supermamaadasia 13.07.15, 11:09 witam, czy można podać 9-10 mieś dziecku serek Danio? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilianna Re: serek danio 13.07.15, 12:57 Jeśli dajesz dziecku cukier, syrop glukozowo-fruktozowy i żelatynę, to i danio możesz dać. Ja nie daję, nawet sama syropu g-f nie jem. Z serków dzieciom daję bielucha i dokładam do niego owoce albo bakalie. Odpowiedz Link Zgłoś
megulenka Re: serek danio 21.07.15, 13:18 Ja daję od czasu do czasu, dosłownie raz w miesiącu jeśli dostaniemy od dziadków na przykład. Sama nie kupuję i wolę jej podać owoce albo kanapkę właśnie z bieluchem. Odpowiedz Link Zgłoś
babayagapatrzy Re: serek danio 23.07.15, 11:20 ja też nie daję, są zdecydowanie zdrowsze i smaczniejsze produkty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia_wolomin@on Re: serek danio IP: *.warszawa.vectranet.pl 23.07.15, 20:23 chyba żartujesz. może od razu schabowego? ale już bez ironii proponuję jogurt naturalny (patrz żeby w składzie nie było np. mleka w proszku) albo serek naturalny Bieluch. Jak koniecznie chcesz smakowy to dodaj owoce np. malinki, albo przecier owocowy dostosowany do wieku, Odpowiedz Link Zgłoś
gala_dali83 Re: serek danio 23.07.15, 21:34 Bieluch jest ekstra! :) A z naturalnych Bakoma nie ma w składzie mleka w proszku. Odpowiedz Link Zgłoś