piotr-55 21.01.10, 09:52 Nie, nie , wcale nie Claudia Cardinale To tylko europoseł. Nie dość, że Cymbalski to jeszcze i cynik. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr-55 Re: CC! 21.01.10, 09:53 wiadomosci.onet.pl/2115292,11,najtanszy_polski_polityk_zdradzil_kulisy_sukcesu,item.html Odpowiedz Link
agulaszek Re: CC! 21.01.10, 10:17 przypomniało mi się jak wczoraj moje dziewczyny: -niech nam się pani podpisze dużo razy no to się podpisałam a one -no to teraz możemy brać udział w wyborach jak to te maluchy fajnie podpatrują świat dorosłych Odpowiedz Link
piotr-55 Re: CC! 21.01.10, 11:12 Świat dzieci moze byc zabawny nawet w takich sytuacjach Natomiast ja nie lubie jak ktos probuje zrobic ze mnie wariata. Cymbalski , jak zwykle, przycina głaba i udaje ,ze nie wie jak to sie liczy. Jeśli PIS-uray wydaly na kampanie 45 milionow zł, a wprowadziły do pralamentu 15 poslow(przykladowo) ,to znaczy , że wydały na kampanie Cymbalskiego 3000000 zł. Jesli on jeszcze wydał ze swoci 2500, to znaczy ,ze na kampanie Cymbalskiego poszło 3002500zł. To umie policzyc kazde dziecko, nawet lekko niedorozwiniete. Pozostaje tylko pytanie : Czy cymbalski tego nie kuma i, w związku z tym, nalezy go natychmiast odwolac z funkcji europosla, i skierowac na leczenie psychiatryczne, cze , wrecz przeciwnie, doskonale wie o co chodzi , tylko probuje z nas zrobic idiotow. Aaaaa! to wtedy nalezy mu sie tylko w pysk Odpowiedz Link
dede43 Re: CC! 22.01.10, 08:00 piotr-55 napisał: ..... to wtedy nalezy mu sie tylko w pysk > Popieram. Odpowiedz Link