wy

(115 wyników)
  • wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11887753,Sad_odmawiajac_odszkodowania_za_blad_lekarzy__Trzeba.html
  • Czym jest zawód lekarza,to ktoś kto powinien pracować bez wytchnienia ,za nedzną pensje ,bo ma powołanie i nic innego nie robic tylko pomagać ,bo składał przysiege.Nieustannie okazując wdzięczność bo na jego studia płacili ludzie.Teraz te pensje też mu płaca ludzie i dlatego im sie należy.Wiekszych bzdetów nie słyszałem,podobne wypowiedzi widuje czasem ,spreyem na murach.Dyskusja z Wami jest niemożliwa.Oczywiście nie do wszystkich się stosuje ten tekst ,tylko i wyłącznie do prezen...
  • Oznajmiam wam jolopy, ze przy moim nicku w Kazdym moim poscie jest IP w ktorym wyraznie widnieje AMERICA ON LINE . I zawsze tak jest! A wiec zanim nieuki zarzucicie mi, ze pisze z wielu nickow sprawdzcie IP i sie nie osmieszajcie, bo ja pisze tylko z dwoch, mam wiecej oleju w glowie niz niejeden z was. Moje nicki to Daria i Maxima10, to wszystko.
  • Dopada Was choroba musicie zdecydować do jakiego lekarza iść i jeszcze podać mu objawy,nie czyta z ócz błękitu skandal.Walcząc ostatkiem sił z chorobą musicie jeszcze ,zdiagnozować lekarza czy dobry,pozna się ?czy Was nie oszukuje przepisując leki z efektami ubocznymi.Media jeszcz robią Wam wode z mózgu,szczerze serdecznie współczuje.Polecam powrót do korzeni,tzn jest chory i idzie do lekarza bo sam nie ma pojecia o leczeniu.Potraktujcie to jak zaklęcie.
  • Wyobraźcie sobie,że znam biednych lekarzy! Świetnego chirurga,z którym mialam zajęcia,chodzi w dziurawych butach!!!bo go nie stać na nowe,zarabia 300zł(trzysta złotych) miesięcznie + uwaga,uwaga 13 zł miesiecznie za doktorat(to ta podwyżka od rządu),pracuje ok 60 godzin w tygodniu,operuje po kilka-kilkanaście godzin dziennie,czasami spędza dwie doby w szpitalu,jest uśmiechnięty,cudowny dla pacjentów,ale bardzo zmęczony.Z pasją opowiada o chirurgii,kocha swój zawód tylko tak bardzo ...
  • radze wam doktorki przez o kreskowane, przeczytac wypowiedzi pacjentow z lubelskiego forum. Oj nie lubia was ludzie /nie wszystkich to jasne/ chyba sobie solidnie zapracowaliscie na taka opinie swoja arogancja ktora i na tym forum jest widoczna i z ta wyciagnieta raczka. Wstyd! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=41876795
  • I żeby nie było - że się nam nie chce udzielać informacji, czy pracować, czy cokolwiek. Zatrzegam na początku: proszę tak nie komentować. Chodzi o przestrzeganie porządku, którego nie my jesteśmy autorami, i chodzi o zachowanie jakichkolwiek form przyjętych w krajach cywilizowanych, co prawda takim krajem nie jesteśmy, ale podobno aspirujemy do takiego miana. Po raz kolejny - dyżur opieki całodobowej. Przychodzi tatuś z córką, nie mówi dzień dobry, niby w polskim buszu to norma,...
  • Kosciol polski przeprasza Boga za to, ze wykonujecie badania prenatalne!!! To i tak postep, bo kiedys przepraszal za to, ze dajecie szczepionki i wykonujecie transplantacje. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8715765,Kosciol_przeprasza_za_in_vitro__lekarzy__pielegniarki.html
  • Wiadomosc co prawda nie najswiezsza, ale... wiadomosci.onet.pl/1227201,12,item.html i co wy na to drodzy współobywatele, i pacjenci i lekarze ?
  • rozmawiałem z lekarzem z Radomia... Władza - korzystając ze sprawdzonych już przez gomółkowców wzorców - potraktowała lekarze dokłądnie tak samo jak wtedy robotników. Tyle, że zamisat spędu na stadionie zorganizowanego w celu wysłuchania samokrytyki był spęd na stołówce ale mechanizm pozostał bez zmian.. Upokorzono tych ludzi - waszych kolegów i koleżanki w sposób absolutnie niegodny i wydawałoby się, że po czymś takim będzie strajk generalny w całym kraju by pokazać władzy gdzie ...
  • Jarku, wodzu nasz mały, rusz że chłopie głową, Nie DA się grać w tenisa gumą balonową. Tak samo jak nie idzie, nasz strategu złoty, rządzć krajem, TYM krajem, z pomocą miernoty. Jeżeliś tego nieświadom - oLEJ szybko szczyty, Bo zostaniesz z nich wkrótce gdzieś w infamię zmyty. Z ich pomocą, tych miernych, możesz choćby zaraz W lesie fosę wykopać, w środku wstawić szałas. W nim zasiądziesz wraz z kotem oraz kulą szklaną, W którą przez noc popatrzysz, a nam powiesz ra...
  • pisać, a prawda jest taka, że to my lekarze jestesmy w Polsce niezastąpieni (bo niby kto nas zastąpi? spawacz czy może lekarz ze wschodu?) i to my bedziemy ustalac warunki - czy wam się to podoba czy nie w końcu swoje osiągniemy (albo bedziemy godnie zarabiać w Polsce, albo... za granicą).Wreszcie to zrozumcie, że lekarz sobie bez pacjentów poradzi, a czy pacjent bez lekarza? Nasza sprawa powinna być sprawą pacjentów!!
  • Widzieliście tę dyskusję? żenada niewyobrażalna forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=55561839 Wiecie co, ja się naprawdę bezgranicznie dziwię, ze Wam się w tym piekle chce pracować i nie wyjeżdzacie stąd albo nie idziecie do firmy farmaceutycznej. czego ci ludzie chcą? Żebyście nie wyjeżdzali, wyjeżdżali, żebyscie dopłacali do tego, ze możecie leczyć-czy jak było w jednym poście, zebyście biegali w łachmanach i jeździli furmanką? Zdumiał mnie bezgranicznie ten atak nienawiści. O...
  • Dostaniecie srednio 30% podwyzki. I co dalej? Ten marazm ma zostac? Ta jalmuzna ma wam zapchac usta? Mozna powiedziec, wywalczyliscie 100$, miesiecznie. Jstescie usatysfakcjonowani? Gdyby za komuny byla kielbasa na polkach, pewnie ciagle bysmy w niej tkwili.
  • rozum odebrało? Takie odnoszę wrażenie podczas czytania postów o Dodzie. Po pierwsze - kto rozsądny komentuje rewelacje Super-Expresu. Po drugie - znając podejście autora wątku, z góry wiadomo, że to wszystko wina lekarzy. Lekarze są źli, bo dają renty i są jeszcze gorsi, bo rent nie chcą przyznać. Apeluję o zachowanie spokoju i o nieco więcej rozsądku. Dziękuję.
  • Wszyscy wypowiadajacy się negatywnie na temat pracowników medycznych ,spotykacie samych socjopatów pracujacych w placówkach medycznych? Wam najwyrażniej coś dolega.Wasze łapówki wsadzcie sobie w dowolne miejsce ,ale nie do kieszeni lekarza.Kupcie sobie pare ksiażek za to,i regał do domu na książki.Leczcie się sami ,przecierz znacie się lepiej.Zgłaszajcie pretensje do autorów reformy ,nie do wykonawców tych bzdur.Rządajcie zabrania pensji pracownikom medycznym w całości,szybciej będ...
  • Trafiłem na to forum przypadkiem w nadziei, że się czegoś dowiem. No i dowiedziałem się dość. Tym bardziej, że obecność na forum wymaga poświecenia czasu. Najpierw, żeby przeczytać, potem, żeby odpisać. Jeśli p. moderator uważa, że można ot tak sobie wywalać wpisy, które nie łamią żadnego punktu regulaminu, bo ma takie widzimisię, to ja nie mam nic przeciwko temu. Niech wywala do woli, ale nie moje. A ponieważ nie chcę Go wodzić na pokuszenie po prostu przestaję pisać. Szczególnie serdecz...
  • czy macie to wyplacone? czy byly sprawy w sadzie i jak sie to skonczylo...prosze o odpowiedz gdyz nie wiemy co zrobic z tym fantem,a dyro nam nie placi, podstawy nie poszly w gore...!prosze o porady
  • Czlowiek jest zbiorem atomow; jest. Czym jest dusza? Czym jest intelekt? Energia? Jak wy to widzicie?
  • Profesor Religa to czlowiek z ogromna wiedza PROFESOR, nie jednemu uratowal zycie. To Czlowiek Legenda. Ma swoje ulomnosci bo jest czlowiekiem. Szanuje bardzo Prof Relige i wara wam od Niego. On nawet w zasranych spodniach bedzie lepszy od was. Jesli Mu sie cos przytrafilo powinniscie to ukryc a nie obnosic Go na waszych parszywych jezorach. Zawisc i kretynstwo w czystej formie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się