sloggi 05.09.06, 22:20 Jestem Bóg wie kim Albo nikim, bez żadnego wyrazu Mówię... będzie tak... Jakbym dzień kolejny znał na pamięć... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnaandzia Re: Samoocena 05.09.06, 22:28 Znam ten tekst,znam wykonawcę...I usiłuję sobie przypomnieć bez guglów,kto to spiewa. Odpowiedz Link
czarnaandzia Re: Samoocena 05.09.06, 22:34 very_famous napisała: > Wstydź się Andzia. Toż to zespół z Lublina Ha I już wiem.Wstydzę się tym bardziej. Odpowiedz Link
poprioniony Re: Samoocena 05.09.06, 22:32 Slogg Ty Siurdalu, wczoraj posta mi skasowales! Odpowiedz Link
sloggi Re: Samoocena 05.09.06, 22:36 Myslisz, że tylko ja mam nożyczki? Wczoraj wieczorem odlatywałem przy Geppert... Odpowiedz Link
poprioniony Re: Samoocena 05.09.06, 22:43 > Myslisz, że tylko ja mam nożyczki? Nozyczki? To jak zapalki w reku dziecka, tym sie bawic nie wolno! Ale rozumiem, rozumiem, admini delikutasni jak pierdwiosnki. Odpowiedz Link
sloggi Re: Samoocena 05.09.06, 22:58 poprioniony napisał: > > Myslisz, że tylko ja mam nożyczki? > > Nozyczki? To jak zapalki w reku dziecka, tym sie bawic nie wolno! > Ale rozumiem, rozumiem, admini delikutasni jak pierdwiosnki. > To jest S@lon, to chyba zobowiązuje, prawda? Odpowiedz Link
poprioniony Re: Samoocena 06.09.06, 00:39 Nie mnie, ja tu robie za blazna wiec moge sobie pozwalac, kapujesz? Odpowiedz Link
poprioniony Re: Samoocena 05.09.06, 22:56 > Wczoraj wieczorem odlatywałem przy Geppert... BTW, az boje sie pomyslec co by sie z Toba stalo przy Foggu... Odpowiedz Link
skiela1 Jestem.... 06.09.06, 14:43 Jestem mojego życia punktem zapalnym jestem tylko puchem marnym jestem swoją słabością i siłą gdy trzeba jestem jakby mnie nie było Jestem - nie ja jedna Jestem - czasem komuś potrzebna Jestem - bo jestem tu i teraz Jestem - bo żyję i nie umieram Jestem - bo się nie ukrywam umiarkowanie jestem szczęśliwa Jestem - mam to na piśmie Jestem - jestem więc myślę. Odpowiedz Link
loczek62 Re: Samoocena 06.09.06, 19:24 Tak tak, ten w lustrze to niestety ja, tak tak... Odpowiedz Link
dimanche Re: Samoocena 28.09.06, 12:34 O, jakiś fajny wątek był, jak mnie nie byłó, a ja kim jestem? Nie wiem, mam na imię Syliwa i mam nie tego pod sufitem...więcj powiedzieć się nie da, zawsze uważam, że najlepiej nas postrzegają inni, widzą w Nas, to, czego my u siebie nie widzimy, i te dobre, i złe strony...te złe to ja sobie nieraz wmawiam sama...tylko po co... Odpowiedz Link
dimanche Re: Samoocena 28.09.06, 12:36 To Wy tu sobie śpiewacie i podśpiewujecie, a ja się wpisałam na serio, o matko, co za kompromitacja...Przeczytałam pierwszy wątek Sloga i myślałam, że On tak o sobie myśli..chociaz coś mi tu nie pasoowało... Odpowiedz Link