uwierz_w_to 06.12.12, 23:08 Dla wiadomości ogólnej jest to forum redakcyjne dla schizofreników czyli sama nazwa wsazuje:)Ditta jest tu królową a paziowie to uwierz i reszta bandy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Forum redakcyjne. 06.12.12, 23:19 Sładam pokłony o Królowo DiTTO:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Forum redakcyjne. 06.12.12, 23:20 Fajnie :) To ja poproszę o dużo humoru bo trza królowe rozśmieszyć żeby wesoła była. Ja królowa śmiechu :D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Forum redakcyjne. 06.12.12, 23:24 Coś mi ta piramida ze śmiechu nie wychodzi, a co tu dopiero sprawidź oko opaczności, bleee opaczności ananuka syfiarza co to spierdzielił nam genetykę. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Forum redakcyjne. 06.12.12, 23:25 Ja sikam do butelki bo mirinde piję z uzytkiem wtórnym to żółte i to jak wtrząchniesz to i gaz będzie:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Forum redakcyjne. 06.12.12, 23:29 Dziś w KFC byłem i aż się zdziwiłem babka podeszła do obsłogi i cisneła zingerem w babkę, fakt że opsługa beznadzieja ale sam się zastanawiałem co jest nie tak i już mi zinger nie spakował wziełem się za chot wingsy, teraz kaca po nich leczę. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Forum redakcyjne. 06.12.12, 23:26 Przeczytałam jakąś ulotkę na lek przeciw pasożytom i........nie mogę :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Forum redakcyjne. 06.12.12, 23:32 Królowa ty lepeij wymyslaj jakiegoś mesjasza bo 21 wchodszimy w erę wodnika w każdej epoce jakiś bałwan ludzi uświadamiał. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Forum redakcyjne. 06.12.12, 23:35 <Królowa ty lepeij wymyslaj jakiegoś mesjasza bo 21 wchodszimy w erę wodnika w każdej epoce jakiś bałwan ludzi uświadamiał.> Nadejdzie jak przyjdzie jego pora,nie bój bidy. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Forum redakcyjne. 06.12.12, 23:45 ale się wpieniłem:( kolo mi przesłał film nie zdążyłem obejrzeć zablokowali gnoje Tajemnice Strefy 51 ( Lektor pl ) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Forum redakcyjne. 06.12.12, 23:48 Tak serio to mocz to lekarstwo na jakieś tam schorzenia, z tymi szczochami to żart ty Królowa ty jaj se nieróbta z pazia. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Forum redakcyjne. 06.12.12, 23:48 Ja wariat ale szczyn nie łoje. Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Forum redakcyjne. 06.12.12, 23:59 Kiedy księżyc jest w siódmym domu A Jowisz jest w koniunkcji z Marsem Wtedy pokój przewodzi planetom i miłość steruje gwiazdami To jest początek ery Wodnika Ery Wodnika Wodnika, Wodnika Spokój i zrozumienie, Współczucie i zaufanie się mnożą Nigdy więcej fałszu czy szyderstwa Przeżywanie złotych wizji Mistyczne kryształowe rewelacje I prawdziwe wyzwolenie umysłu Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Forum redakcyjne. 07.12.12, 00:04 Zdaje się coś w ten deseń ale nie wszyscy przejdą chyba w 4D u mnie sie zaczeło w maju. Odpowiedz Link Zgłoś