Forum Zdrowie ZEZ isko
ZMIEŃ
      wy

wy

(11 wyników)
    • Ośrodek Zabiegów Dziennych,ul Żeromskiego-zapisałem sie na konsultacje,wystarczy tylko miec skierowanie od lekarza rodzinnego lub specjalisty. Czy ktoś z Was leczył sie tam? Mam nadzieje ze spotkam sie tam z dr Krystyną Jochan podobo specjalistka od zeza
    • mam taka mała propozycje:) chcialabym zebysmy sie wszyscy kiedys spotkali na czacie i pogadali:) co wy na to ?:) propomujcie jakies terminy lub wyrazajcie opinie na moj pomysl:) mam nadzieje ze wam sie spodoba:):) pozdrowienia:) i gorace buziaki:*:)
    • Jak to jest u Was/Waszych dzieci? Czy zdarzyło się, że zez powrócił i konieczna była kolejna operacja?
    • CZy ktoś z Was, kto miał zeza od urodzenia i był operowany bądź leczony w inny sposób w wieku dorosłym uzyskał widzenie obuoczne? Ja miałem od dziecka zeza, w wieku chyba 9 lat miałem operację (dziś mam 26) i pozostał mi kont resztkowy, niewielki, nie widać go w zasadzie, oczy ruszają się równo, jednak każde z nich patrzy w nieco inny punkt a co za tym idzie gdy patrzę komuś w oczy i przerzucam obraz z jednego oka do drugiego widać lekkie poruszenie gałek. Wygląda to tak jakbym pat...
    • widzę, że atmosfera zrobiła się gorąca. A ja chciałam trochę z innej beczki (mam nadzieję, że nasze drogie Adminki nie urwą mi głowy) ale na temat, który jest teraz bardzo aktualny. Pachnie już u Was świątecznie? Wprawdzie byłam jeszcze dzisiaj w pracy, bo lotniska pracują teraz na 105%, ale po wejściu do domu poczułam wreszcie, że Wielkanoc tuż, tuż... Hmmmm... zapach pieczonego pasztetu i ciasta w kuchni, zapas jajek w lodówce, bazie i żonkile w wazonie, i... porządek w pokoju ...
    • Witam wszystkch, jestem po drugim już zabiegu w Bytomiu. TYm razem operowała mnie dr Johan.Jestem bardzo zadowolona z efektu, mimo, ze od operacji upłynęło zaledwie 3dni. Nie miałam dużego kąta, ale przeszkadzał mi sam fakt, ze ten zez nadal jest, ale teraz jestem dobrej myśli, a personel Bytomskiego szpitala nie pozwala mi myśleć inaczej;)) Cieszę sie, że z Wami mogę się podzielić moją radością;) Gdyby ktoś miał jakieś pytania, to służę;) Pozdrawiam serdecznie i raz jeszcze w...
    • Wy wiecie czego Wam życzę! :) Niech się spełni to marzenie :)
    • Niedawno minął rok od mojego ostatniego, czwartego zabiegu. Parę dni temu dzieliłam się z Wami relacją z kontroli w Bytomiu. Dziś świeżutkie zdjęcie:-) Jest naturalne, bez żadnych "przeróbek". Oczywiście na maile... Ania
    • Witam jestem mamą 5 letniej Wiktorii. dostaliśmy od okulisty skierowanie na ćwiczenia ortoptyczno - pleoptyczne. Mieszkam w Kobyłce k. Warszawy. Czy ktoś mógłby nam polecić taki gabinet w naszej okolicy. Z góry dziękuję.
    • Witam zdecydowałam sie na zabieg, a raczej na wizytę u dr Jochan. Co prawda umówiła mnie mama i rozmawiała jedynie z kobietą w rejestracji, ale dla mnie to juz dużo, bo pojawiła sie nadzieja, ze kiedys moze bedzie lepiej z moimi oczami. Wizytę w Bytomiu mam ustaloną na 31 marca(dopiero;((). Muszę mieć skietrowanie od mojej dr(której niecierpię, bo ma podejście średniowiecznej babci i gdyby nie ona, byc może już dawno byłabym po operacji). Mam jeszcze do Was pytanie. Czy przed opera...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się