-
Witam,
Jestem gotowy pomóc samotnej matce finansowo, ale nie tylko.
Chciałbym się zaopiekować i wesprzeć w ciężkich chwilach kobietą która pozostała sama wraz ze swoją pociechą.
Proszę o kontakt na adres: jerry.cyp@gazeta.pl
-
Jestem samotną mamą z Krakowa i chętnie kogoś poznam żeby pogadać...
-
Witam czy sa tu samotne mamy ktore chcialyby sie poznac? Wspolne wypady na miasto z dziecmi ,opieka nad dziecmi zakupy itp;) Bede niedlugo samotna mama i chcialabym poznac taka osobe bo my najlepiej siebie rozumiemy;)
-
Jestem mamą pracującą na pół etatu w systemie zmianowym i poszukuję drugiej osoby - samotnej matki by pomagać sobie nawzajem przy opiece nad dziećmi, wynajmuję 3 pokojowe mieszkanie.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o kontakt st_gosia@interia.pl
-
Najchętniej samotnego tatę, dla zachowania równowagi. Mam 21 lat, jestem studentką, pracuję, mieszkam w Warszawie. Szukam najlepiej kogoś starszego, odpowiedzialnego. Dobrego człowieka, aczkolwiek nie nudnego. Szczupła, nie brzydka. Pozdrawiam :)
-
Witam!
Jestem samotną mamą dwóch synków z masą życiowych problemów. Pomimo rozwodu, nadal muszę mieszkać z moim "byłym", a jest to dla mnie i moich dzieci sytuacja bardzo trudna i szkodliwa. Nie mogę liczyć na pomoc rodziny, ani opieki społecznej ( ponieważ mieszkam z ojcem moich dzieci, w MOPSIE liczą jego dochody, a on bardzo dobrze zarabia). Zaproponowano mi tylko Ośrodek Interwencji Kryzysowej na okres 3 miesięcy, ale nie chciałabym zmuszać moich dzieci do mieszkania w tak trudnych warun...
-
Chętnie poznam samotna panią z dzieckiem , która chciała by ułożyć sobie życie na nowo. pisać na GG 46722161
-
Witajcie! nie wiem czy powinnam tu prosić o pomoc ale sama sobie nie poradzę a zostałam sama. Nie mam do kogo zwrócić się o pomoc. Jestem w czwartym miesiącu ciąży i nagle świat mi się zawalił. Żyłam w konkubinacie który okazał się pomyłką i w tym momencie nie mam gdzie się podziać ponieważ nie rozmawiam z rodziną a mój partner dał mi do końca tygodnia czas na wyprowadzkę. Do nie dawna bardzo mnie kochał (bynajmniej tak mówił) a teraz nie potrafi mi wybaczyć słów jakie użyłam podczas kłótni z...
-
Wychowuje sama dwoje dzieci, mam 28 lat, z tatusiem nie utrzymujemy kontaktów, ma to gdzieś, rodzice też mają gdzieś alkoholicy na eksmisji , a ja coraz częściej myślę o samobójstwie. Rok temu poznałam faceta starszego o 10 lat, który ma dziecko 10 letnie, które mieszka z mamą, na początku był cudowny a później się zaczęło, ostatnio powiedział że on nie wie po co ktoś wymyślił dzieci, po co one istnieją że nie akceptuje moich i żałuje że ma syna. A tak go pokochałam, myślałam że w końcu nam s...
-
Witam,poszukuje pilnie pomocy,moze jakas inna samotna mama jest w podobnej sytuacji i sie porozumiemy,albo jakas osoba ktora to czyta sie odezwie...jestem mloda kobieta i mam coreczke,szukamy pilnie lokum-moze byc pokoj,bo na wynajem mieszkania nie stac mnie narazie.W zamian pomoge w domu,badz zaopiekuje sie dzieckiem,starsza osoba,takze szukam pracy w zasadzie od zaraz.Moja corka chodzi do przedszkola...niestety poki nie zaczne zarabiac,mam tylko alimenty,a to za malo by przezyc:(jestem osob...
-
Czesc,
Mam 22 lata, poltoraroczna corke, jestem dobrym rodzicem, interesuje sie psychologia, pedagogika, zdrowa zywnoscia, muzyka. Szukam samotnej mamy z Warszawy majacej ochote na znajomosc, dzielenie sie dylematami rodzicow, wspolne wyjscie na plac zabaw i byc moze na przyjazn, zwiazek. Mam mile usposobienie, szukam kreatywnych kobiet, najlepiej z polnocnych dzielnic Warszawy.
-
Szukam drugiej samotnej mamy, która wynajmie wraz ze mną mieszkanie. Mam dwie córeczki w wieku 7lat i 14 mies. Pracuję, jestem spokojną osobą bez nałogów. Jeśli znajdzie się jakaś mama,która również ma ochotę zmienić swoje dotychczasowe życie-czekam na meila.
-
Witajcie,
chętnie nawiążę kontakt z innymi mamami z Poznania. Sama wychowuję półrocznego
synka, piszcie: mamaborysa78@gazeta.pl
-
Czesc dziewczyny, jestem samotna mama 3,5 letniego chlopca...samotna i to bardzo.. jesli ktoras ma ochote pojsc na kawe drinka do kina na spacer cokolwiek dajcie znac :)
-
Jestem samotną 24 letnia mamą. Mam 4 letnią córeczkę. Poznam samotną mamę, ktora chciałaby wspólnie wynająć mieszkanie w warszawie. Razem byłoby łatwiej pogodzic pracę z opieką nad naszymi dzieciaczkami. Razem mozna pogodzić każde obowiązki:) Zapraszam chętne mamy:)
-
witam, piszę z pytaniem, bo może ktoś się o to otarł i może podpowiedzieć mi co zrobić.
Otóż wynajmuję mieszkanie wspólnie z moim byłym facetem i naszą 3,5-letnią córką. Ojciec mojej córki raz pracuje, raz nie, zależnie jak ma ochotę. Podejrzewam u niego chorobę psychiczną (ma zmiany nastroju wskazujące na depresję dwubiegunową i napady szału wskazujące na schizofrenię, jest agresywny wobec siebie i mnie). Pomagam mu odkąd się poznaliśmy, więc mam olbrzymie długi, sama też utrzymuję dziec...
-
Hej dziewczyny! Mam 30 lat i jestem wesołą, samotną mamą ze Szczecina! Od kilku dni czytam różne fora poświęcone samotnym matką, czytam i czytam..... i nadziwić sie nie mogę ile w Was dziewczyny bezradności, rozpaczy i niemocy we własne siły!! Jeśli ktoś chce pogadać, wygadać się, szuka porady ( z zawodu jestem pracownikiem socjalnym:)) to odezwijcie się!!Szukam równiez samotnych mam ze Szczecina na pogaduchy:)
pozdrawiam serdecznie!K.
-
Witam , poznam samotna mamę
Mam 38 lat , mieszkam w Warszawie , wychowuję samotnie syna w wieku 2 latek
Mieszkam w Warszawie , ale poznam bardzo chętnie samotną mamę nie tylko z Warszawy lub okolic , lecz z każdego regionu Polski
Nie szukam niewiadomo kogo ? Szukam Pani , która lubi być razem , wychowywać wspólnie dzieci , dostrzegać jak się rozwijają i rosną , a przede wszystkim pomagać sobie nawzajem i iść wspólnie przez życie., przyjmować wspólnie radości i smutki każdego dnia ...
-
Czy sa tu jakies samotne mamy mieszkajace w UK? Bardzo chcialabym z kims pogadac.
-
Mam 25 lat, wychowuję samotnię córeczkę, która niedawno skończyła pół roku. Nie sądziłam, że bycie samotną mamą jest aż tak ciężkie, pomimo to staram się każdego dnia zapewnić swojemu dziecku wszystko, co najlepsze. Chciałabym porozmawiać czasem o trudach, ale także o dobrych stronach samotnego rodzicielstwa. Poświeciłam się całkowicie Lence, nie szukam obecnie pracy, choć mam świadomość, że wkrótce będę musiała pomyśleć o własnym rozwoju zawodowym, w tamtym roku skończyłam studia. Jeśli ktoś...