wy

(14 wyniki)
  • Po roku brania Yasminelle zaczely sie u mnie silne bole piersi, opuchniecia itp.. I gin mi przepisal Kontracept bo on ma jakies "inne" estrogeny. Nie chce tak po omacku "strzelac" sobie w tabletki, i jak nie te to moze tamte.. Poza tym chyba sie potne, jesli jeszcze wiecej przytyje. Wie ktos cos o tym wynalazku?
  • Brałam do tej pory harmonet, teraz przepisany mam yasmin. Czy skład tych pigułek jest podobny? czy może identyczny? czy ktoś zmieniał tak? Boję sie zmienic bo jesli zacznie krecić mi się w głowie albo inne dolegliwości to ja nie chce zmieniac:( (po cilescie tak miałam) po harmonecie nic nie miałam dobrze przyswajany). Poradzcie co robić?
  • najlepsza i najskuteczniejsza?
  • Moja ginekolog zalieciła mi odstawienie tabletek ze względu na dużą prawdopodobność żylaków i zaleciła prezerwatywy. Jestem więc na nie skazana, ale mocno się obawiam ich zawodności. Czy któraś z Was stosuje tylko prezerwatywy? jak za skotecznością?bardzo proszę o odpowiedzi.Dzieki:)
  • I jesli tak to jakie?Kilkanasie lat temu jak bralam,moje zylaki byly malo widoczne,ale teraz po dwoch ciazach sa dosyc spore,lekarz powiedzialze to nie ma znaczenia,ale przeciez jest ryzyko zakrzepicy,czyz nie?Dlatego pliss poradzcie co mam robic,mam zaczac od Yasmin,kiedys bralam Trinovum a potem Marvelon.Dzieki.
  • zastanawiam się, czy jej sobie nie założyć i chciałabym usłyszeć waszą opinie, do tej pory stosowałam evre ale za cholere przy nich nie moge schudnąż, więc pomożecie mi?
  • Bardzo mnie to pytanie nurtuje,ponieważ zażywam te tabletki a bardzo chciałabym aby ten biust mi się powiększył,z tego względu że mam 17 lat i biust w rozmiarze 75a co jest moim kompleksem..Wiem że biust nie jest najwaznijeszy ale chciałabym wiedziec czy Wasz organizm zareagował na te tabletki taką zmianą..Jeśli tak to w którym cyklu?Z gry dziękuję za odpowiedź.. Pozdrawiam wszystki Forumowiczki..
  • ... jest najlepszy dla 18 latki i 21 latka? Właśnie zastanawiamy się z moim chłopakiem w jaki sposób nie doprowadzic do niepożądanej sytuacji w naszym wieku... dzieki bardzo z gory za rady p.s. jestesmy odpowiedzialni i doroslismy do tego takze podziekowalabym za uszczypliwosci.
  • Odstawilam pigulki bo zaczela mnie martwic ilosc wypadjaacych wlosow, teraz nie wypadaja ale widze ze sa bardzo przerzedzone. Do tego po odstawieniu zaczely na nowo mi wychodzic pryszcze... Juz nie wiem co gorsze... Myslicie ze powinnam szukac jeszcze jakis pigul, czy jesli wypadaja wlosy to powinnam wogole zaprzestac brania pigulek i poszukac innej metody anty?
  • witam dzis mija moj 17 dzien cyklu zrezygnowalam z plastrow po roku stosowania. nie chce jeszcze dziecka ale powoli hcce sie przygotowywac do tej roli moze za jakies pol roku zaczniemy sie starac podczas stosow.palstrow czulam sie super no na poczatku przez pierwszy tydzien mialam male mdlosci i plamienie. teraz pierwszy okres z odstawienia dostalam normlanie po 3 dniach od ostatniego plastra ale od jakis 5 dni jestem strasznie slaba ciagle glodna a po jedzeniu boli mnie brzuch p...
  • Biorę tabletki już 3 lata i jeszcze nigdy nie zdażyła mi się taka sytuacja jak teraz, dlatego jestem trochę zaniepokojona i proszę o pomoc. Normalnie zawsze po skończeniu opakowania miałam okres w czwartym dniu z samego rana, a teraz nic. Na zdrowy rozum niemożliwe, żebym była w ciąży, bo brałam tabletki regularnie, o tej samej porze i nie brałam jednoczesnie żadnych lekarstw. Czy któraś z Was tez tak miała? Co robić? Nie chcę ulegac panice ciążowej, ale jestem trochę wystraszona.
  • dziewczyny, sorry, moze pytanie jest glupie, ale zaczelam sie zastanawiac; co prawda nie znalazlam zadnych informacji na temat takich interakcji, ale moze wy wiecie, czy w jakis sposob przyjmowanie skrzypu polnego moze wplynac na skutecznosc tabletek antykoncepcyjnych?
  • Witam Was koncze wlasnie drugie opakowanie pigulek Hormonet(zostalo jeszcze 7).Dzis kochalam sie z moim chlopakiem i on skonczyl we mnie teraz strasznie sie boje. Kiedy mozna zaczac sie normalnie kochac biorac pigulki?Czy mam sie czego obawiac?Za odpowiedzi z gory bardzo dziekuje i pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się