faustine 23.09.10, 23:03 Witam! Czy ktoś z Was miał podczas dukanowania jakieś epizody typu kołatania , niemiarowości itp. Albo może posiada wiedzę w powyższym temacie? Będę wdzięczna za info. Link Zgłoś Obserwuj wątek
ven.to Re: Arytmia a dukan 24.09.10, 08:03 arytmia? dziewczyno, jak masz takie podejrzenia to nie pytaj na forum tylko gnaj do lekarza. zdrówka życzę. Link Zgłoś
ma-ff Re: Arytmia a dukan 24.09.10, 08:44 ja mam arytmię ale dobrze sieczuję na diecie. Ale idz do lekarza, każdy organizm jest inny. Link Zgłoś
ma-ff Re: Arytmia a dukan 24.09.10, 09:23 chodzi mi o to, ze ja choruje na arytmie już od dwoch lat, bedac na dukanie wyniki badan nie pogorszyły mi się ani nie polepszyły Link Zgłoś
mamaivcia to wcale nie musi być arytmia :) 24.09.10, 09:43 ja miałam takie kołatania z początkiem jesieni w ubiegłym roku byłam u kardiologa zrobiłam wszystkie badania szczegółowe z krwi usg i wszystko ok z serduchem miałam dziwny wynik cholesterolu mam też niskie ciśnienie :( robiłam tsh ale bez ft3 i ft4 i wyszło w normie ale powyżej 2 z kawałkiem i ten wysoki cholesterol to mi się z tarczycą kojarzy :( niestety mój rodzinny olał temat i powiedział, że niepotrzebne są badania szczegółowe, bo wynik w normie i przepisał mi tabletki obniżające cholesterol - nie wykupiłam a kardiolog kazała łykać magnez b6 pod koniec zimy kołatanie zniknęło od połowy września znów się pojawiło - ki diabeł? Link Zgłoś