13.01.13, 11:14
Zlazłaś już aby z tej swojej andresolki?:D
Obserwuj wątek
    • madau Re: Madau. 13.01.13, 11:19
      Zlazlam zlazlam. Wlasnie kawusie pije i pale pierwszego papierosa :) Co u Ciebie Ditto?
      • madau Re: Madau. 13.01.13, 11:28
        Wzielam tabsy. te od swirologa i te na oslone zoladka. Spalo mi sie dosc dobrze tylko rano mi kregoslup nawalal bo zapomnialam wziac myolastan.
        • ditta12 Re: Madau. 13.01.13, 11:32
          Też miałam wcześniej bóle kręgosłupa dziwne(za dużo chodziłam,pochylałam się)bo się zmęczył ale już tego nie ma.Spać nawet nie mogłam tak bolało.
          Pewnie się pogimnastykowałaś też.
          • madau Re: Madau. 13.01.13, 11:35
            Tez, pocwiczylam przed lustrzem taniec brzucha :) Nawet nie najgorzej mi to wychodzilo. Ale idac spac zapomnialam o myolastanie. A kregoslup tak nawala ze musze spac w staniku, wtedy jakos mniej boli. Mam taki jeden, mieciutki do spania ale juz zauwazylam ze zbrudzil sie wiec poszlam spac bez. No i rano obudzily mnie potworne bole, promieniowalo az do klatki piersiowej.
            • ditta12 Re: Madau. 13.01.13, 11:39
              Poruszałaś kręgosłupem podczas ćwiczeń i się rozzłościł na Ciebie.Poruszaj nim jeszcze aż przywyknie.
              • madau Re: Madau. 13.01.13, 11:43
                Tylko ja mam straszna skolioze Ditto. Zle leczona od pocztaku. Jako dziecko i nastolatka mialam zelazny gorset ortopedyczny ktory tak naprawde g.. dal. Meczylam sie z nim niepotrzebnie przez 4 lata.
                Skolioza jest na dole a mnie boli w okolicach klatki piersiowej. Jak bylam u lekarza domowego to przepisal mi przeswietlenie ale nie wiem kiedy sie tam wybiore. Po myolastanie przechodzi. Wlasnie wzielam jedna tabletke i czekam na efekty.
                • ditta12 Re: Madau. 13.01.13, 11:52
                  ja byłam kiedyś u bioenergoterapeutów dwóch Rosjan to mi zbadał i powiedział że krąg wypadł potem zrobił tylko coś tam i wszedł mi on.
                  No to ja mówię żeby mi chada wyleczyli też ale nie umieli.
                  No to ja,bo płaciłam im przecież że chcę jeszcze schudnąć.Oni mnie za uszy pociągali i .......schudłam jak chciałam.
                  • madau Re: Madau. 13.01.13, 11:55
                    ale jaja. Za uszy pociagneli i schudlas ? ja tez tak chce! Moze sama bede sobie uszy ciagnac? Nie znam tu zadnego bioenergoterapeuty, od czasu do czasu przychodza do skrzynki kartki od profesora Makumby, wrozbity i znachora, ktory wszystko leczy dotykiem, sprawia ze kochankowie do siebie wracaja, mam moc na poczacie dziecka, na zrowie, na milosc, na pieniadze. A jak to nie dziala to pisze jak byk na karteczce ze wzwraca 100% kwoty :D
                    • madau Re: Madau. 13.01.13, 12:08
                      Dzisiaj taki fajny dzien. taka rozleniwiona niedziela. jest brzydko wiec watpie by B. przyszedl wyciagnac mnie na spacer. sama pojde nad brzeg morza jak juz dojde do siebie po tej ( udanej) nocce. Jak na razie przerzucilam sie na herbatke chinska ktora trzeba 4 razy zaparzac jedna torebke.
                      Bede siedziec przed kompem i z Wami pisac :)
                      • ditta12 Re: Madau. 13.01.13, 12:17
                        Oni mi właściwie te uszy szczypali a jak mi świeczką jeździli przed zamkniętymi oczami oczami to ja usta se pogryzłam bo nie mogłam wytrzymać ze śmiechu:D
                        Ale mi pomogło.Schudłam wszak jak chciałam.Z tym chadem tylko sobie nie poradzili ale musieli już do domu jechać.Gdyby dłużej to było to bym zdrowa może była.A moja mama była leczona po chińsku to taki był aromat w domu że nie mogłam wytrzymać bo wciąż musiała coś zaparzać z papierków.Aromaterapia czy co?????!
                        • madau Re: Madau. 13.01.13, 12:20
                          Aromaterpia, cos w tym jest. ja tez jak zapalam swieczke zapachowa to zupelnie ineczej sie czuje. W sklepie ziolowym kupie sobie jakies olejki, zapytam na co ktory. I bede podgrzewac i rozkoszowac sie aromatem ( zabije zapach papierosow).

Szkoda ze Ci Rosjanie pojachali. Mogli Cie z chada wyleczyc ;)
                          • ditta12 Re: Madau. 13.01.13, 12:24
                            To dawno było.Oni mi z tej świeczki antydepresanta zrobili czy co?
                            • madau Re: Madau. 13.01.13, 12:33
                              Nie mam pojecia. Nigdy nie bylam u bioenergoterapeuty. Jak bylam nastolatka to kolo naszego domu byl bioenergoterapeuta, nazywalam sie mgr inz. Costam. Robil mojej mamie konkurencje ( jest neurologiem dzieciecym) i podkradal jej pacjentow :D :D :D

Za to dzieki mojej kuzynce trafilam na fajna wrozke. 5O zl zaplacilam za porade ( przez net) ale oplacalo sie , strzelila w dziesiatke, nawet zerwanie z B. przewidziala. I powiedziala ze bede dlugo na lekach ale po kilku latach co sie zmieni ( moze ozdrowieje a moze wynajma jakis lek albo jakiegos czipa wymysla i wstawia do mozgu :D)
                              • madau Re: Madau. 13.01.13, 12:49
                                Moze w tym watku popiszemy zeby nie zasmiecac watku goscia Magdy o ciazy i lekach?
                                • ditta12 Re: Madau. 13.01.13, 12:53
                                  Ok:)
                                  O kotach piszemy!
                                  • madau Re: Madau. 13.01.13, 12:56
                                    Jasne. Moja jak pisalam wolowiny i lososia nie znosi. Tylko kurczaka lubi z Puriny ( i tylko tej marki). Daje jej sucha karme ale jak od czasu do czasu kupuje jej saszetki z miesem lub pasztetem to MUSI to byc kurczak. Innego nie tknie nawet jakby nie jadla przez dwa dni.
                                    • madau Re: Madau. 13.01.13, 13:02
                                      No tak, moja wlasnie zalatwila sie poza kuweta. A zwirek ma w miare czysty. Gdzie ja w niedziele znajde nowy zwirek ( skonczyl mi sie) jak wszystkie sklepy pozamykane?
                                      ja jej sypie taki silikonowy, bez zapachow. Kuwete tez ma zamknieta, z klapka.
                                      Po ten zwirek silikonowy trzeba przejsc pol miasta ( a i tak zamkniete w niedziele)
                                      Jutro kubie normalny w pobliskim sklepie.
                                      • madau Re: Madau. 13.01.13, 13:19
                                        Ditto, jestes tu jeszcze czy moze przygotowujesz obiad? Ja mam na dzisiaj brukselke z niewielka iloscia masla ( takiego dobrego na cholesterol i serce)
                                        • ditta12 Re: Madau. 13.01.13, 13:24
                                          <Gdzie ja w niedziele znajde nowy zwirek ( skonczyl mi sie) jak wszystkie sklepy pozamykane?>

Ja gdy nie miałam żwirku to papier toaletowy wsadziłam i się załatwiła.

Jestem Madau.Ja gotuję i klikam.Dziś zjem,no nie wiem co a dla P mam pierś z kurczaka,żurek i coś tam jeszcze. :)
                                          • madau Re: Madau. 13.01.13, 13:28
                                            Moja sie nie zalatwi jak wsadze papier toaletowy. Bede musiala poczekac do jutra modlac sie zeby czego mi nie obsikala.

Zurek, powiadasz? Oj jaka ja mam ochote na zurek! W swieta pilam barszcz czerwony hektolitrami. A tutaj nie ma jak zurku czy barszczu zrobic.
                                            ja jeszcze poczekam z obiadem. Nie jestem glodna. Chociaz ta brukselka kusi, oj kusi :)
                                            • ditta12 Re: Madau. 13.01.13, 18:11
                                              mąkę żytnią albo płatki owsiane zalewasz wodą i masz zakwas po kilku dniach,Można wege żurek na kostce vege bulionowej :)
                                              • madau Re: Madau. 13.01.13, 18:14
                                                Oj, dla mnie to wyzsza szkola jazdy. kaczke w pomaranczach potrafie upiec a z polskich potraw jestem noga. Nawet kotleta schabowego nie zrobie.
                                                I jakos nie chce mi sie gotowac. Nie odmrozilam brukselki, popodgryzalam sobie surowe warzywa, brzuszek sie napelnil :)
                                                • ditta12 Re: Madau. 13.01.13, 18:31
                                                  Oszczędność prądu albo gazu.zależy co masz.Na czym gotujesz Jakie paliwo?
                                                  • ditta12 Re: Madau. 13.01.13, 18:34
                                                    Można się napić holenderskiego Hainekiena a le tylko jednego.On holenderski a oni mądrzy bo mają depresję ;)
                                                  • madau Re: Madau. 13.01.13, 18:38
                                                    Mam mini kucheneczka na prad a ogrzewam gazem. gaz mam za darmo, za elektrycznosc musze placic.
                                                    Nie mam tez piekarnika a zamrazalke taka malusia ze ledwo ta brukselke tam wcisnelam.
                                                    Wszystko jest mini u mnie ;)

A gotowac jakos mi sie nie chce. Nie odczuwam glodu, surowe warzywa potrafia skutecznie zapchac mi zoladek.

A za hainekiena dziekuje. Nie ruszam alkoholu. To po alkoholu mialam tak strasznie napeczniala buzie. teraz, jak juz go nie biore wszystko zeszlo i czuje sie super.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka