wy

(20 wyników)
  • witajcie:) jak wiecie udalo mis ie dojsc do tego co chcialam( prawie;) ale.... troche sobie chyba z aabrdzo pofolgowalam bo przybylo mi 1-1,5 cm a nei chce nawet tyle wiecej!! od ponidzialku zaczynmam 1000 kcal obiecuje pisac codziennie jak kiedys czekam na WAS!!!! pozdrawiam:)
  • witajcie;)) czytam wasze forum juz kilka dni a ponieważ sama sie odchudzam (z widoocznym skutkiem od 18 lutego) więc postanowiłam się ujawnić i przyłączyć do Was.Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie! Wiem, że razem z Wami będzie mi łatwiej;) Moim założeniem jest - przywitać maj o 7 kilo szczuplejsza;) - nie jeśc żadnych słodyczy i zrezygnować z przekąsek przynajmniej przez cały post-na mnie podobnie jak na Czarodziejkę bardzo mobilizujaco wpływa wielkopostne postanowienie;) -odżywia...
  • ja jzu pass z odchudzaiem:) bo waze....56-7kg:)tyle chcialam:)a do teho mama na mnei patrzyla jak na chora!!:) jak ja zle wygladam i ze musze zrobic badania:) w kazdym razie ja jzu koncze z odchudzaniem teraz utzrymanie wagi i walka z cellulitem:) a od jutra nowe zycie...frutelka pracujaca:) Pozdrawiam serdecznie:) bede na 100% sie nadal odzywac :)tylko wieczorkami:)
  • jak dieta:) cio wogole slychac?? jak w pracy w szkole domu???:)) pozdrawiam:) U mnie wszystko bez zmian czyli w pracy XTRA w domku tez:) waga....nei wiem nei mam w domu ale cm mi w udach ubylo az 1 :) a pasie bez zmian biodra 1cm ale to dlatego ze nei mam czasu i co prawda jem w domu wieczorem i to sporo ale nalatam sie przez caly dzien:) POZDRAWIAM:) i czekam na newsy:)
  • mnei sie podoba ze jestem wysoka usta moga byc oczy ok ale bez sincow by bylo lepiej noi mocne dlugie pazurki:) teraz wy!! musicie cos miec do pochwalnenia sie jak ja umeim cos pozytywnego u siebie znalezc to kazdy potrafii:)
  • witam, Też zaczynam od jutra ( który to już raz) Tylko, że jestem trochę grubsza. Większość z Was nie ma tak naprawdę nic do zrzucenia. Ja mam 30 lat 171/75 kg.
  • no i jakoś mi idzie..heh dziś zjadłam: -jogurt naturalny z pomidorem -jabłko -odtłuszczony jogurt -szkalnka mleka z musli owocowym jak myślicie czy to dużo??czy za mało??pierwszy raz zaczełam stosowc diete i szukam wszędzie jakichkolwiek informacji, zeby zdrowo i w miare szybko zrzucić moje nielubiane 5 kilo:( a moze ktoś sie dołączy do mnie, i poda mi swoje sposoby na diete?? pozdrawiam :)
  • To tylko tyle chcialam napisac! pozdr. Magda PS-A jakie macie sposoby na to, zeby nie myslec o jedzeniu, kiedy tak baaardzo wam sie chce cos ponadplanowego spozyc? Mi nic nie pomaga-ani woda, ani myslenie o czyms innym itd.. Moze doradzicie?:)
  • dla mnei niezaprzeczalnie Halle Berry jest super:) i ostatnio widzialm sliczna dziewczyne na billboard`zie reklamujacym triumph`a ale nie mam fotki:( ale serio byla....kobieca!! :)
  • podobno waga nie ma nci do tego i tak jest bo miesnie waza wiecej niz tluszcz a tylko on jest za to odpowiedzialny:( mozna byc szczuplym i miec cellu :( pati masz taki problem?? czy te 3kg mniej cos zmienily?
  • Dziewczyny Zapraszam do stosowania dietki 1000 kcal i nie jedzenia zadnych słodkosci Ja zaczynam kolejny raz.. mam nadzieje ze wytrwam z wasza pomoca ,,razem zawsze razniej ...
  • ja wypilam kawusie:) potem wypije druga i pocwicze tradycyjnie:) ja walcze ze soba bo z nudow bym jadla non stop!! :( jzu zrobilam w domu wszystko co moglam i na spacerek tez chodze ale i tak...chce do pracy!!!! zazdroszcze wam jak piszecie ze nie macie czasu jesc bo tak najlatwiej schudnac nawet o tym nie myslac! ach.... pozdrawiam!! :)
  • Witam wszystkich postanowiłam przyłączyć się do Was może teraz w grupie raz na zawsze uda mi sie pozbyć moich zbędnych wałeczków tłuszczu. Wiele razy próbowałam sie odchudzać i nawet mi wychodziło osiągałam swoją wymarzona wage 58 kg ale niestety potem znowu wracałam do swoich starych przyzwyczajeń (uwielbiam słodycze)i tak powolutku waga znowu wracała. Teraz mam nadzieję będzi inaczej założyłam sobie zeszycik i wpisuje wszystko co zjadłam w ciągu dnia i postaram się nie przekrocz...
  • tak gadacie ja za gruba tu i tam i s ie wspieracie w chudnieciu i piszecie ze kg to nie wszystko to czy sie widzialyscie ze pomagacie drugiej schudnac:)?moze oan wyglada na chudzinke a pisze glupoty ale wazy niby sporo ale ma duze piersi albo duzo miesni itd moze opinia niezalezna waszego wygladu taka obiektywna wam sie przyda i wtedy piszcie ze musicie byc chudsze!! widzialyscie kiecys ta co to zalozyla??? ma 178 cm i wazy 58 kg a uwaza ze musi schudnac i wy w to z gory wierzyc...
  • codziennie chce tutaj wracac i spowiadac sie z tego czy zjadlam cos s łodkiego czy nie ,mam nadzieje ze wytrwam bez slodkosci , zapraszam wszystkich chetnych magda:)
  • Czesc!! Od dzis boire sie za siebie, koniec ze słodyczami, podjadaniem. Musze stracic okola 10 kg, moze ktoras z Was przylączy sie do mnie?? Razem bedzie nam łatwiej,buziaki i czzekam na odważne!!
  • jestem tu nowa i bardzo mi sie podoba tylko dlaczego tak rzadko ktos tu pisze. wiec ja jestem na diecie 1000kCal od 3 tygodni(sama sie dziwie ze tak dlugo):) i moge wam napisac co jem itd, ale czy ktos ma moze jakies fajne przepisy na smaczne obiadki??bo mi sie pomysly koncza:)a moze ktos by chcial sie ze mna 'odtluszczac' jestem bardzo chetna do wspolpracy:p
  • herbatka slim figura 1 oczyszczanie od dziś piję, mam nadzije że mi pomoże, czy któraś z was piła ją i czy wam pomogła??
  • proponuje taka mini akcje, cos w stylu "lato 2004" w ktora tak tlumnie wkroczylysmy! wiec tak, sylwester juz za ok 2 miesiace:) ja zazwyczaj popadam w e wscieklosc tak mniej wiecej 3 dni prze impreza, ze kreacja "lekko" opieta, no a chcialoby sie wygladac przynajmniej "szalowo" (hihihihi) w ta noc! hmmm, wiec ja jestem pierwsza! obiecuje do sylwestra zadbac o figure!!! postaram sie wiecej cwiczyc, bo ostatnio sia zaniedbalam! pozdrawiam i licze na Wasze dolaczenie;) p.s. ost...
  • co u was jak walka piszcie!! jakies nowe doswiadczenia?? cwiczenia linki kosmetyki??? nie dajcie mu umrzec:((( wiem wiem ze mnei tez nie ma .....:((( ae jakos jak wracam po pracy to mam full kompa .... no a poza tym to czasemsie odezwe a co poniektore z was to milcza od wiekow:( POZDARWIAM WSZYSTKIE FORUMOWICZKI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się