uwierz_w_to 14.01.13, 13:08 pobrowaliśmy, zdjęcia pooglądaliśmy kolegi który grał w rogby i służył w formozie, pośmialiśmy się, po żone zadzwoniłem i przyjechała po mnie, teraz muszę kaca poleczyć, odezwę się jak wytrzeźwieję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Wypiliśmy 14.01.13, 13:43 Tylko się qrwa upić na ten świat po tym jak Ci Madau ten prawnik z opieki społecznej pomógł. Kogo oni zatrudniają/I poco?Żebyś uzyskała informacje ze masz iść do drugiego i mu zapłacić za pomoc? SKIEROWANIE DO SPECJALISTY :D Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Wypiliśmy 14.01.13, 13:45 dokladnie. Jakbym pila to bym sie upila. Adwokat wprawdzie za darmo bo ja rencistka jestem ale tak odsylaja od jednego do drugiego i mowia ze kwote trzeba zaplacic. A jakbym nie miala tej kwoty, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Wypiliśmy 14.01.13, 13:56 Merde! Dobrze napisałam ja? Moja córka tak miała z tym długiem żyranckim po ojcu.Kredytobiorca się wcale na procesie nie pojawił choć to jego kredyt był mieszkaniowy.No to mieszkanie ma,można ściągnąć z niego ale po co?Sędzia wydał wyrok zaocznie,bez jego obecności skazując ją na płącenie chociaż ona kredytu nie brała.POLSKIE PRAWO qrwa! Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Wypiliśmy 14.01.13, 14:26 najgorsze ze wszedzie tak jest. We francji tez :( Odpowiedz Link Zgłoś
madau Re: Wypiliśmy 14.01.13, 15:05 MERDE, dobrze napisalas. Znasz jakies inne "brzydkie" wyrazy po francusku? Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Wypiliśmy 14.01.13, 15:31 degage-powiedz tak OPERATOROWI :D nie wiem czy dobrze napisałam Odpowiedz Link Zgłoś