maadga 28.03.14, 14:41 Nie mogę na poczekajce pisać a później jak mnie wpuszczą to mogę zapomnieć napisać. Zajrzyj tu: forum.gazeta.pl/forum/f,12154,Migrena.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysiulek08 Re: Mysiulek08 28.03.14, 15:00 Dzieki Znam, czytam. Przez ponad trzydziesci lat nauczylam sie zyc z tym cholerstwem, odziedziczonym w genach po kadzieli. Z nowymi lekami tutaj mam problem, zreszta lokalne doktory bardzo nie lubia jak im sie wskazuje co by pacjent chcial. Wypracowalam sobie system radzenia z migrena i zyje Odpowiedz Link
maadga Re: Mysiulek08 28.03.14, 15:15 To dobrze że wiesz, ja tylko dodam że tramale, ketonale itp nic, bądź niewiele pomogą w migrenie, dobry tryptan to jest to. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
pi.asia Re: Mysiulek08 28.03.14, 18:00 Mysiulku, a macie tam złocień maruna? Wygląda tak: a tu jest dyskusja o leczeniu leczenie migreny Mojemu byłemu niedoszłemu kupowałam w aptece krople z miłorzębu, pomagało póki brał, ale że mu nie smakowało, to przestał, francuski piesek cholerny Odpowiedz Link