Dodaj do ulubionych

Agonia IIIRP

01.04.13, 23:56
wpolityce.pl/artykuly/50391-w-najnowszym-numerze-tygodnika-sieci-likwidatorzy-czyli-ii-rp-zbudowala-gospodarczy-fundament-polski-iii-rp-ma-na-sumieniu-jego-rozbiorke
Można spierać się z autorem o drobiazgi ale pryncypia są miażdżące dla okrągłostołowej mafii. Dali dupy z czym wielu długo nie chciało się zgodzić, bluzgało tym którzy trafnie oceniali patologię zwaną IIIRP. Osobiście myślę że rewolucję czas zacząć. I niech poleje się krew /dużo krwi/ jeśli trzeba. Bo darmo nie ma nic. Wolność kosztuje.
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 06:19
      duzo krwi ma sie polac? A wizyte u psychiatry zamowiles? Nie?big_grin
      To polecam!!smirk
      czarek_sz napisał(a):

> wpolityce.pl/artykuly/50391-w-najnowszym-numerze-tygodnika-sieci-likwidatorzy-czyli-ii-rp-zbudowala-gospodarczy-fundament-polski-iii-rp-ma-na-sumieniu-jego-rozbiorke
      > Można spierać się z autorem o drobiazgi ale pryncypia są miażdżące dla okrągłos
      > tołowej mafii. Dali dupy z czym wielu długo nie chciało się zgodzić, bluzgało t
      > ym którzy trafnie oceniali patologię zwaną IIIRP. Osobiście myślę że rewolucję
      > czas zacząć. I niech poleje się krew /dużo krwi/ jeśli trzeba. Bo darmo nie ma
      > nic. Wolność kosztuje.
    • dwa-filary Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 08:45
      Jesteś chory w swej nienawiści, włącz myślenie sad
      • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 09:50
        myslenie to ten facet dawno ma juz wylaczone.smirk
        Krwia ludzi chce sie zywic....
        Wiekszej paranoi to dawno nie widzialem....smirk
        dwa-filary napisała:

> Jesteś chory w swej nienawiści, włącz myślenie sad
        • dwa-filary Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 10:36
          Oczywiście cudzą krwią, bo swojej i swojej rodziny na pewno by nie przelewał.
          • sorel.lina Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 11:04
            Czarek, nie bądź taki Cheguevarek, po favooor!!! suspicious
          • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 11:29
            no wlasnie. Bo cudza krew dla takich oszolomow nic nie znaczy....
            dwa-filary napisała:

> Oczywiście cudzą krwią, bo swojej i swojej rodziny na pewno by nie przelewał.
            • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 11:52
              Powtarzam, nie ma nic darmo a nienawiść to Was moi kochani zaślepia. Nienawiść do demokracji a więc do ładu i do porządku bez czego zawsze będzie u nas smród bród i ubóstwo. Ja wiem że takim jak Wy to odpowiada, bo takim jak Wy niewiele do życia potrzeba /tylko pełna miska/ ale mnie nie. Ja chcę więcej, chcę ładu i porządku w moim kraju i dlatego jak mówię, jeśli będzie trzeba, by osiągnąć cel, każda cena będzie warta zapłaty.
              A swoją drogą to ile w Was komunistycznych pozostałości jeszcze drzemie. Wy moi drodzy jeszcze wciąż bez bata i bez prowadzenia za ucho nie potraficie żyć smile a przecież demokracja to taka fajna rzecz.
              • matti.x Ład i porządek 02.04.13, 12:06
                czarek_sz napisał(a):

> Ja chcę więcej, chcę ładu i porządku w moim kraju i dlatego jak mówię, jeśli będzie trzeba, by
                > osiągnąć cel, każda cena będzie warta zapłaty.
                > A swoją drogą to ile w Was komunistycznych pozostałości jeszcze drzemie.

"w celu stworzenia warunków skutecznej ochrony spokoju, ładu i porządku publicznego oraz przywrócenia naruszonej dyscypliny społecznej, a także mając na względzie możliwości sprawnego funkcjonowania władzy i administracji państwowej oraz gospodarki narodowej..."

Wiesz Czarku, z czego jest ten cytat?

Nie rozumiem, jak można z jednej strony żądać "ładu i porządku", a z drugiej zarzucać innym komunistyczne pozostałości na dodatek jeszcze twierdząc, że "nie potrafią żyć bez bata".
                • czarek_sz Re: Ład i porządek 02.04.13, 12:37
                  Sugerujesz Matt że demokracja to anarchia ? jestem przeciwnego zdania. I sory ale nie łap mnie za słówka, daremny Twój trud smile
                  • 1zorro-bis Re: Ład i porządek 02.04.13, 13:05
                    Czarek....Tobie sie niestety tak juz w glowence miesza, ze sam juz nie wiesz co biale a co czarne.....big_grin
                    czarek_sz napisał(a):

> Sugerujesz Matt że demokracja to anarchia ? jestem przeciwnego zdania. I sory a
                    > le nie łap mnie za słówka, daremny Twój trud smile
              • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 13:04
                jak na razie - to tylko Ty jedyny do tego "okrwawionego bata ludzka krwia " tesknisz....big_grin
                I to nazywasz demokracja? Acha...to taka....katolicka milosc?big_grinsmirk
                czarek_sz napisał(a):

> Powtarzam, nie ma nic darmo a nienawiść to Was moi kochani zaślepia. Nienawiść
                > do demokracji a więc do ładu i do porządku bez czego zawsze będzie u nas smród
                > bród i ubóstwo. Ja wiem że takim jak Wy to odpowiada, bo takim jak Wy niewiele
                > do życia potrzeba /tylko pełna miska/ ale mnie nie. Ja chcę więcej, chcę ładu i
                > porządku w moim kraju i dlatego jak mówię, jeśli będzie trzeba, by osiągnąć ce
                > l, każda cena będzie warta zapłaty.
                > A swoją drogą to ile w Was komunistycznych pozostałości jeszcze drzemie. Wy moi
                > drodzy jeszcze wciąż bez bata i bez prowadzenia za ucho nie potraficie żyć smile
                > a przecież demokracja to taka fajna rzecz.
                • matanzas Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 13:36
                  Czy ten gościu był ostatnio u psychiatry....
                  • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 14:11
                    matanzas 02.04.13, 13:36 Odpowiedz
                    Czy ten gościu był ostatnio u psychiatry....

Czy Ty wszystkim dajesz i dopłacasz do interesu czy tylko wybranym zad odsłaniasz ?
                  • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 15:10
                    to samo sie go pytalem.Polecajac jak najszybsza wizyte!big_grin
                    matanzas napisał:

> Czy ten gościu był ostatnio u psychiatry....
                    • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 15:23
                      Ciebie też posuwa kto chce kiedy chce i w co zechce ?
                      1zorro-bis napisał:

> to samo sie go pytalem.Polecajac jak najszybsza wizyte!big_grin
                      > matanzas napisał:
                      >
                      > > Czy ten gościu był ostatnio u psychiatry....
                      >
                      >
                      • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 15:28
                        to Ty robisz wszystkimi bokami...sorry...dziurami Czarek?big_grin
                        czarek_sz napisał(a):

> Ciebie też posuwa kto chce kiedy chce i w co zechce ?
                        > 1zorro-bis napisał:
                        >
                        > > to samo sie go pytalem.Polecajac jak najszybsza wizyte!big_grin
                        > > matanzas napisał:
                        > >
                        > > > Czy ten gościu był ostatnio u psychiatry....
                        > >
                        > >
                        • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 15:49
                          Mam Cię nie tylko za debila ale za błazna również. Dlatego nie ustosunkuję się. Do Twoich bredni Zorro smile
                          1zorro-bis napisał:

> to Ty robisz wszystkimi bokami...sorry...dziurami Czarek?big_grin
                          > czarek_sz napisał(a):
                          >
                          > > Ciebie też posuwa kto chce kiedy chce i w co zechce ?
                          > > 1zorro-bis napisał:
                          > >
                          > > > to samo sie go pytalem.Polecajac jak najszybsza wizyte!big_grin
                          > > > matanzas napisał:
                          > > >
                          > > > > Czy ten gościu był ostatnio u psychiatry....
                          > > >
                          > > >
                          >
                          >
                • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 13:41
                  Tobie Zorro nie dziwię się że tak piszesz, robisz tu krecią robotą dla szwabów. Mieszkasz tam i chciałbyś jak oni, by było u nas jak najgorzej. Dziwę się tubylcom. Że wolą bat trzymanie krótko za pysk drenaż kieszeni zamiast przeciwnie. Normalnego państwa gdzie władza jest pod kontrolą mediów i społeczeństwa które ma świadomość czego chce. Niestety ,u nas jest przeciwnie, obecne społeczeństwo to bezładna oczadziała masa dymana we wszystkie otwory i tylko pobekująca po cicho w domowych pieleszach na swoją krzywdę. Czekam jak długo jeszcze bo nie sądzę że zawsze takie będzie. To stado.
                  • sorel.lina Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 14:37
                    Nic, tylko to głupie społeczeństwo trzeba na Madagaskar wysłać, albo na Antarktydę jakąś...!
                    I wymienić na jakieś mądrzejsze, prawda? wink
                    • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 14:56
                      Nie Sorellino smile trzeba upodlić je na maksa, żeby włączyło samodzielne myślenie, instynkt samozachowawczy żeby Mu zaskoczył. Za komuny jak pamiętasz mówiło się że im gorzej tym lepiej. Teraz powiedzenie to jest bardziej aktualne niż wtedy.
                      Ps. Masz dziś dobrze ? jutro dostaniesz rykoszetem i dołączysz do tych których dziś krytykujesz. Ale oby nie.
                      • sorel.lina Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 15:11
                        czarek_sz napisał(a):

> Nie Sorellino smile trzeba upodlić je na maksa, żeby włączyło samodzielne myślenie, instynkt samozachowawczy żeby Mu zaskoczył.

No, ale jak mu ten instynkt samozachowawczy na dobre zaskoczy, to... przelewać krwi już całkiem nie zechce. wink

> Ps. Masz dziś dobrze ?

Nie najgorzej, chociaż chciałabym mieć lepiej. smile

>jutro dostaniesz rykoszetem i dołączysz do tych których dziś krytykujesz.

To znaczy, do kogo dołączę?
                        • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 15:26
                          sorel.lina napisała:

> czarek_sz napisał(a):
                          >
                          > > Nie Sorellino smile trzeba upodlić je na maksa, żeby włączyło samodzielne m
                          > yślenie, instynkt samozachowawczy żeby Mu zaskoczył.

>
                          > No, ale jak mu ten instynkt samozachowawczy na dobre zaskoczy, to... przelewać
                          > krwi już całkiem nie zechce. wink
                          >
                          > > Ps. Masz dziś dobrze ?
                          >
                          > Nie najgorzej, chociaż chciałabym mieć lepiej. smile
                          >
                          > >jutro dostaniesz rykoszetem i dołączysz do tych których dziś krytykujes
                          > z.

>
                          > To znaczy, do kogo dołączę?

Do przegranych dołączysz smile
                        • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 15:41
                          Wiesz czemu twierdzę że to państwo musi spłynąć krwią by zmieniło się na lepsze ? gdy czytam o takich kwiatkach jak : Roman Kluska skazany na sto tysięcy zł kary za wycięcie dwóch drzew na własnej parceli a Sobiesiak bez zezwolenia wykosił hektary lasy /pod wyciąg/ i jest git. Jeśli myślisz ,potwierdzisz że tylko bardzo brutalna przemoc może zmienić to co jest. Ja stawiam na krew pot i łzy. Obym się doczekał.
                          sorel.lina napisała:

> czarek_sz napisał(a):
                          >
                          > > Nie Sorellino smile trzeba upodlić je na maksa, żeby włączyło samodzielne m
                          > yślenie, instynkt samozachowawczy żeby Mu zaskoczył.

>
                          > No, ale jak mu ten instynkt samozachowawczy na dobre zaskoczy, to... przelewać
                          > krwi już całkiem nie zechce. wink
                          >
                          > > Ps. Masz dziś dobrze ?
                          >
                          > Nie najgorzej, chociaż chciałabym mieć lepiej. smile
                          >
                          > >jutro dostaniesz rykoszetem i dołączysz do tych których dziś krytykujes
                          > z.

>
                          > To znaczy, do kogo dołączę?
                      • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 15:13
                        psychiatra! Psychiatra!big_grinbig_grinsmirk
                        czarek_sz napisał(a):

> Nie Sorellino smile trzeba upodlić je na maksa, żeby włączyło samodzielne myśleni
                        > e, instynkt samozachowawczy żeby Mu zaskoczył. Za komuny jak pamiętasz mówiło s
                        > ię że im gorzej tym lepiej. Teraz powiedzenie to jest bardziej aktualne niż wte
                        > dy.
                        > Ps. Masz dziś dobrze ? jutro dostaniesz rykoszetem i dołączysz do tych których
                        > dziś krytykujesz. Ale oby nie.
                  • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 15:12
                    no, a ja nie dziwie sie Czarek, ze coraz wiecej osob Ciebie czytajac, poleca Tobie szybka wizyte u psychiatry....big_grin
                    czarek_sz napisał(a):

> Tobie Zorro nie dziwię się że tak piszesz, robisz tu krecią robotą dla szwabów.
                    > Mieszkasz tam i chciałbyś jak oni, by było u nas jak najgorzej. Dziwę się tuby
                    > lcom. Że wolą bat trzymanie krótko za pysk drenaż kieszeni zamiast przeciwnie.
                    > Normalnego państwa gdzie władza jest pod kontrolą mediów i społeczeństwa które
                    > ma świadomość czego chce. Niestety ,u nas jest przeciwnie, obecne społeczeństwo
                    > to bezładna oczadziała masa dymana we wszystkie otwory i tylko pobekująca po c
                    > icho w domowych pieleszach na swoją krzywdę. Czekam jak długo jeszcze bo nie są
                    > dzę że zawsze takie będzie. To stado.
                    • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 15:36
                      Dziś proponują wizytę u psychiatry jutro będą błagać bym wpuścił ich do śmietnika smile
                      • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 15:53
                        zbierasz tam flaszki?big_grin
                        Niezly biznes, co?big_grinsmirk
                        czarek_sz napisał(a):

> Dziś proponują wizytę u psychiatry jutro będą błagać bym wpuścił ich do śmietni
                        > ka smile
                        • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 16:04
                          Ja je wyrzucam a takie łachy i wycieruchy jak Ty je zbierają i będą zbierać smile
                          • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 16:21
                            wyrzucasz? Stary....ja tego tyle nazbieralem ze mi na Porsche starczylo! No, no....Ty to masz gest....big_grinbig_grinsmirk
                            czarek_sz napisał(a):

> Ja je wyrzucam a takie łachy i wycieruchy jak Ty je zbierają i będą zbierać smile
                      • sorel.lina Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 16:02
                        >Jeśli myślisz ,potwierdzisz że tylko bardzo brutalna przemoc może zmienić to co jest.

Najwidoczniej - nie myślę...

> Ja stawiam na krew pot i łzy. Obym się doczekał

Wiesz, Czarku... Lenin, Stalin, Dzierżyński, Hitler, Pol Pot też na to stawiali...
                        No i się doczekali - każdy swojego "lepszego państwa".
                        Tylko ci, co tę krew przelewali, niczego nie doczekali...
                        • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 16:16
                          Przytaczasz despotycznych tyranów i morderców Sorellino. Czemu nie przytaczasz Rewolucji Francuskiej czy krwawej drogi do demokracji Sanów Zjednoczonych ? wiem, są państwa które bez jednego wystrzału potrafią przejść z piekła do nieba /jak Czesi/ my nie potrafimy. Tylko siekiera i brutalna siła. Dopiero wtedy u nas. Czemu tak sądzę ? życiowe doświadczenia i poglądanie współobywateli od pewnego czasu. Zwłaszcza po 81 r.
                          • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 16:22
                            Czarek....a kogo Ty ta siekiera rabal bedziesz? To Ty Krwawy - Czarek albo wampir jakis....big_grinbig_grinsmirk
                            czarek_sz napisał(a):

> Przytaczasz despotycznych tyranów i morderców Sorellino. Czemu nie przytaczasz
                            > Rewolucji Francuskiej czy krwawej drogi do demokracji Sanów Zjednoczonych ? wie
                            > m, są państwa które bez jednego wystrzału potrafią przejść z piekła do nieba /j
                            > ak Czesi/ my nie potrafimy. Tylko siekiera i brutalna siła. Dopiero wtedy u nas
                            > . Czemu tak sądzę ? życiowe doświadczenia i poglądanie współobywateli od pewneg
                            > o czasu. Zwłaszcza po 81 r.
                            • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 16:27
                              Już zapomniałeś kogo Hitler pakował do pieca żeby demokrację w jewropie zaprowadzić big_grin
                              • sorel.lina Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 16:44
                                > Już zapomniałeś kogo Hitler pakował do pieca żeby demokrację w jewropie zaprowadzić big_grin

Czarku, to co napisałeś jest wstrętne!
                                • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 16:57
                                  Wiem, ale jest adekwatne do tego co On robi. Bo to co robi Zorro jest o wiele bardziej wstrętne, jest obrzydliwe. Bo gość pluje na Polskę na moje państwo złorzeczy którego się wyparł i wyrzekł się. Przykro mi Sorrellino że tak myślisz. Bardzo żałuję sad
                                  • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 17:34
                                    ........"Osobiście myślę że rewolucję czas zacząć. I niech poleje się krew /dużo krwi/ jeśli trzeba. Bo darmo nie ma nic. Wolność kosztuje......."

Tak Zorro Czarus na Twoja ukochana Polske pluje?big_grin
                                    Mowie, ze Tobie psychiatra jest szybko potrzebny. Bo ty durniu sam juz nie wiesz co piszesz....big_grin

czarek_sz napisał(a):

> Wiem, ale jest adekwatne do tego co On robi. Bo to co robi Zorro jest o wiele b
                                    > ardziej wstrętne, jest obrzydliwe. Bo gość pluje na Polskę na moje państwo złor
                                    > zeczy którego się wyparł i wyrzekł się. Przykro mi Sorrellino że tak myślisz. B
                                    > ardzo żałuję sad
                              • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 17:26
                                kazdy Twoj wpis coraz bardziej swiadczy o tym ze potrzebujesz szybko dobrego psychiatry....smirk
                                czarek_sz napisał(a):

> Już zapomniałeś kogo Hitler pakował do pieca żeby demokrację w jewropie zaprowa
                                > dzić big_grin
                                • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 17:51
                                  Uważaj Zorro bo jak się zacznie to takiego robala jak Ty byle śmieć rozdepce jak pluskwę smile a póżniej medal za to dostanie. Za to że antypolskiego śmiecia zutylizował big_grin big_grin
                                  • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 17:58
                                    Twój symbol Zorro bolszewiku.
                                    https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSQbxps24pX7ECS3Z4T_SbcdOX3SAW5q3-tfFIvGT_y7f0z-xkS
                                    Zorro piąta kolumna.
                                    • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 18:46
                                      a za glupote darmowe leczenie w psychiatryku.....smirk
                                      czarek_sz napisał(a):

> Twój symbol Zorro bolszewiku.
                                      > https://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSQbxps24pX7ECS3Z4T_SbcdOX3SAW5q3-
> tfFIvGT_y7f0z-xkS
                                      > Zorro piąta kolumna.
                                  • 1zorro-bis Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 18:45
                                    za chamstwo masz NOBLA. Trzeba tylko jechac go odebrac.....smirk
                                    czarek_sz napisał(a):

> Uważaj Zorro bo jak się zacznie to takiego robala jak Ty byle śmieć rozdepce ja
                                    > k pluskwę smile a póżniej medal za to dostanie. Za to że antypolskiego śmiecia zu
                                    > tylizował big_grin big_grin
                                    • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 19:05
                                      Wytatuuj sobie ten sierp i młot na czole. Pasuje do Ciebie jak ulał miłośniku bolszewii smile
                                      • sibeliuss Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 19:55
                                        Chcę abyś opuścił to forum - raz na zawsze. Ponieważ jak historia S@lonu pokazuje nie masz honoru o którym piszesz więc pewnie moją prośbę puścisz mimo uszu tym nie mniej zamiast od razu dać Ci bana najpierw proszę o to grzecznie, ale dobitnie i proszę z moim zdaniem nie polemizować. Nie jesteś stroną do dyskusji. Ja nie jestem Zorro ani Jedzosław i swój czas na forum bardzo cenię.
                                        Zatem pożegnaj się grzecznie i spierdalaj.
                                        • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 20:26
                                          Myślę że honoru to ty nie masz sibellius. Od dawna mam cię za komucha, za wtykę na forum która podpuszcza i skłóca. Za to ci płacą. Myślę że z ciebie taki warszawiak jak z koziej dupy trąba, jesteś czereśniak. Jestem ci nie tyle konkurencją na tym forum co solą w oku. Komuszy wyskrobku smile skłócaj dalej staraj się wespół ze swoimi pomagierami dupolizami typu Zorro. Miłego Rysiu z Misia. Nigdy więcej u ciebie skamielino z PRL. I sam spierdalaj łajzo komusza.
                                          • sibeliuss Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 20:39
                                            czarek_sz napisał(a):

> Myślę że honoru to ty nie masz sibellius. Od dawna mam cię za komucha, za wtykę
                                            > na forum która podpuszcza i skłóca. Za to ci płacą. Myślę że z ciebie taki war
                                            > szawiak jak z koziej dupy trąba, jesteś czereśniak. Jestem ci nie tyle konkuren
                                            > cją na tym forum co solą w oku. Komuszy wyskrobku smile skłócaj dalej staraj się
                                            > wespół ze swoimi pomagierami dupolizami typu Zorro. Miłego Rysiu z Misia. Nigdy
                                            > więcej u ciebie skamielino z PRL. I sam spierdalaj łajzo komusza.

I o to mi chodziło, nareszcie jesteś szczery.
                                            • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 21:10
                                              Mamisynek. Mamusi syneczek. Zmień se pieluchę płaczku smile wstyd za takiego że niby od nas jest.
                                          • matt.j Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 23:02
                                            czarek_sz napisał(a):
                                            > Myślę że honoru to ty nie masz sibellius. Od dawna mam cię za komucha, za wtykę
                                            > na forum która podpuszcza i skłóca. Za to ci płacą.

Jak miło, to już nie tylko ja jestem Czarkowym komuchem tongue_out
    • matt.j Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 21:19
      Czarku już mieliśmy rewelacyjna próbkę tego co ty nazywasz demokracją, dwa lata ręcznego sterowania państwem, sądownictwem, próby sterowania gospodarką... i wieczne dążenie do jeszcze większej ilości władzy w jednej ręce. Jarosław miał szans popisać się co rozumie przez demokrację. Jak widzisz po 6 kolejnych wyborach społeczeństwo poznało się na Jarosławie, jeszcze tylko grupka ślepych, najczęściej niewykształconych, nieznających mechanizmów gospodarczych i bojących się świata zewnętrznego fanatyków ufa mu bezgranicznie i powtarza po nim jak bezmyślne papugi jego różne brednie, w tym o sypiącym się państwie i o niewoli jaką spowita jest Polska. Jeśli ktoś z polskich obywateli żyje w niewoli to ma ją tylko i wyłącznie we własnym umyśle, a za to, że ta niewola się mu tam wzięła niech składa pokłony i podziękowania tylko i wyłącznie sobie oraz duetowi Kaczyński-Rydzyk.
      • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 21:40
        Polecam wizytę u psychiatry, kto nie dwa ale sześć lat ręcznie steruje. Z tego co widzę także Twoim rozumkiem i Tobie podobnymi kierują jak bat koniem. Dla mnie to niepojęte,by tak być zamulonym na umyśle, ślepym na to co dookoła. Chyba że za kasę to robicie. Pzdr Matt.
        • matt.j Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 21:52
          czarek_sz napisał(a):
          > Polecam wizytę u psychiatry

A może być u psychoterapeuty? Przynajmniej odstresowałbym się smile Rozumiem, że zasponsorujesz mi?

> Chyba, że za kasę to robicie. Pzdr Matt.

Nie, dla rozrywki smile
        • matt.j Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 22:00
          Jak myślisz, kogo łatwiej omotać, nastraszyć światem? Kogoś kto się wszystkiego nieznanego boi a do tego mało wie o świecie czy kogoś otwartego i rozumiejącego mechanizmy gospodarcze, finansowe itp? Jak myślisz? Tych pierwszych czy tych drugich?

A tak swoją drogą to z którą częścią mojej wypowiedzi się nie zgadzasz?
          Z tym, że od 6 wyborów Jarosławowi społeczeństwo wystawia regularnie negatywną cenzurkę za jego dwa lata rządzenia i dalsze niekonstruktywne bycie w opozycji?
          Czy też z tym, że wyborcy PiSu to zazwyczaj ludzie obawiający się świata, nieznający go, nie mający pojęcia o gospodarce i z niższym wykształceniem niż wyborcy innych, liczących się partii?

Jakby obiektywnie nie starać się patrzeć to są to dane statystyczne...
          • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 22:10
            Przecież wiesz że z tym psychiatrą żartowałem smile mnie wciąż do niego wysyłają. Co do meritum. Nigdy nie nie patrzę na partię na osoby, dokonania mnie obchodzą i podejście nie tyle do społeczeństwa co do państwa /przekłada się/. To jest bardzo negatywne dla PO. Dla mnie zdradzieckie, jak Magdalenka i III RP. Dziwisz się moim ciągotom do rewolucji ? przekonasz się że szybciej ona nastąpi niż sądzisz. Może sam się włączę chociaż mam wstręt. Za przegraną przeszłość. Drogo zapłaciłem i mam dość.
            • matt.j Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 22:24
              Jak ładnie wymigałeś się od odpowiedzi...

czarek_sz napisał(a):
              > Dziwis
              > z się moim ciągotom do rewolucji ? przekonasz się że szybciej ona nastąpi niż s
              > ądzisz. Może sam się włączę chociaż mam wstręt. Za przegraną przeszłość. Drogo
              > zapłaciłem i mam dość.

Przejedz się do Bośni i Hercegowiny, do Vukovaru i Osijeku w Slavonii (Chorwacja) to odechce ci się rewolucji i wojny. To nie daleko, wyjeżdżasz wieczorem i jesteś na poranną kawę. Taka pobudka i uświadomienie do czego, nawet we współczesnym świecie, doprowadzają autorytarne rządy opierające się na sączeniu nienawiści i strachu...

Europa przechodzi kryzys, cały świat przechodzi kryzys gospodarczy. Jednak nic się tak strasznie złego w Pl nie dzieje co zmuszałoby ludzi do rewolucji. To jedynie jad Kaczyńskiego i Rydzyka zatruwa umysły część rodaków.
              • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 22:38
                Nie obchodzi mnie to co gdzieś o ile nie dotyczy to mojego państwa. Poza tym jestem wyproszony z wątku so więc wybacz, nie odniosę się bo i po co. W dyktaturze nie ma wymiany zdań smile pa Matt. Fajny gość w sumie jesteś.
                • matt.j Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 23:00
                  czarek_sz napisał(a):

> Nie obchodzi mnie to co gdzieś o ile nie dotyczy to mojego państwa. Poza tym je
                  > stem wyproszony z wątku so więc wybacz, nie odniosę się bo i po co.

Nie wiem o co chodzi z tym wyproszeniem ale widzę, że używasz go jako kolejnej wymówki aby nie odpowiedzieć. Jakoś nie przeszkadzało ci to być najaktywniejszym wypowiadającym się w tym wątku i napisać powyższy post w którym napisałeś, że na pytanie nie odpowiesz...

Oj Czaruś, Czaruś... nie masz jaj żeby odpowiedzieć bo przecież sam doskonale wiesz, że prawda jest dla ciebie niewygodna i obala nawet przy twoim rozumowaniu popierane przez ciebie teorie spiskowe, o agonii państwa i takie tam banialuki pisowsko-radiomaryjne.

> W dyktaturze nie ma wymiany zdań smile

To po kiego czorta tak pragniesz tej dyktatury w państwie w którym żyjesz? Rodacy nie chcą Kaczyńskiego ponieważ nie chcą dyktatury i to jeszcze dyktatury maniakalnej.
                  • czarek_sz Re: Agonia IIIRP 02.04.13, 23:14
                    Prawda jest taka Matt że IIIRP to patologia do wycięcia kosą /do gołej ziemi/ i do wypalenia gorącym żelazem. Tak w skrócie. I nie unikam tematu broń Panie Boże. Sibellius uważa że moja niepoprawność nie powinna tu mieć miejsca i dlatego mnie wyprasza. Jest młokosem, niewiele wie o życiu a stroszy pióra na mędrca a ja na to - oki Sibellius. Nie będę Ci tu brechał w Twoim urojonym świecie smile miłego Matt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka