Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      samotny

samotny

(43 wyniki)
    • Właśnie tak się stało dwa dni temu! Spotykałem się z Nią przez kilka miesięcy. Kręcił mnie jej olśniewający wygląd, inteligencja, zaradność życiowa no i udany, świetny seks. Przyznam, że zachowywałem się w stosunku do jej osoby w sposób inny niż do pozostałych dziewczyn z którymi byłem. Byłem pewien, że samotna matka to desperatka, która zadowoli się byle czym, byleby był to jakiś facet, którego tak bardzo potrzebuje. Nawet na tym forum, często pisano, że samotne matki nie zwracają zby...
    • Jakiś czas temu zwracałem uwagę że plotek.pl (taki pudelek na gazeta.pl który brzydzi się być pudelkiem) szukał Mariuszowi Pudzianowskiemu żony bo "jest sam" zatrudnione tam panie doszły do wniosku "nie mogą na [u]to[/u] patrzeć". [u]To[/u] - czyli co konkretnie? Że facet który był kiedyś postrzegany jako przygłupi dres dorobił się ładnych paru mln pln podnosząc żelastwo? Potem do kolekcji publicznego szukania żony samotnym facetom włączono Jarosława Kaczyńskiego i Zbigniewa Ziobro ch...
    • cześc, piszę prace magisterską na temat "rodzina samotnego ojca jako środowisko wychowawcze", w tym celu przeprowadzam badania. zamieszczam ankietę www.ankietka.pl/2534/samotne_ojcostwo_ankieta_dla_ojcow_samotnie_wychowujacych_swoje_dzieci.html bardzo proszę ojców, którzy samotnie wychowują swoje dzieci o wypełnianie ankiety. dziękuje
    • Od roku jestem sama i każdego wieczoru wracam do pustego mieszkania. Czasem zastanawiam się, jaki to wszystko ma sens, kiedy jedynym punktem odniesienia staje się praca... Czy macie jakieś fajne pomysły na samotne wieczory? pozdrawiam
    • [b]brytyjskich, które są właścicielkami kotów! Bo okazuje się, że są one lepiej wykształcone od właścicielek psów. Częściej mają stopień naukowy. [/b] "[i]Powód występowania tego związku nie jest jasny. Na pewno nie chodzi o różnice w zasobności portfela, przekonują naukowcy z uniwersytetu w Bristolu. Bardziej prawdopodobne jest to, że właściciele kotów mają dłuższe godziny pracy i nie mogliby zajmować się bardziej wymagającymi atencji psami - "The Times" cytuje sugestie ekspertów....
    • ...często wali na czaszke i na gwałt szukają kogoś z kim spędziliby caaałe życie? Później siedzą i marudzą na necie, że ktoś jest be i ich wydymał.
    • Witam ! Poniewaz wiele osob na forum pisze ze nie ma partnera albo partnerki wiec jest mozliwosc zorganizowania spotkan informacyjnych dla osob samotnych .Posiadam wiele osob z obszaru niemieckojezycznego ktorzy rowniez szukaja partnera lub partnerki . Osoby nie posiadajace mozliwosci lub czasu do zawarcia znajomosci z partnerem lub partnerka - zapraszam . Oferta jest przeznaczona dla osob z wyzszam wyksztalceniem ,posiadajace ustabilizowany tryb zycia oraz znajmosc jezyka w stop...
    • Mam pytanko:-))) Jestem Ciekawa co mezczyzni sadza o atrakcyjnych , mlodych , samotnych matkach ????
    • ...to wybór czy konieczność? W moim skromnym przypadku to wybór z konieczności... Po kolejnym (związanym z następnym krzyżykiem na karku) bilansie życiowym zdecydowałem. Dość! Szukanie nie ma sensu. Lepiej być samemu niż robić sobie ciągłe nie mające szans realizacji nadzieje, wszak jestem też człowiekiem i porażki w tej materii sprawiają mi ból jak chyba każdemu. Ciekawią mnie Wasze opinie na ten temat... jeśli są oczywiście...;-))
    • Ciekawe ze takich postów nigdy nie ma. Czy mamy samych inteligentnych, młodych przystojniaków? Tylko czy ludzie ich otaczający zdają sobie z tego sprawę?
    • Panowie;) miałabym pytanie - jak 'zapatrujecie się' na samotne matki z dzieckiem..? Interesuje mnie to, ponieważ odszedł ode mnie mąż. Póki co trudno mi uwierzyć, że mogę być szczęśliwa z innym mężczyzną... Jestem ciekawa waszej opinii... Czy fakt, że kobieta ma dziecko z poprzedniego związku 'odstrasza', czy też może kobieta 'rośnie' w waszych oczach..? Jestem ciekawa waszych opinii:)
    • Ostatnia wypowiedz wyprowadziła mnie z równowagi!Gościu co pukasz 20-latki!Nabija licznik i to bardzo szybko bo i Tobie latka lecą!Szybko przestanie ci stawać a o pięknej erekcji bedziesz snił po nocach.#0 -latki krótko i na temat-skoro jestescie jeszcze same i nie macie męzów to Wasza sprawa i nikomu do tego!Niech nie włazi z buciorami w Wasze zycie pseudo Maliniak , który rżnie co popadnie! To Wasz wybór i Wasza wola!Po ciorta zaśmiecać sobie w ogóle umysł takimi pytaniami...dlaczego ...
