Dodaj do ulubionych

"Piękne ciało".

12.08.13, 14:39
Rozstępy, blizny, przebarwienia i chwile rodzicielskiej czułości - w swoich pracach fotografka Jade Beall mówi "dość" promowanemu w mediach obrazowi pociążowego ciała. Kobiety z całego świata odpowiadają na jej apel i przyłączają się do projektu "Piękne ciało".

Próbując zaakceptować swoje zmienione po ciąży ciało, zaczęła publikować na Facebooku własne akty, ukazujące wszystkie niedoskonałości jej pociążowego wyglądu

www.edziecko.pl/rodzice/1,79353,14411618,Bez_Photoshopa__ona_pokazuje__ze_kobiece_cialo_po.html#Cuk
Nie jest piekne.
Akceptujac godzimy sie na to co jest bez udawania,ze cos jest piekne, kiedy tak naprawde wcale nie jest.
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: "Piękne ciało". 13.08.13, 08:41
      Słabo mi. Dziwny brzuch, dziwny. Miałam znajomą matkę w dodatku 40 latkę, wiem jak wyglądał jej brzuch, bo nieraz przebierałyśmy się razem. Był normalnie jak u modelki, nie wyglądał jak ten na zdjęciu.
      Pani być może okropnie zapasła się w ciąży i stąd paskudnie wygląda, usiłuje leczyć swe kompleksy zdjęciami.

https://www.suwaczki.com/tickers/9nicpoqnnhed3fm8.png
      • maria_3 Re: "Piękne ciało". 14.08.13, 13:03
        > Pani być może okropnie zapasła się w ciąży i stąd paskudnie wygląda, usiłuje le
        > czyć swe kompleksy zdjęciami.

Jak czasami coś palniesz to paść można.
        • tjbazuka Re: "Piękne ciało". 14.08.13, 14:35
          >zaczęła publikować na Facebooku własne akty...
          Dobrze ze omijam te serwisy społecznościowe. Ble.
    • watbat Re: "Piękne ciało". 15.08.13, 01:10
      Trudno zrozumieć ten artykuł gdy ma się skrzywienie (na plus) na punkcie kobiecych niedoskonałości. A jakich... Zachowam dla siebie.
      • skiela1 Re: "Piękne ciało". 16.08.13, 15:26
        Ciekawe to skrzywienie tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka