Dodaj do ulubionych

Latające smoki

19.01.13, 10:50
jedzą u mnie chlebek bo je karmię,na balkonie-nazywają się mewy gdy białe a jak czarne to kruki :)
Obserwuj wątek
    • madau Re: Latające smoki 19.01.13, 10:54
      U mnie tez mewy, wielgachne, biale lataja nad morzem i plaza. Ja im kiedys chlebek sypalam to sie zbiegla taka chmara tych mew nad moja glowa ze sie przestraszylam i ucieklam. jak w filmie Hichcoka "ptaki"
      • ditta12 Re: Latające smoki 19.01.13, 11:00
        One ryby jadły kiedyś te mewy.
        • madau Re: Latające smoki 19.01.13, 11:07
          Teraz tez :) Zebys widziala jak one poluja na te ryby. zatrzymuja sie w locie i nagle trach, spadek do morza, trzepot skrzydel i duza ryba w dziobie. Impresjonujace.
          • ditta12 Re: Latające smoki 19.01.13, 11:20
            Tak,impresjonujące :)
            One z mego balkonu też tak szybko łapią bo kot patrzy :D
            • ditta12 Re: Latające smoki 19.01.13, 12:27
              O!Wróbelek przyleciał i kawka teraz była:)
              • madau Re: Latające smoki 19.01.13, 17:11
                A u mnie gdzies wszystkie ptaki wcielo. Nawet golebie nie gruchaja. Zoska sie nudzi siedzac samotnie przy oknie a pociagi jakos rzadziej teraz przejezdzaja ( czy tez moze mi sie wydaje bo sie przyzwyczailam?)
                • ditta12 Re: Latające smoki 19.01.13, 17:26
                  Oglądałaś Avatar Madau?Piękne efekty,szkoda ze na 3D nie mogłam zobaczyć ale i tak pięknie zrobiony film i treść super.
                  I były latające smoki.
                  • madau Re: Latające smoki 19.01.13, 17:33
                    Ja tez ogladalam ale tez nie w 3D, wypozyczylam sobie plytke i tam mase rzeczy bylo, oprocz filmu ( przepiekny) bylo takze pokazane jak oni to robia: w duzej sali byly jakies przeszkody, zwykle, plastikowe i oni, ci aktorzy z diodami na twarzy przedzierali sie przez te przeszkody, skakali, fikali koziolki. sala byla cala biala a oni robili tam takie podchody ze cos. Dopiero pozniej numerycznie stworzyli las i puszcze i nie zgadlabym ze to bylo robione w studio jakbym tego dokumentu nie ogladnela.
                    • ditta12 Re: Latające smoki 19.01.13, 17:37
                      A te wyspy latające!Piękne i drzewo rodzinne:)
                      • ditta12 Re: Latające smoki 19.01.13, 18:01
                        www.youtube.com/watch?v=PVzljDmoPVs
                      • madau Re: Latające smoki 19.01.13, 18:01
                        Wyspy byly zajebiaszcze. Nie moglam sie napatrzec. tak pieknie to wszystko zrobione, z takim gustem, smakiem. Chyba z trzy razy ogladalam ten film. bardzo mi sie podobal.
                        • ditta12 Re: Latające smoki 19.01.13, 18:51
                          A te różne stworzonka,jakby elfy,duszki,pozytywne energie i porozumienie z naturą pełne,ach.
                          • madau Re: Latające smoki 19.01.13, 18:57
                            Albo te latajace stwory ktore trzeba bylo sobie ubezwlasnowolnic bo stwor wybieral czlowieka a czlowiek stwora i stwor mogl go zabic jezli czlowiek go nie okielznie. I ten niebieski, glowny bohater tak walczyl z tym stworem az w koncu go ujechal.
                            • ditta12 Re: Latające smoki 19.01.13, 18:59
                              Oni się łączyli ogonami co robiło więź:)
                              • ditta12 Re: Latające smoki 19.01.13, 19:01
                                https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRphNWuctr0np-YfuBwmrbiTSJRHPPpY0XLBYpVl9KfkeZqzir1
                                • madau Re: Latające smoki 19.01.13, 19:08
                                  O te kotki tez wygladaja jakby sie chcialy polaczyc ogonami :D
                                  • ditta12 Re: Latające smoki 19.01.13, 19:12
                                    :) Zakrył mu oczka żeby nic nie widział.
                                    • ditta12 Re: Latające smoki 19.01.13, 20:09
                                      Uwierz coś nie ma.
                                      • ditta12 Re: Latające smoki 19.01.13, 20:12
                                        I Szpile jeszcze pracuje.
                                        • madau Re: Latające smoki 19.01.13, 20:22
                                          No wlasnie, gdzie Uwierz i Szpile?
                                          • ditta12 Re: Latające smoki 19.01.13, 20:45
                                            Dam Kubę Sienkiewicz to ich przywoła :D
                                            www.youtube.com/watch?v=J0_Q8uSjS5o

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka