IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.12, 16:18
Czy próbowaliście produktów firmowanych przez Dukana ? Na allegro widziałem kilka, ale "smak orzechów laskowych" lub "smak kokosowy" jakoś mi się sztucznie kojarzy... z drugiej strony do otrębów się przyzwyczaiłem, prawie ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Dukan IP: *.204.24.128.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.07.12, 18:30
      nie ma chętnych na odp. ? ja tez jestem ciekawa polecanych produktów!
      • jo-an-na-29 Re: Dukan 02.08.12, 21:14
        Ja próbowałam takiego muesli o smaku owoców (leśnych?) i było bardzo dobre, ale trzeba pamietać, ze mozna go bardzo mało zjeść, zeby się zmieścić w tych 3 łyżkach. Ale lepszym sposobe byłoby moim zdaniem kupić stewię (roślina, która ma bardzo słodkie liscie bez kalorii) i stewię smakową (waniliową, orzechową) i samemu przygotowywać słodkości :)
        • jo-an-na-29 Re: Dukan 02.08.12, 21:25
          Ale zapomniałam dodać, ze trzeba uważnie czytać skład tych produktów dukanowych, bo w kilku wykryłam cukier! a on jest surowo zabroniony na tej diecie, więc producentom nie można wierzyć bezgranicznie!
      • Gość: Gruby607 Re: Dukan IP: *.aster.pl 07.08.12, 08:55
        Próbowałem herbatników o smaku orzechowym - fajna przekąska nawet dla osób nie stosujących ścisłej diety "dukanowej", dobre było na wakacjach to że są pakowane po 3 sztuki.
    • malyszon1 Re: Dukan 03.08.12, 12:23
      Na szczęście powoli przemija moda na dietę Dukana, i dobrze. Szkoda zdrowia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka