potrafie być z facetem, w którym nie jestem zakochana, nie umiem zmusić się, aby chociaż spróbowac czy coś z tego będzie, spotykać się jako para, nawet tak na luzie..bez jakiś tam wielkich wybuchów uczuć, przez to odprawiłam z kwitkiem paru kolesi, nie dałam im szansy. Mi natomiast podobają się f...
    • hmm od czego by tu zaczac jestem 20 letnia dziewczyna ktora kazdy uwaza za kumpele nie mowie tu o kolezankach psiapsiolach tylko o.... facetach!! nie pisze zeby mowic o moich kolegach<mam ich duzo i o ciut za duzo> tylko chodzi o prawdziwego faceta. z wszystkimi z ktorymi bylam traktowali mnie jak kolezanke, przyjacieolke doradzalam, chwalilam przejmowalam sie ich sprawami ale zaden z nich nie powie to moja dziewczyna. mam pewna bariere w kontaktach z facetami i nie chodzi...
    • Jakie sa wasze opinie, spostrzeżenia odnośnie powyższego pytania? Czasem samotność tak bardzo doskwiera, że taki związek chociaż trochę od niej uwalnia, ale czy w kansekwencji nie robi się jeszcze gorzej...?
    • Właściwie to nie z wyboru stałam się samotną matką, ale z wyboru nią nadal zostałam... Wygrzebałam się z domowych pieleszy, zaczęłam w siebie wierzyć i o siebie dbać. Chodzę na piwko i kawę, normalne, że rzadziej niż moje bezdzietne rówieśniczki i ... nie szukam męża, bo jednego już miałam...
    • Wiec tak mam 21 lat i nie mam chłopaka. nie mam bo los na mojej drodze nie postawił tego własciwego...Spotykałam sie jakiś czaz z czarnoskórym...potem z włascicielem pubu(o bardzo zlej reputacji)potem z hindusem... W koncu dałam sobie spokój i pomyslałam ż enie ma co szukać na sile i brac pierwszego lepszego i przestałam sie z kimkolwiek spotykac i szukac na siłe...Pomyslałam że jak mi przeznaczone to znajde kogos predzej czy pozniej...ale nie bede wchowdziła w zwiazek na siłe by ...
    • ....;/
    • Witam dziewczyny, mam na imie Marcin i chciałbym z kims porozmawiac na każde tematy, moze sie spotkac kiedys na miescie jesli bedzie któras z was miała ochotę. Moja zona mnie juz tak frustruje, że jak wspomniałem wyżej chetnie bym sie z kims spotkał porozmawiał o trapiących nas tematach w domu i rodzinie. Jesli któras z was miałaby ochotę bardzo prosze o kontakt. Nigdy nie zdradziem zony w zaden sposób, ale teraz musze z kims o tym porozmawiac i na pewno nie chce poruszac tego tem...
    • Jestem dwudziesto-paro letnia babeczką, stateczną, wykształconą, zaradną itd itd. takich mam też przyjaciół. Jednak pod skóra drzemie we mnie diabeł domagający się wyszalenia co jakiś czas. No i niestety mam problem. Bo wybrałabym sie dziś na disco, straaaasznie mi sie chce!!!! Pilnie potrzebuje się wytańczyć do bólu!!! Ale właśnie ci moi stateczni, spokojni znajomi nie bardzo pałają chęcia wypadu do clubu. A moja kumpela od wypadów na disco też nie moze :(( I stąd moje pytani...
    • Zauwazyliscie pewnie, ze jest bardzo duzo dziewczyn inteligentnych, ładnych...fajnych, majacych duzo znajomych, a mimo to ciagle samotnych. Skad sie bierze ta chroniczna samotnosc?? Slyszalam 3 tezy: 1) Facet z gory zaklada, ze taka dziewczyna jest zajeta i pasuje 2) Faceci nie lubia inteligentnych, gdyz przy nich czuja sie niepewnie 3) Faceci wola...mniej atrakcyjne, gdyz wtedy moga byc spokojni, ze taka ich nie nie zostawi dla innego, pozniewaz nie bedzie zadnego innego ;] Zgadza...
    • Mam 28 lat i praktycznie od kilu lat nie mam nikogo. Nie wiem, dlaczego tak jest. Nie jestem brzydka ani głupia, wręcz przeciwnie moi znajomi twierdzą, że jestem atrakcyjna, wesoła, inteligentna, zastanawiają sie jak to możliwe, że wciąż jestem sama. Chciałabym kogoś mieć, kochać i być kochaną, ale nie mogę sobie nikogo znaleźć. Nie potrafię zmusić się do bycia z kimś tylko po to żeby mieć faceta. Mężczyźni, którym się podobam przeważnie nie wzbudzają mojego zainteresowania. A jeś...
    • kto sie dopisze? zycie jest bez sencu cokolwiek robisz jest zle jak to zmienic niech ktos odpisze kto jest tak samo samotny jak ja
    • po wszystkich zajściach z moim chłopakiem, on uważa, że wina leży po obu stronach, może ma racje, ale nie przeprosil mnie za to jak mni wyzwal, niemalże bez powodu...a ja tak czekałam na te przeprosiny i on o tym wie, od 2 dni nie zamienilismy ani slowa, nie liczac tego, ze powiedzial mi, ze nie zasluzylam nawet, zeby mnie nienawidzil, o teraz caly czas spedza tylko ze swoja byla dziewczyna, chce mi zrobic na zlosc, ja jemu tez, cierpie przez niego nie pierwszy raz, ale chce, zeby mnie ...
    • czy tylko takie ze swojemi wspanialymi Facetami?
    • jestem przystojny ale i bardzo niesmialy, w stosunku do kobiet, a jak wiadomo kobieta nie robi pierwszego kroku i ja tez bo jestem niesmialy to zamkniete kolo, mam 25 lat a jestem prawiczkiem, marnuje sie w ten sposob, jak tu "wyrwac " jakas ladna kobiete? macie jakies rady?
    • WSZYSTKICH SAMOTNYCH (BEZ FACETÓW) NIESZCZESLIWYCH,NIESPELNIONYCH,SMUTNYCH Z TEGO POWODU itp.prosze o wpis! ja wlasnie tak sie czuje:((((czy ktos jeszcze podobnie sie czuje??? wpiszcie sie! ile was jest?
    • ma ktoś może tłumaczenie tej piosenki?? lub mógłby ją przetłumaczyć?? przeszukałam już mnustwo stronek, ale nigdzie nie mogłam znaleźć :( tekst piosenki Strictly physical - Monrose Just let me know... It's strictly physical... Tired of dancing alone, so physical (so physical) Feels like a fire, daddy even you know We're getting close to borders, so over the glow (?) The way you're watching me baby tells me You are feeling my flow So if you want it, just let me know ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się