    • tylko nie piwo i chipsy:) jak macie sami spedzic wieczor jecie cos wogole czy czekacie, az kobieta wroci? ja chcialbym cos zjesc i sam to zrobic ale jakos nie mam pomyslu:/ mam nadzieje ze nie wyladuje ze spagethi, bo to w sumie najprostrze dnanie. No i zostaje pizza:)
    • Cześć, jestem w dołku:( ale chciałaby wiedzieć czy to ja jestem jakaś dziwna czy może faceci to egoistyczne pacany... może jest wśród was ktoś komu się przydrzyło coś podobnego. Właśnie okazało się że zostaję sama, bo mój pernamentny narzeczony uznał, że bardziej mu odpowiada powrót do życia beze mnie. Niby normalne, bo ludzie się rozstają, ale po 3,5 latach bycia razem, 2 latach mieszkania razem i pół roku dopytywania się kiedy zrobimy sobie dziecko, przypomniał sobie, że mnie ...
    • Jesteś młodym (25-30 lat), pracującym mężczyzną, z wyższym wykształceniem albo w trakcie studiów? Wracasz do domu po 8 albo 10 godzinach pracy, odpoczywasz chwilę, czytasz gazetę i co dalej?? Jak spędza resztę dnia wolny mężczyzna? Jakie miewa zainteresowania? Co robi w weekendy? Dokąd chodzi i z kim? O czym marzy? Czego szuka w życiu? PS ....to taka mała sonda przygotowana przez dwie samotne studentki. Chcemy wiedzieć, gdzie Was szukać :)))
    • No właśnie czy jest to możliwe? Czy jeszcze się łudzić, czy dać sobie spokój i cieszyć się z tego,że przynajmniej mam synka, który na pewno mnie kocha.Panowie powiedzcie, czy atrakcyjna, młoda kobieta, która chce kochać i być kochaną,ale ma dziecko, ma szansę na prawdziwy związek(gdzie,ważne jest zaakceptowanie dziecka)?.Czy Was to przeraża?
    • chłopacątko którego nie chciałam a który zalecał się do mnie w dość prymitywny sposób kilka lat temu - teraz se trzasnął strone w internecie -, lico wymył, kapelino załozył i prawi o swojej "twórczości"...samotny biedak czy co?? albo ma ten sam syndrom co inne buce - pokazać braciom mniejszym że niby wybił się i cos robi...juz nie wystarczy lansowanie sie tatkowym autem ??:DDD
    • bo malo ktory facet chce jej dorownac, wolice slodkie idiotki, najlepiej jeszcze ulegle, badz kobiety srednio-inteligentne. mam na to mnostwo dowodow z zycia. przyklad: moja siostra, 30 lat, niesamowicie urodziwa, duze czarne oczy, piekna buzia, figura, zawsze ladnie ubrana, prowadzi wlasna firme budowlana, jezdzi bmw, do tego jest wesola, rozrywkowa, chetnie sie smieje, ma wlasne M - i co ? i fakt, ze wymaga, bo nie wezmie sobie malo zaradnego badz glupiego mezczyzny za meza, i t...
    • Mam pytanie do facetów w wieku dwudziestuparu-trzydziestu lat, którzy z takich czy innych powodów nie mają kobiety. Jak sobie radzicie? Ucieczka w literaturę, poświęcenie się hobby, rzucenie się w wir pracy? Czy może desperacko rozglądacie się za dziewczynami, licząc, że w końcu jakaś się nawinie? Czy chodzicie do burdelu? A jeśli tak, to czy mimo wszystko nie boli Was, że wieczorem (a także za dnia) nie macie się do kogo przytulić? Czy byliście z tym u psychologa?
    • Okropna sytuacja. My. Strasznie kiedys zakocahni. Nadal bardzo mlodzi. Ale coś się psuje. Normalne po kilkuletnim związku? Trudno trzasnąć drzwiami kiedy już razem się mieszka. Nie chcę go opuścić. Szkoda mi go. Boję się o niego i martwię. Ale jest mi źle. Boję się, że nie będzie lepiej. Irytuje mnie nieznośnie. Cała gama uczuć. Sprzecznych uczuć. Czasem chciałabym innego mężczyzny. Jednocześnie boli, że on mógłby chcieć innej kobiety. A więc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się