13.12.12, 10:24
Jak to jest moja psychoza;) to ciekawe jak nastepna będzie wyglądała, orbita totalna.
Obserwuj wątek
    • madau Re: Psychoza 13.12.12, 10:28
      a jak sie objawiaja Twoje psychozy Uwierzu? U mnie w stanie przedpsychotycznym kiedy mam jeszcze swiadomosc to mysl o samobojstwie. ostatnia iskierka swiadomosci "wolam o pomoc" piszac na forum lub wysylajac smsa. Potem juz nic nie pamietam. W szpitalu jestem albo bierna, albo wyrywam sie krzycze. Okropne sa tez stany katatonii ( mam przeblyski tych stanow)
      • uwierz_w_to Re: Psychoza 13.12.12, 10:33
        u mnie o świecie, wszechświecie ogólna filozofia całokształtu,polityka prawie wszystko na każdy temat moge sie rozwijać, w czerwcu wyszedłem z psychoza po 5 dniach i 2 miechy normalnie funkcjionowałem teraz jak to jest nastepny epizod to była orbita mała spadłem na odpowiedni poziom i tak zostało.Tylko spać nie mogę i jeść a w czerwcu miałem stany załamania lekkie ale nie mam myśli samobujczej.
        • uwierz_w_to Re: Psychoza 13.12.12, 10:34
          wziełem tabsy teraz bo za duzo rzeczy ogarniam i swoja świadomością i nie moge spać bo energii mam od cholery.
        • madau Re: Psychoza 13.12.12, 10:36
          U mnie tez w psychozie sie wszystko "otwiera". Mam wrazenie ze znam boskie plany, mam zdolnosci matematyczne i pisze jakies ciagi, gadam po arabsku ( 4 lata spedzilam w Algierii jako dziecko). Oczywiscie tego nie pamietam tylko ludzie mi o tym pozniej mowia.
          • uwierz_w_to Re: Psychoza 13.12.12, 10:41
            No widzisz ja analizowałem to kilka lat,pełno tu bzdur na ten temat,ale tabsy już mi nie pomogą coś z tej świadomości zostało:) widzisz i wszstko pisałem w stanie zdrowia psychicznego
            • madau Re: Psychoza 13.12.12, 10:43
              ja jeszcze nie analizowalam bo nie mam jak ( nie pamietam po prostu), wszystko co pamietalam i zapisywalam w zeszytach w szpitalu przerzucilam na mojego bloga a teraz stoje w miejscu bo od momentu glebokiej psychozy ( bylam w niej kilka miesiecy) nic nie pamietam.
              • uwierz_w_to Re: Psychoza 13.12.12, 11:07
                Ja tylko jestem ciekawy jak to dalej będzie wyglądało cała ta moja schzofrenia;) a druga sprawa lekarza nie nalerzy słuchać on tylko dobiera tabsy na stany a samemu trzeba to przejść taj jak ja to robię,tabsy nie rozwiązuja sprawy tylko problem psychozy.
                • uwierz_w_to Re: Psychoza 13.12.12, 11:10
                  lekarz Cie wysłucha i wciśnie tabsy,pozmienia dawki może leki i ma w dupie ty sie bujaj dalej,męcz sraj i lecz.Taka jest prawda:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka