lenkaaa 16.05.08, 17:24 czyli miejsce na wnioski, skargi i zażalenia odnośnie forum :o) Link Zgłoś Obserwuj wątek
lenkaaa chcecie przywrócić usunięte wpisy ? 16.05.08, 17:27 Mam na myśli te usunięte przez Shape-works. Ja bym przywróciła a wy jak myslicie ? To wątek o tym, że adamowy oszukuje, wpis Asiulka i cokolwiek jeszcze zostało usuniętego, jeszcze się nie dopatrzyłam... Link Zgłoś
lenkaaa wstęp do forum 16.05.08, 17:32 Chcecie zostawic tak jak jest czy coś zmienić ? Ja bym wróciła do poprzedniej nazwy "Herbalife" bez tego dodatku o ziołach życia. Wstęp też bym zmieniła. Macie jakieś propozycje ? Link Zgłoś
asiul3k Re: wstęp do forum 16.05.08, 21:37 Popieram! Wracamy to starej nazwy 'Herbalife' ;) I usunięte wpisy też w sumie można by przywrócić. Link Zgłoś
yorelka Re: wstęp do forum 17.05.08, 08:39 Nie będę się czepiała detali - typu nowa nazwa, czy treść wstępu - to zawsze można na nowo "przeredagować". :) Ale rzeczywiście wątków i wpisów nie powinno się bezpodstawnie usuwać. Link Zgłoś
lenkaaa Re: wstęp do forum 17.05.08, 09:31 oki doki. Powróciłam do poprzedniej nazwy, przeredagowałam wstęp, przywróciłam skasowane wpisy, Yorelka jest adminem. Miłego forumowania :o))) Link Zgłoś
niedzwiedziaczek Re: wątek konsultacyjny :o) 03.06.08, 11:32 To ja mam jedna uwage, zbyt dlugo czekam na reakcje lub jakąkolwiek odpowiedz z innej strony,a jestem pełna niepokoju i obaw, wiec bardzo prosze o interwencje, zamiesciłam swój problem na kilku rozpoczetych watkach, Pozdrawiam i dziękuje z góry Link Zgłoś
asiul3k Re: wątek konsultacyjny :o) 03.06.08, 12:24 Z taką uwagą to nie do administratora ;P Wątek konsultacyjny ma jednak inne przeznaczenie. Przecież Lenka nie ma wpływu na to w jak szybkim tempie ktoś odpowie na Twoje pytanie, o ile w ogole odpowie. To po prostu kwestia osób zabierających głos na forum - jeśli ktoś umie to odpowie, ale też ciężko znaleźć odpowiedź na Twoje pytanie, ja nie umiem Ci pomóc, ale widziałam, że ktoś sugerował np. zbyt duże spożycie węglowodanów więc może w tym problem? Nie ma również potrzeby pisania w kilku wątkach tego samego. Link Zgłoś
lenkaaa Re: wątek konsultacyjny :o) 03.06.08, 14:47 Dostałaś zdaje się jedną odpowiedź w której autorka zdaje sie zadała Ci pytanie, na które nie odpowiedziałaś, więc sama nie kontynuowałaś tematu... Tak jak Asiul3k napisała, nikt nie ma wpływu na to ile osób odpowie na czyjeś pytania, bo to forum i pisanie jest dobrowolne, nikogo nie zmusisz ... ;o))) Poza tym umieszczanie postu o identycznej treści w trzech lub więcej wątkach w odstępach kilkuminutowych sugeruje "trollowanie" bądź "robienie sobie jaj" że sie tak kolokwialnie wyrażę, zwłaszcza jeśli wpis nie ma najmniejszego związku z tematem wątku, w którym został zamieszczony. Jeśli nadal będziesz tak robić to nie spodziewaj się, że będziesz traktowana poważnie na forum :o))) Link Zgłoś
asiul3k Re: wątek konsultacyjny :o) 03.06.08, 14:56 Lenka, mogę być Twoją prawą ręką? ;P Zasługuję i staram się i wyręczam Cię często ;D Link Zgłoś
lenkaaa Re: wątek konsultacyjny :o) 03.06.08, 15:05 Asiulek, wszystko czego tylko sobie zażyczysz, moja droga. Tylko mów co chcesz: uprawnienia tak jak Yorelka ? ja ci nawet forum mogę przekazać Kochana, już raz przecież proponowałam :o))) Żądaj czego chcesz :DDDDD Link Zgłoś
niedzwiedziaczek Re: wątek konsultacyjny :o) 03.06.08, 15:35 No to nie fair, przeciez odpisałam i odpowiedziałam na pytanie. A to ze umiesciłam swój problem w kilku miejscach sugeruje mój apel, ze chciałabym, aby ktoś mi pomógł. Nie trktujcie mnie w ten sposób, ja tu nic nie "trolluje" Prosze tylko o pomoc, Pozdrawiam Link Zgłoś
lenkaaa Re: wątek konsultacyjny :o) 03.06.08, 16:02 Niedzwiedziaczek, zauważyłam później, że odpowiedziałaś dziś na pytanie i wywiązała sie dyskusja, więc nie ma juz chyba powodu aby pisać, że nikt Ci nie odpowiada na pytania, prawda ? :o) Proponuję na przyszłośc zakładać osobny wątek, Twoje pytanie będzie w ten sposób bardziej widoczne i myślę że będzie to lepszym rozwiazaniem niż wpisywanie tej samej treści w kilku róznych wątkach :o))) Pozdrawiam :o) Link Zgłoś
asiul3k Re: wątek konsultacyjny :o) 03.06.08, 15:37 Uprawnienia jak Yorelka? Tylko, że ja się zupełnie nie znam na tym wszystkim ;P Wolałabym pasowanie na rycerza, rodem ze Średniowiecza ;D To dopiero by było ;D Link Zgłoś
lenkaaa Re: wątek konsultacyjny :o) 03.06.08, 16:06 Nie ma sprawy, Asiul3k, TAM-TA-DA-DAM !!! od tej chwili czuj się oficjalnie pasowana na prawą rękę i głównego pomocnika admina zarządzającego tym forum :DDDD Link Zgłoś
lenkaaa Re: wątek konsultacyjny :o) 03.06.08, 20:33 Asiul3k, ale nie ma tak lekko, teraz Ty musisz złozyć hołd wierno- poddańczy, że mnie będziesz bronić i ochraniać i zycie swoje oddasz i takie tam ;ppppp Link Zgłoś
lenkaaa Male zmiany na forum 07.09.08, 18:43 Ostatnio zaczelo sie pojawiac coraz wiecej wpisow typu: "Witam wszystkich. Jestem konsultantka HL. 100% satysfakcji gwarantowane. Moj numer kontaktowy to...." Nie wnosily nic merytorycznego do forum, za to powodowaly zmniejszenie jego przejrzystosci. Zalozylam osobny watek specjalnie na reklame konsultantow. W ten sposob wszystko bedzie zebrane w jednym miejscu i latwe do odszukania. Jesli chcecie, to moge skopiowac usuniete wczesniejsze wpisy reklamowe i wkleic je do tego watku. Jak ktos jest zainteresowany, to prosze mi dac znac i zrobie to w wolnej chwili. Link Zgłoś
lenkaaa chcecie logo ? 09.09.08, 19:05 Czy chcecie dodac logo do opisu forum ? Wkleilam dwa rozne i mam nadzieje, ze sie wypowiecie sie w miare szybko, ktore wolicie, bo oba obok siebie wygladaja nieciekawie, wiec jedno trzeba usunac :D Chyba, ze nie chcecie zadnych dodatkow, to tez piszcie !!! Link Zgłoś
ka.ce Re: chcecie logo ? 09.09.08, 19:24 ładniejsze jest to na górze ;) kojarzy mi się z lekością! symbol herbalifu kojarzy mi się z marihuaną... Link Zgłoś
lenkaaa Re: chcecie logo ? 09.09.08, 21:16 hi, hi, mam dokladnie takie same skojarzenia jak Ty, ale poczekamy jeszcze na inne glosy :o) Link Zgłoś
lenkaaa Re: chcecie logo ? 10.09.08, 21:18 dobra, to bedzie to pierwsze, bo nikt inny nie raczyl sie wypowiedziec ani za ani przeciw :o) Link Zgłoś
lenkaaa pokazywanie obecnosci na forum 02.12.08, 12:37 Wlaczylam nowa opcje na forum, dzieki ktorej pokazuje kto aktualnie jest na forum (jesli ta osoba jest zalogowana to ja wyswietli). Zostawic, czy zrezygnowac z tej opcji ? Jak sobie zyczycie ? :) Link Zgłoś
on_na Re: pokazywanie obecnosci na forum 02.12.08, 13:48 lenkaaa napisała: > Wlaczylam nowa opcje na forum, dzieki ktorej pokazuje kto aktualnie jest na > forum (jesli ta osoba jest zalogowana to ja wyswietli). Zostawic, czy > zrezygnowac z tej opcji ? Jak sobie zyczycie ? :) Zostawić. A powiedz gdzie to się wyświetla kto jest dostępny? > Link Zgłoś
lenkaaa Re: pokazywanie obecnosci na forum 02.12.08, 15:15 na samym dole, ponizej miejsca, gdzie klikasz zeby przejsc na poprzednia strone forum. Link Zgłoś