issys 08.09.09, 13:42 jutro zaczynam możne ktoś się przyłączy??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_pink Re: start 9.09.09..;):) 09.09.09, 07:26 powodzenia życzę :) ja dzisiaj mam 9 dzień i wszystko idzie jak po maśle ;) Odpowiedz Link
issys Re: issys 11.09.09, 10:10 tak tak zaczęłam na razie się jakoś trzymam :):) a u Ciebie jak Odpowiedz Link
la_pink Re: issys 11.09.09, 15:16 a u mnie... rewelacja :) 11 dzień i całe 4 kg na minusie...moze mało, ale ja jestem zadowolona... a zaraz po dk pięciodniówka :) Odpowiedz Link
czarny.dora Re: dietka 12.09.09, 15:36 witam czy w tej diecie da sie pic wiecej niz jedną kawe dziennie?? ,pozdr Odpowiedz Link
la_pink Re: dietka 12.09.09, 18:11 niby można, ale ta kolejna kawa powinna być bez cukru i trzeba wypić trochę więcej wody. Ja nigdy nie piłam dodatkowej kawy chociaż przyznam, że cierpiałam w te dni kiedy kawy w jadłospisie nie było czyli np. dzisiaj :( Odpowiedz Link
martita333 Re: dietka 16.09.09, 09:29 hejka :) haha mialam zaczac od dzisiaj ale zamiast miesa wolowego przygotowalam sobie wczoraj... schab - ups.... ok - to od jutro - musze sie przygotowac. Pomożecie? zastanawia mnie ten befsztyk? to jest mieso wołowe, tak? czyli karkowke mozna jesc i poledwice? jaka czesc wolowego dokladnie? czy posilki mozna podmieniac? obiad na kolacje, kolacja na obiad? Dzieki!Pozdrawiam Odpowiedz Link