ditta12 06.01.13, 20:41 www.youtube.com/watch?v=oO0UuZvKeos Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: Chciałabym tak umieć 06.01.13, 20:46 Ta druga rurka jest dla cordeli zarezerwowana, strasznie mnie jara musi tam wskoczyć;) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Chciałabym tak umieć 06.01.13, 20:55 Uwierzu, wybacz. Nie wiem czym Cię uraziłam, ale chyba to zrobiłam niechcący, skoro tak się rozsierdziłeś. Nie pierwszy raz mi się to zdarza, że poruszam się jak słoń w składzie porcelany. Dzień laby się kończy. Od jutra dzień jak co dzień. Praca, dom, praca. Mało czasu na pisanie. Mój nick nie będzie Cię więc nadto drażnił. Do corndelii nie wrócę. Umarła. Jeszcze raz. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Chciałabym tak umieć 06.01.13, 21:01 szpile_i_ostrygi napisała: > Uwierzu, > wybacz. Nie wiem czym Cię uraziłam, ale chyba to zrobiłam niechcący, skoro tak > się rozsierdziłeś. > Nie pierwszy raz mi się to zdarza, że poruszam się jak słoń w składzie porcelan > y. > > Dzień laby się kończy. Od jutra dzień jak co dzień. Praca, dom, praca. Mało cza > su na pisanie. Mój nick nie będzie Cię więc nadto drażnił. Do corndelii nie wró > cę. Umarła. > Jeszcze raz. Przepraszam. Nie obraziłem się;), co do nicka zostaw ten zawsze będziesz dla mnie zagadką podniecającą, coś wyczuwam ale nie powiem co? tylko mi tu nie wymyslać. Jutro też dzień jak co dzień, do pracy, i coś będę kombinował żeby coś zmienić w życiu żeby mi sie polepszyło ale to też dla was będzie zagadką:) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Chciałabym tak umieć 06.01.13, 20:51 :-) zatem w dług popadłam...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Chciałabym tak umieć 06.01.13, 20:54 co by nie mówić to słodka jesteś:P przez te szpile z ostrygami mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Chciałabym tak umieć 06.01.13, 20:59 Szpile a może my obie dokonamy jakiejś wizualizacji przed tym tańcem na rurze.odziejemy sie jakoś ;) www.youtube.com/watch?v=2mNbaX9uQa8 Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_w_to Re: Chciałabym tak umieć 06.01.13, 21:04 ditta12 napisała: > Szpile a może my obie dokonamy jakiejś wizualizacji przed tym tańcem na rurze.o > dziejemy sie jakoś ;) > www.youtube.com/watch?v=2mNbaX9uQa8 Taka jak by zacisneła pośladki to strach pomysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Chciałabym tak umieć 06.01.13, 21:05 Mój charakter czarny, Twój Ditto biały. Może zatem przekornie się przebierzemy? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Chciałabym tak umieć 06.01.13, 21:11 > Mój charakter czarny, Twój Ditto biały.> A może odwrotnie jest? Ubierzmy się najlepiej na szaro. Ale piękne są te dziewczyny,takie wysportowane sylwetki :) Odpowiedz Link Zgłoś
szpile_i_ostrygi Re: Chciałabym tak umieć 06.01.13, 21:14 Madau ucichła, na mnie też pora. Przyjemnie było pobyć z Wami. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś