szpitale

(5267 wyników)
  • witam serdecznie! mam wielką prośbę do dziewczyn o opinie na temat tego szpitala a przede wszystkim porodówki.moją ciążę prowadzi lekarz z tego szpitala, ale bardzo zależy mi żeby umówić sie do porodu z położną, jeśli macie jakieś namiary to będe bardzo wdzięczna za info. dziękuję i pozdrawiam!
  • Witam proszę o jakies aktualne opinie o szpitalu -Ujastek, wiele osob tam rodzi a mało pisze, może polecicie wizyte u jakiegoś sensownego lekarza stamtąd, jaka cena wizyty czy jest usg, czy jest problem z L4. I co sądzicie o pielęgniarkach z Ujstka, czy podaja znieczulenie ile ksoztuje, czy sa problemy z porodami rodzinnymi? Prosba oaktualne wiesci
  • Niedługo będę tam rodzić- nie mam wyboru... Do mam które niedawno tam rodziły - czy coś się zmieniło??? Czy nadal okropne położne na noworodkach??? I czy na trakcie porodowym nadal bez koperty nie podchodź??? A jak po tym niby remoncie?? Co się nasłuchałam jak to położnictwo mieli zmodernizować ! Ach i och!!! A podobno nic się nie zmieniło!? Pozdrawiam aga.
  • Czy są tu osoby, które rodziły w Bielańskim w ostatnim roku? Jakie macie opinie na temat cc albo sn? Proszę tylko o informacje z ostatniego roku i o Wasze albo Waszych najbliższych doświadczenia, bez informacji o innych szpitalach itp.
  • Miałam cc z powodu położenia poprzecznego w sierpniu 2011. Jestem w drugiej ciąży, termin na marzec 2013, będzie dokładnie 1,5 roku odstępu od cesarki (19 miesięcy). Dziecko położone główkowo. Czy mając skierowanie na cc (powód: stan po cięciu) lekarze uwzględnią tak krótki czas od cięcia i nie będą naciskać na sn? Orientujecie się może, w którym szpitalu w Warszawie cc jest wskazaniem do kolejnego cc? Bardzo nie chcę rodzić sn... mój lekarz nie pracuje w szpitalu niestety :(
  • Witajcie, Czy ma ktoś doświadczenie z porodu przez cięcie cesarskie w szpitalu na Inflanckiej w Warszawie? Ze względów okulistycznych nie mogę rodzić naturalnie, mam opinię od ich lekarza okulisty ze wskazaniem na poród przez cesarkę. Zaskoczylo mnie trochę gdy lekarz kawlifikujący na taki poród powiedział, że mam przjechać dopiero w chwili gdy zacznie się poród. Z doświadczeń znajomych z innych szpitali wiem, że miały zaplanowane cięcie wcześniej niż wypadał termin porodu. Jeśli u mnie nie ...
  • Prawdopodobnie będę rodzić w tym szpitalu. Mój lekarz prowadzący dopiero zaczyna tam praktykę i narazie niewiele może mi powiedzieć. Byłabym bardzo wdzięczna za informacje i opinie na temat tej placówki.
  • Moj maz mnie namawia, chce zapłacic (jakis ostrozny sie zrobil w tej mojej drugiej ciazy, nie zebym nie byla nie zadowolona ). W sumie nie mam nic przeciwko temu, ale w moim miescie nie ma takowego szpitala- moge jechac do Krakowa, Łodzi albo Warszawy. Mozecie mi cos polecic? Jakie sa koszty i czy ktoras z Was rodziła w takim szpitalu. Nie chce gadac nt temat z moim lekarzem, bo boje sie ze wezmie mnie za jakas stuknieta, poza tym zeby mnie zle nie odebrala, ze podwarzam jej kompetencje
  • Witam, proszę Panie, które rodziły w tym szpitalu o opinie. Proszę o wpisy z porodów [b]od października 2012 r.[/b] Najbardziej interesuje mnie kwestia znieczulenia zewnątrzoponowego (czy zawsze jest dostępne ) oraz namiary na fajną położną (nie znam dobrze personelu szpitala a interesuje mnie indywidualna opieka położnej ). Prowadzę swoją ciążę w tym szpitalu i jak na razie jestem bardzo zadowolona :) Z góry dziękuję za pomoc Kasia
  • Urodziłam 17.03.2010 i polecam z całego serca. Po raz kolejny przekonałam się że w życiu najważniejsi są ludzie i ich nastawienie do wykonywanej pracy. Wszyscy pracownicy pomocni, jednakowo traktują pacjentki. Dla zwolenniczek naturalnych porodów respektują życzenia odnośnie nie nacinania czy niechęć do stosowania oksytocyny. Rodziłam w kucki na łóżku porodowym tak jak było mi wygodnie, lekarka pionizowała oparcie, położne podsuwały oparcia na nogi aby móc się chwycic rękami. Wszyscy re...
  • Witam, teraz poród w Warszawie z Damianem jest w szpitalu Medicover, czy ktoś już tam rodził? Ja właśnie planuje i jestem ciekawa opinii.
  • Czy ktoś może podzielić się doświadczeniem z porodu w tym szpitalu?
  • Witam! Jestem w 22 tyg, mam wskazanie do cc od swojego okulisty (zwyrodnienia na siatkówce). Mój gin prowadzący nie pracuje w żadnym szpitalu, ale zna i kieruje do dobrych lekarzy (zazwyczaj do Praskiego). Gdy pytam go o poród, mówi, że tym zajmiemy się w swoim czasie, na razie mamy inne priorytety, ja mu ufam i będę pytać podczas kolejnej wizyty, jednak chciałabym poznać również Wasze opinie odnośnie do cc - w jakim szpitalu lub u jakiego lekarza najlepiej. Słyszałam opinie, że na jakiś c...
  • Hej dziewczyny! ja rodzilam 3 miesiace temu wlasnie na kopernika. jestem strasznie zadowolona i jesli jeszcze kiedys bede rodzic to na pewno tam. czytalam rozne opinie na temat tego szpitala ale powie wam jedno. jesli macie swojego lekarza to nie ma sie czego obawiac.opieka fachowa zarowno dla matek jak i dzieci. co dla mnie bylo najwazniejsze to to ze caly dzien mialam dzicko ze soba a w nocy moglam spokojnie sie wyspac i rano panie pytaly czy che juz dzieckoczy nie. to bylo s...
  • Witam, więc miałam planową cesarkę w szpitalu im. Orłowskiego na Czerniakowskiej w Warszawie - termin 26.03.2012 więc jestem świeżo po. Przed pójściem do szpitala długo szukałam informacji i niewiele ich było więc teraz ja napiszę swoją opinię może się komuś przyda. Na Izbie Przyjęć bardzo sprawna i przyjemna Położna- o wszystkim informuje, doradza. Ja najpierw leżałam jeden dzień 25.03 na patologii ciąży- sale 4 osobowe, łazienka na korytarzu- w sumie dwie na cały oddział, pielęgniarki...
  • Macie jakies doświadczenia? Nie mam czasu tam podjechać, a jestem zdecydowana na poród własnie tam. Pamietam, że w CZMP nie trzeba było mieć swoich podkładów, koszul. Ktoś się orientuje jak to wygląda w prywatnym szpitalu?
  • No właśnie, gdybyście miały wybór, gdzie wolałybyście rodzić, spotkałam się wśród znajomych z różnymi opiniami na ten temat. Obecnie rozważam opcję prywatnej porodówki, bo boję się po pierwszym porodzie szpitala. Gdzie bezpieczniej rodzić?, co na ten temat sądzicie?
  • czy któraś z Was miała takie doświadczenia?jaka jest róznica pomijajac estetykę miejsca (niektóre szpitale panstwowe jak np. na madalinskiego też są niczego sobie pod tym względem) między porodem w państwowym dobrym szpitalu gdzie serwują znieczulenie a prywatnym?co was skłoniło do takiego wyboru?
  • jestem prawie zdecydowana na ten szpital, ale boje sie troche oddziału poporodowego, jak to wygląda aktualnie, ile osob jest na sali, czy faktycznie mylą badania, czy jest problem z toaletami, co tam sie aktualnie dzieje, prosze o opinie
  • Dwa miesiące temu w tym szpitalu urodziłam przez cc (zabieg niby zaplanowany ze wskazań neurologicznych) swojego synka. To co tam przeszłam, zarówno na oddziale patologii ciąży i neonatologicznym wraz ze swoim dzieckiem nadaje się na program typu "Nie do wiary". Ciążę prowadził lekarz z Bielańskiego, chodziłam do niego prywatnie, chciałam rodzic w tym szpitalu, ponieważ myślałam, że tam ja i moje dziecko będziemy mieć dobrą opiekę. Ale do rzeczy. Zgłosiłam się do szpitala zgodnie z terminem w...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna