zbima1 24.04.08, 04:44 Znalazlem, zagladam od kilku dni, nuda,.... a może byśmy coś zaorali? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Pustostan? 24.04.08, 05:04 No to juz , ja biore krowe a Ty bierz sie za reszte sprzetu :) Wiesz jak jest, tu kazdy czeka na pierwszy post :) m Odpowiedz Link
zbima1 Re: Pustostan? 24.04.08, 05:36 Wiosna, o zaoraniu laki pomyslalem, wiesz, tej pod lasem,...chocby z kraja:) Odpowiedz Link
erombek Nazewnictwo sie klania 24.04.08, 18:20 odlog sie orze pustostan sie zasiedla czy ktos tutaj ma chociaz mature? Odpowiedz Link
zbima1 Re: Nazewnictwo sie klania 24.04.08, 19:42 Czytaj ze zrozumieniem. Tytul watku taki, gdyz po kilkudnioowym zagladaniu do pustego forum - postaniowilem nielegalnie go zasiedlic:) Z nudow,(za mrozkowym indykiem) chcialem lake zaorac, wiesz... te pod lasem. Widze jednak, ze zapomniales juz, ze laka nie jest odlogiem. Zapomniales tez, ze mature kupowalem na odpuscie w Twojej parafii - sam mi tego goscia polecales, mowiles ze dobrze robi i tez z takiej korzystasz;P Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
erombek ja sie w mtury nie bawie 24.04.08, 21:24 ino w doktoraty i lekarskie dyplomy, wiec sorry, ale cos Ci sie pochrzanilo a lake (meadow) wyglada jak lake (jezioro) pozdrawiam i polecam sie naq jutro :) Odpowiedz Link
marxx Re: Nazewnictwo sie klania 24.04.08, 21:24 erombek napisał: > > czy ktos tutaj ma chociaz mature? A co to jest mature ???? Odpowiedz Link
erombek MATURA - pytasz nie bladzisz marxx 25.04.08, 05:10 to dobrze, ale formalny doksztlat tez jest wazny, "nabranie oglady" - to sie nazywa Odpowiedz Link
marxx Re: MATURA - pytasz nie bladzisz marxx 25.04.08, 13:10 Ha! Pytam nie bladze....Ale jesli dostane zla odpowiedz. Bladze bez konca. Odpowiedz Link
bolek2006 Re: Pustostan? Kompletny. 11.05.08, 05:34 Dziwnym zbiegiem okolicznosci oba Chicagowskie "fora" przechodza jakis kryzys. Moze wiaze sie to z kryzysem w USA ? Kto to wie? Rzeczywiscie pustka, jakby tutaj nic sie nie dzialo. U sasiadow? Prywata. Slub z milosci lub dla papierow. Pierdoly totalne. Do tego raczej "reszta swiata" niz Chicago. Odpowiedz Link
erombek to oze ty bolek jestes na kryzysie 11.05.08, 06:50 osob., polit.-rel. malz.-rodz.. mor-et. spol.-obycz. lub po prostu zabraklo ci piwska Odpowiedz Link
bolek2006 Re: to oze ty bolek jestes na kryzysie 11.05.08, 17:42 Ta... Moze gdybym pogral w kometke to by mi przeszlo. Odpowiedz Link
erombek szczerze Ci radze 11.05.08, 19:43 sprobuj kometki, moze odnajdziesz swoje rzeczywiste"ja", swoja "identity" do ktorej nie dotarles w szybkosci i zgielku codziennego zywota kilka odbic i wszystko bedzie gralo w duszy, no i ciele tez Odpowiedz Link
bolek2006 Re: szczerze Ci radze. A ja wole saune... 12.05.08, 00:25 Wole saune i basen. Naprawde nie chce mi sie schylac po pileczke ping pongowa czy kometke. Szkoda zycia na takie bezproduktywne zajecie jak kometka. Odpowiedz Link
zbima1 Re: szczerze Ci radze. A ja wole saune... 12.05.08, 04:19 Od nadmiaru wody, ciało człowiecze rozpuszczalnym staje sie - szkoda życia;-) Odpowiedz Link
erombek kto gapa ten podnosi 12.05.08, 08:05 kto bystrzak ten sie relaksuje pry kometce Odpowiedz Link
bolek2006 Bystrzak kometkowy. 13.05.08, 03:22 Ale sie usmialem. Bystrzak, w dodatku kometkowy. A badz se szczesliwy, tylko zwolnij nieco. Odpowiedz Link
erombek a po kometce zasiadam do 13.05.08, 04:41 warczabow, lubie sobie w to pograc wielce, a bolek to pewnie nawet przepisow nie zna, taki talenciarz Odpowiedz Link
bolek2006 Re: a umiesz grac w Zoske? 13.05.08, 05:27 A czy umiesz grac w Zoske? Zaznaczam, ze nie chodzi mi o figle z Zoska. To inna dyscyplina...(??????) Odpowiedz Link
erombek teraz to niemal wszyscy graj w zoske (footbag) 13.05.08, 19:24 u mnie to brat z kuzynem partie rozgrywaja przez cale soboty/niedziele ja ide w to sporadzycznie Odpowiedz Link