wy

(8 wyników)
  • Na jednym z forum widniał przepis na balsam przeciwzmarszczkowy cytuje: "Witamina E to doskonały i od dawna ceniony środek przeciwzmarszczkowy. Składniki: Kilka kropli witaminy E 1 łyżeczka olejku migdałowego 1 łyżeczka wody różanej Wykonanie: Wymieszaj wszystkie składniki. Przelej do małej czystej buteleczki. Przed użyciem wstrząśnij pojemniczkiem, gdyż olejek i woda mogą się rozwarstwić." - koniec cytatu. Czy ktoś stosował i ewentualnie opinie.
  • Tak mi z ciekawosci przyszlo pytanie do glowy: czy ktos z Was tez juz byl "nieuleczalnie" chory i skreslony przez lekarzy? Ciekaw jestem czy sa tu takie osoby. Ja sam mialem tyle nieuleczalnych dolegliwosci ze ciezko by mi sie zylo, marnie i niezbyt dlugo. Taka jedna wielka męka. Teraz oczywsicie jestem juz calkowiecie zdrowy. Czy ktos z Was tez ma takie doswiadczenia?
  • Nie śmiejcie się ale zamierzam iść do lekarki chinki,z moja torbielą jajnika,i tak się zastanawiam czy jest sens... Może ktos mi coś poradzi co???????? :)
  • Dzisiaj dowiedziałam się, ze ja i moje dziecko z między innymi silnym AZS mamy b. duże obciażenia geopatyczne i metalami ciezkimi. Dlatego tez pilnie poszukuje radiestety z Warszawy lub Mińska Mazowieckiego. Proszę poleccie kogoś sprawdzonego, kto pomógłby mi ustawic łóżka w miszkaniu a szczególnie w pokoju dziecka. Pozdrawiam.Ada
  • Czy nie irtytuja was posty , w ktorych zamiasst odpowiedzi na jakies pytanie ktos odpisuje w stylu " mnie pomoglo to czy to. Jesli chcesz moge ci podac na poczte prywatna" a potem to tylko wpisy na okraglo" ja tez prosze" , "wyslij i mi" i tak w kolko. Czy wysylanie odpowiedzi na pytanie na forum na poczte prywatna nie jest omijaniem regulaminu.Oto przyklad z ostatnich dni:ktos pyta jak mozna sobie pomoc gdy ma sie problemy z hemoroidami a zamiast konkretnej rady propozycja odpo...
  • (-:
  • MIŁOŚĆ JEST NA ZIEMI! 341. A ziemska ludzkość trzęsie się w febrze swoich rozumowych złudzeń. Choroba ta już długo trwa, że niewielu wyleczyć już się da. A i ci wyleczeni mogą w ostatniej jeszcze chwili paść. Ciężko na tej ziemi znaleźć ziemskiego ducha, który chciały rozpocząć wzlot duchowy, aby wrócić po odłożeniu swojego ziemskiego ciała do raju duchowego, ale nie przestaję głosić z tego powodu Słowa, którym jestem, wręcz przeciwnie, robię to coraz mocniej z nową siłą, którą mam od...
  • dziś mi lekarz ginekolog powiedział ze mam skłonność do grzybic :( chlip nigdy nie miałam, a nie chcę mieć tej przykrej przypadłości...Dostałam lekarstwo, ale czego nie jeść aby się te cholerstwo nie rozmnożyło. Wiem, że alkoholu i słodyczy nie wolno... W ogóle u mnie dół..Biorę eutyrox na tarczycę i antydepresant też zaczełam, chodzę na spacery...ale moja psyche nadwrażliwa, dużo też mam uczuć do jednej osoby, które mi świat przestawiają. TZW wkrętka niestety... A melisa super! Ju...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się