mrumru81 55 - czyli superLola :) 11.03.09, 15:41 Zdjęcie nr 55 Superkot na ratunek /Lola/ Odpowiedz Link
em_es zdecydowanie głosuję na zdjęcie nr 55 11.03.09, 19:11 czyli lot Loli, świetne zdjęcie! Odpowiedz Link
yanga Re: DOGRYWKA w Konkursie Fotograficznym 11.03.09, 22:32 Pipciaki i już! A na drugim miejscu Kari - za tę minę. Odpowiedz Link
borysa Re: DOGRYWKA w Konkursie Fotograficznym 12.03.09, 10:54 nr 55 Superkot na ratunek /Lola/ Odpowiedz Link
paulina.galli Re: 42 - koty z czerwonej sofy :) 14.03.09, 14:41 KONIEC GLOSOWANIA nastapil o 00:00 z piatku na sobote, za chwile podlicze głosy Odpowiedz Link
paulina.galli WYNIKI 14.03.09, 17:00 II miejsce w konkursie ( I w dogrywce) zdobyła ) LOLA czyli Super kot i Gosiownik III miejce - rzutem na tasme z przewaga jednego głosu PIPCIAKI i Tralalumpek Gratulujemy ze zwyciezcami skontaktujemy sie mailowo Odpowiedz Link
dgol Re: WYNIKI 14.03.09, 17:11 Serdecznie gratuluję laureatom - dogrywka była bardzo zacięta. Odpowiedz Link
paulina.galli Re: WYNIKI 14.03.09, 21:22 Oj bardzo ... zdjecia dostały odpowiednio 21, 18 i 17 głosów Odpowiedz Link
paulina.galli Re: WYNIKI 14.03.09, 21:41 To teraz czas na zdradzenie swoich typów...i na kogo bysm,y głosowały gdybysmy mogły Barba tez sie przyzna ale niech zrobi to sama (ok, wiem tylko ze to było jakies zdjecie Carracasa ) Moim faworytem była ... LOLA czyli super kot na ratunek Chyba najbardziej mnie rozbawilo, było dobre technicznie, tematycznie, opowiadało jakas cała historie i az mialam ochote zobaczyc dalszy ciag przygód Superkota reszta - tez mase typów (i jezeli powtórzymy taki konkurs to chyba faktycznie beda głosowane 3 miejsca ) to : nr 11 Caracass, 18 podróznicy, 47 Strzepiel i kurzy żołądek , 49 lucjan i 50 cleo w kolumnie oraz 85 i Kicia Poza tym uwazam ze kompletnie zostało niedocenione zdjecie 76 i Mimi pieczaca ciasto Odpowiedz Link
kromisia Re: WYNIKI 15.03.09, 10:39 Gratuluje, gratuluje super lola jest wspaniale uchwycona Hi hi hi, nawet wiem o ktore zdjecie z Caracasem chodzi Barbie Pozdrawiamy serdecznie Odpowiedz Link
paulina.galli Re: WYNIKI 15.03.09, 14:07 Tralalumpek mi napisał ze moge sobie "wadzic gdzies nagrodę" albo jak chce :"oddac jej osobie która zajęła 4 miejsce" wiec niniejszym to czynie. nikomu na siłe niczego wpychac nie bedę.... Przepraszam wszystkich za zamieszanie a przedewszystkim włascicielke Kari - bo w troche nieładny sposb to sie wszystko się stało, ale.... naprawde nie nasza wina Ksiązka terryego Pratchetta leci do Kari Odpowiedz Link
szprota Re: WYNIKI 15.03.09, 14:12 Ja tam się cieszę, szalenie mi się zdjęcie Kari podobało, miało ujmującą kolorystykę i świetne oświetlenie To co, za tydzień następny konkurs? ;> Odpowiedz Link
nioma Re: WYNIKI 15.03.09, 15:41 a ja bym proponowala taki konkurs (nie musza byc nagrody): - wymyslamy temat np. kot odkrywca, kot kucharz itp Moga byc calkowicie abstrakcyjne a zadanie takie, zeby sprobowac swoje koty uchwycic w takich sytuacjach ktore pasowalyby do tematu. Na kazdy temat tydzien czasu. Co wy na to? Odpowiedz Link
szprota Re: WYNIKI 15.03.09, 15:46 Moim zdaniem świetny pomysł, z tym, że trzeba by wtedy przemyśleć sprawę nagród. IMHO nie muszą być materialne. Przykładowo mogłoby być wstawienie obrazka zwycięzcy w opis forum. Odpowiedz Link
salimis Re: WYNIKI 15.03.09, 15:53 Jestem jak najbardziej za bo zdjęć pozowanych było tu mnóstwo natomiast zdjęć związanych z życiem codziennym jak na lekarstwo. Odpowiedz Link
gosiownik Re: WYNIKI 15.03.09, 16:45 Dziekuje za gratulacje, Lolusia wyglaskana. Chcialam tez podziekowac organizatorkom konkursu i wszystkim, ktorzy glosowali - nie tylko na Lole No i oczywiscie: mamie, tacie, producentom aparatu fotograficznego, dostawcy internetu itp... Jak szalec to szalec A jesli ktos ma ochote zajrzec, to kiedys wstawilam wiecej zdjec z serii Superkot na fotoforum: fotoforum.gazeta.pl/72,2,631,90823260.html Pozdrawiam, a Lola macha lapka. Odpowiedz Link
kena1 Re: DOGRYWKA w Konkursie Fotograficznym 16.03.09, 11:59 Dlaczego na forum podpięte jest zdjęcie Kari na III. miejscu a nie Pipciaków? Rozumiem, że Tralalumpek zrezygnowała z nagrody materialnej (książki), ale to chyba nie jest zrównoznaczne z rezygnacją z III. miejsca? Odpowiedz Link