donna.blue 07.11.12, 10:30 Moja córa dopiero zaczyna swoją przygodę z konikami i chciałabym się was poradzić:). Czy takie buty: tiny.pl/hkdwr będą nadawać się do jazdy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majkaw41 Re: Jakie buty na konia? 20.11.12, 16:33 Pewnie, o ile nie sięgają za kolana i nie mają śliskiej podeszwy. Ale dam Ci radę. Mam własne konie itp. znam się na tym więc mi zaufaj: lepiej kupić jakiekolwiek buty (nawet tenisówki) i dokupić czapsy\sztylpy ipoprostu kiedy noga rośnie odokupywać buty. Tak o wiele wygodniej się jeździ. PLUS: Do nich nie konieczne potrzebne są bryczesy! Wystarczą mocne jeansy. Mam nadzieję, że pomogłam. Polecam się na przyszłość! =D Odpowiedz Link
osmanthus Re: Jakie buty na konia? 23.11.12, 23:10 donna.blue napisała: > Moja córa dopiero zaczyna swoją przygodę z konikami i chciałabym się was poradz > ić:). > Czy takie buty: tiny.pl/hkdwr będą nadawać się do jazdy? Nie, nie beda. Kup sztylpy i zwykle czapsy. Odpowiedz Link
osmanthus Erratum 23.11.12, 23:21 osmanthus napisała: > donna.blue napisała: > > > Moja córa dopiero zaczyna swoją przygodę z konikami i chciałabym się was > poradz > > ić:). > > Czy takie buty: tiny.pl/hkdwr będą nadawać się do jazdy? > > > Nie, nie beda. > > Kup sztylpy i zwykle czapsy. Mialo byc : kup sztyblety (krotkie buty z gumkami po bokach) i zwykle czapsy Odpowiedz Link