neochuan WYJEŻAM JUŻ JUTRO! 23.04.04, 09:37 na dwa tygodnie zawieszając huła nie nie. chyba, że z kompa innego bez literek naszych. eh, zła się wokół kręci. wrócę, to trochę napiszę. czytajcie www.astromax.prv.pl ! (dlaczego ten link nie działa? na ośli wąt z tym!;-) Odpowiedz Link
aard UZUPEŁNIAM 23.04.04, 10:59 Z przodu musi mieć "" W poprzednim poście zjadło. On to naprawdę odjada!! Odpowiedz Link
aard NIE MOGĘ!!! 23.04.04, 11:02 Nie da się napisać tych czterech literek i trzech znaków!! Zakazane? Spróbuję nie w ciągu h t t p : / / Odpowiedz Link
krowoboginka WYRAŻAM 23.04.04, 11:13 życzenie, cobyś Waćpan jaśniej się wyrażać raczył. ;> Odpowiedz Link
uerbe WYGRAŻAM 23.04.04, 11:49 dzis co i rusz wlekącemu się niemiłosiernie forum GW... o wylogowującym mnie raz po raz module juznetowym nie wspominając :P Odpowiedz Link
uerbe AVI.e 23.04.04, 12:07 i MOV.ie... rowerowe i takie tam... raczej monotematyczne... oglądam czasami (znów polska odmiana) Odpowiedz Link
uerbe VIEM 23.04.04, 12:10 że już mi czas na lektorat iść... jeszcze jedno, ale to dalej... Odpowiedz Link
zamek UNIÓSŁBYM SIĘ 28.04.04, 11:44 gdybym był wypełniony powietrzem, a nie sadłem. A tak sadłem i sedzę. Odpowiedz Link
maginiak DOCHODZĘ 23.04.04, 15:36 do wniosku, że mnie nosi. A z tym Tolkiem to ja tylko żartowałam. Nawet żadnego nie znam:-p Odpowiedz Link
zsazsa DOGODZĘ 27.04.04, 22:03 maginiak co napisała: > A z tym Tolkiem to ja tylko żartowałam. otwartym tekstem z pamięci (Prachol & McVern [TM][C][R] rrrrule!) Allegro bananoso (con fuccwocco) Stare miał buty, starą koszulę, bieliznę starą miał też W ogóle wszystko miał bardzo stare i śmierdział potem jak zwierz I śmierdział przedtem, i śmierdział potem, i śmierdział w trakcie jak zwierz (lalalala) A potem odszedł, odszedł daleko, za siedem gór, siedem rzek I tylko piosnka po nim zostanie, czy chcecie tego czy nie Piosnka o Tolka, Tolka bananie, czy chcecie tego czy nie (lalalala) Odpowiedz Link
szprota PISZĘ 23.04.04, 18:46 Z Dworca Centralnego w oczekiwaniu na. -- by link działał, musi mieć z przodu (c) Aard Odpowiedz Link
szprota NIE FUNKCJONUJĘ 25.04.04, 23:51 Prawidłowo. Stwierdziłam to porównując zawartość swojego hipermarketowego koszyka z koszykami większości dorosłych, którzy dzierżyli artykuły spożywcze tudzież środki czystościowe. Ja zaś nabywałam zestaw kosmetyków, w tym krem przeciwzmarszczkowy (no dobrze, taki dla cery po 20-stce :P) oraz kilka par skarpetek, w tym jedne z kotkami. Odpowiedz Link
uerbe OŚWIADCZAM 26.04.04, 14:56 niniejszym, że do dorosłości w kwestii zakupów hipermarketowych bardzo mi jeszcze daleko - ostatnio przez koszyk przewinęły się: - pilnik do metalu - piłka do metalu - benzyna ekstrakcyjna Odpowiedz Link
zamek STWIERDZAM 28.04.04, 11:47 że to zaraźliwe i nic w tym złego. Zwłaszcza biorąc pod uwagę nasze wczorajsze zaqpy w chramie Oszołoma Tescońskiego. Odpowiedz Link
maginiak ZARYBIAM 26.04.04, 09:43 A właściwie, to bym zarybiła, gdybym wiedziała jaktosięrobi(w chicago). Czy dźwięk jaki wydaje się z siebie rybiąc jest podobny do tego, który się wydaje rycząc? Jeśli tak, to ja cofam. Odpowiedz Link
aard ZAŁAMUJĘ SIĘ 27.04.04, 09:45 Tym, że od mojego wyjścia wczoraj przyrósł... jeden post. Dobre i to, dzięki, Wiedźmunie :-p Odpowiedz Link
maginiak PRZYŁĄCZAM SIĘ DO ZAŁAMANIA SIĘ* 27.04.04, 09:59 Ale tu nudno! Może by tak jakiś nowy klonik do kolekcji? :-p *copyright na tem wątku by ślunskie kluski borowe Odpowiedz Link
maginiak PROPONUJĘ 27.04.04, 11:07 Kolejną Wielką Akcję Spamerską. Polegać by ona miała na tym, by czternaście pierwszych wątków w RU miało 734 posty. Wiem, że trochę będzie z tym zachodu, ale wierzajcie mi, trud się opłaci. Odpowiedz Link
aard POPIERAM 27.04.04, 11:27 Ale czemu ma to być zaledwie 14 wątków? Niech ich będzie 795! Odpowiedz Link
doktor_lubicz ZASTANAWIA MNIE 27.04.04, 14:43 aard napisał: > i pochwa lam. O jaki dokładnie gatunek lamy się koledze rozchodzi? Bo my tu właśnie badamy... Odpowiedz Link
keridwen wzdycham 28.04.04, 23:49 bo pomarancza zgubila zero siedemset. podpisano: mandarynka Odpowiedz Link
dziad_borowy ZAUWAŻAM 29.04.04, 11:06 ze nie udalo sie Keri zapuscic wiecej niz 2 posty na minute:-) Dzierżbór żur!!!! Odpowiedz Link
maginiak STARAM SIĘ 28.04.04, 11:22 Nie wychodzić przed szereg. Ale się potykam ciągle. Odpowiedz Link
dziad_borowy ŁYKNĄŁEM 28.04.04, 14:20 trzy tabletki Filomag B sześć. ps. Dzialanie niepozadane: niekiedy po stosowaniu leku moga wystapic nudnosci i biegunka, ktore zwykle ustepuja samoistnie. Hmmm...samoistnie:-) Dzierżbór doda ci nudności. Albo i nie!!!! Odpowiedz Link
maginiak ZATRUDNIĘ 28.04.04, 14:29 Każdą kobietę, bez względu na wiek. Jeśli jesteś łatwa i chcesz to zmienić, ta oferta jest dla Ciebie! Odpowiedz Link
aard ZAŁATWIĘ 28.04.04, 15:23 Każdą kobietę bez względu na opór. Jeśli jesteś trudna i nie chcesz tego zmieniać, ja Cię zmuszę! Odpowiedz Link
dziad_borowy OSIĄGNĄŁEM RAZEM Z AARDEM 30.04.04, 14:53 nie to co sobie myslicie:-) Osiagnalem tez ten stopien osamotnosci, ma sie rozumiec. Czyli wlasciwie to nie wiem czy byla to osamotnosc. Dzierżbór witajcie w naszej bajce!!! Odpowiedz Link
maginiak DAM 03.05.04, 21:18 drapaka (gratis) - gdy Cię zaswędzą plecki, przyjdź! -- Nawet z zupy jestem w stanie zrobić operację dialektyczną. Odpowiedz Link