Dodaj do ulubionych

Adoptuj Greka

28.09.11, 14:42
Obecnie jest możliwość adoptowania Greka za jedyne 500 Euro .
Grek będzie robić za Ciebie wszystko na co nie masz czasu.
Spać za Ciebie do jedenastej.
Chodzić za Ciebie na kawę oraz na papierosa.
Odbywać poobiednię sjestę, a wieczorem siedzieć za Ciebie w knajpce lub przed telewizorem. Za dodatkową opłatą 50 Euro może też poopierdalać się za Ciebie na Facebooku smile

... Ja już adoptowałem i mam luz - mogę pracować od rana do wieczora!

P.S. Wpłaty należy przekazywać za pośrednictwem Komisji Europejskiej
Obserwuj wątek
    • tjbazuka Re: Adoptuj Greka 28.09.11, 15:04
      chuj z nimi. Nie lubie ich.
      • czarna9610 Re: Adoptuj Greka 28.09.11, 15:08
        A czy jak ten Grek bedzie za mnie spał do 11, to ja będę wyspana ?big_grin. Jeśli tak, to w to wchodzę
        --
      • sibeliuss Re: Adoptuj Greka 28.09.11, 15:25
        tjbazuka napisał:

> chuj z nimi. Nie lubie ich.

To chyba nie jest jedyny naród którego nie lubisz?
    • sz.a.m Re: Adoptuj Greka 28.09.11, 15:29
      też się dam adoptować.

---------------------
      wszystko będzie w końcu dobrze. Jeśli nie jest dobrze to znaczy jedynie, że to jeszcze nie koniec.
    • skiela1 Re: Adoptuj Greka 28.09.11, 16:02
      hehe to pewnie Polak udajacy Greka.
    • marcin_rz Re: Adoptuj Greka 28.09.11, 16:36
      "Na swoim blogu przypomniałem słynny argument śp. Miltona Friedmana: jeśli Katon Starszy siedział w swojej willi, popijał wino i pisał po łacinie, a dziesięciu niewolników w jego posiadłości pod przymusem uprawiało, zbierało i wytłaczało oliwki, utrzymując siebie i Katona – to było jasne, kto jest panem, a kto niewolnikiem; gdy dziś Zenek Dziargawka pije pod sklepem piwo i bluzga „łaciną”, a dziesięciu ludzi pracuje w pocie czoła i pod przymusem płaci podatki na Jego, Zenka, utrzymanie – to jasne, że Zenek jest Panem, a my Jego niewolnikami…"
      za JKM
    • alesgdzietomasz Re: Adoptuj Greka 28.09.11, 19:53
      Ale długi greckie nikomu przed kryzysem nie przeszkadzały. Dopiero ostatnio zrobił się rejwach.
      • marcin_rz Re: Adoptuj Greka 28.09.11, 20:39
        Uściślijmy jedno - tu nie chodzi o bankrutującą Grecję, ale o niewypłacalność banków,które spekulowały na obligacjach. Losem Greka, jak i losem Polaka nikt się nie przejmuje.
    • numu Re: Adoptuj Greka 28.09.11, 20:41
      o.ja by,m tak chcial.tylko niechialo by mi sie na fejsbuku siedziec zamienil bym to na ogladanie za kogos filmow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka